Valóságos szó-e az aljasság?

Pontszám: 4,5/5 ( 75 szavazat )

Az aprópénz egy apró fizetés vagy kis összegű munkatérítés – általában nem megfelelő összeg.

Mit jelent az aprópénz?

: kis rész, összeg vagy pótlék is : csekély munkabér vagy javadalmazás.

Hogyan használd az aljasságot egy mondatban?

Példa aprópénzre Azoknak, akik aprópénzt keresnek, évekbe telik, hogy megtakarítsák ezt a kis összeget. Számos kisebb kézműves mesterséget tanult és gyakorolt, s ha éjszakáit a legkülönfélébb leírások tanulmányozásának szentelte, a tanítással jelentéktelenül járt. Az udvar által készített csipkéért aprópénzt fizettek , .

Mit jelent aprópénzért dolgozni?

Nagyon kevés pénzért dolgozni . Jesszusom, fizetésemelésre van szükségem – elegem van abból, hogy három év után is aprópénzért dolgozom!

Mi az aprópénz szinonimája?

főnév kis pénzösszeg . Miki egér . cucc változás . érméket . nikkel és cent.

Az apróság a nap szava

30 kapcsolódó kérdés található

Mi a nyugdíj szinonimája?

Ezen az oldalon 31 szinonimát, ellentmondást, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhet fel a nyugdíjra, mint például: öregségi ellátás , prémium, kifizetés, szubvenció, fix jövedelem, juttatás, támogatás, Használható még off: nyugdíj, nyugdíj ki, nyugdíjazáshoz és fizetéshez kapcsolódó.

Mit jelent a földimogyoróért dolgozni?

A földimogyoróért dolgozni egy angol kifejezés, ami azt jelenti , hogy nagyon kis összegért dolgozunk .

Mennyi pénz egy aprópénz?

Az aprópénz egy apró fizetés vagy kis összegű munkatérítés – általában nem megfelelő összeg. Lehet, hogy az étterem aprópénzt fizet, de jól járhat, ha sok jó borravalót kap.

Mit jelent az Adjutáns?

1: a hadsereg , a légierő vagy a tengerészgyalogság törzstisztje, aki segíti a parancsnokot, és különösen a levelezésért felelős. 2 : aki segít : asszisztens.

Hogyan használod a csekély szót?

Apróság egy mondatban?
  1. A házvezetőnő nem tudta kifizetni a számláit a munkaadói által fizetett aprópénzből.
  2. Pénztárosként az egyedülálló anya aprópénzt keres, ami miatt alig engedi meg, hogy élelmet vegyen gyermekeinek.
  3. Az a csekély összeg, amelyet a hajléktalan a fémhulladék eladásából keres, lehetővé teszi számára, hogy minden második nap étkezzen.

Hogyan használod a törzskönyv szót?

Törzskönyv egy mondatban?
  1. A kutya törzskönyve két fajtatisztaként azonosítja szüleit.
  2. Amikor a rendőrség áttekintette az úgynevezett herceg törzskönyvét, megtudták, hogy nem tagja egyik királyi családnak sem.
  3. A szokatlan termés törzskönyve több különböző gyümölcsfajra vezethető vissza.

Mit jelent a vigasztalanság?

: nagyon boldogtalan vagy szomorú . Tekintse meg a kényelmetlenség teljes meghatározását az angol nyelvtanulók szótárában. vigasztalhatatlan. melléknév. elkeseredett | \ dis-ˈkän-sə-lət \

Mit jelent a homlokzatok magyarul?

1 : épület eleje is : különleges építészeti kezelést kapott épület tetszőleges oldala múzeum keleti homlokzata. 2 : hamis, felületes vagy mesterséges látszat vagy hatás próbálta megőrizni a boldog házasság homlokzatát.

Hogyan használod a Presage-t egy mondatban?

Előrejelzés egy mondatban?
  1. Ha a népszerűtlen elnököt újraválasztják, győzelme országos tiltakozást vetít előre.
  2. A terrorriadó színének megváltoztatása előrevetítheti egy esetleges terrortámadást.

Hogyan használod a tiszteletet egy mondatban?

(1) „Ez a régi erdészek kertje” – mondta áhítatos hangon. (2) Áhítatos gonddal nyitotta ki az ősi könyvet. (3) Nevét mindig szinte áhítatos hangnemben emlegették. (4) Áhítatos hangnemben beszélt.

Aprópénzt fizetnek?

nagyon kis pénzösszeg , különösen fizetésként, bevételként vagy ajándékként kapott pénz: Keményen dolgozik, de aprópénzt fizet.

Mit jelent ugyanaz a jelentéktelen?

: nem jelentős : mint pl. a : nincs jelentés vagy fontosság. b : kicsi méretben, mennyiségben vagy számban. c : nem érdemes figyelembe venni : lényegtelen.

Hogyan írod a Szánalom szót?

egy kis összeget vagy részesedést . egy kis támogatás vagy összeg, mint pénz a megélhetési költségekre.

Mit jelent földimogyoróban kapni a fizetést?

fizessen mogyorót. Kifizetni (valakinek) nagyon csekély vagy csekély összeget; hogy az abszolút minimális összeget kifizesse . Egy főnév vagy névmás használható a "fizet" és a "földimogyoró" között. Volt néhány munkám az egyetem alatt, és földimogyorót kaptam, de ez volt az egyetlen olyan munka, ami belefért a tanulmányaimba.

Mit jelent a mogyoró a szlengben?

(informális) Kicsi vagy jelentéktelen személy . főnév. 2.

Honnan származik a mondás, hogy dolgozz a földimogyoróért?

A „földimogyoróhoz” kifejezés eredete Mr. Harry Mozley Stevens nevéhez fűződik , akit gyakran a sportétterem atyjának neveznek. Egy angliai bevándorló, Mr.... Stevens szerette tréfásan kijelenteni, hogy „mogyoróért dolgozik”.

Mi a nyugdíj antonimája?

főnév. ( ˈpɛnʃən) Rendszeres fizetés egy személynek, amelynek célja, hogy lehetővé tegye a megélhetést munka nélkül. Antonímák. nonpayment newness hire forbid take deny nem értek egyet. nyugellátás nyugdíjpénztár rendszeres befizetés nyugdíj csekk nyugdíj.

Mi a jobb szó a nyugdíjra?

Visszamozdulás vagy visszavonulás . visszahúzás . kihúzás . visszavonás . recesszió .

Mi a nyugdíj?

A nyugdíj egy adóhatékony módja annak, hogy pénzt tegyen félre későbbi életében , hogy jövedelmet biztosítson nyugdíjba vonuláskor. A nyugdíj típusától függően Ön, a munkáltatója és más személyek, például házastársa vagy gyermekei mind befizethetik azt. A kormány adókedvezmény formájában is „hozzájárul” a nyugdíjához.