A részvétel szó?

Pontszám: 4,7/5 ( 23 szavazat )

adj. Megosztás vagy részvétel; részt vevő . par·tic′i·pance n.

A részvétel formális?

Longman Dictionary of Contemporary Englishpar‧tic‧i‧pate /pɑːˈtɪsəpeɪt $ pɑːr-/ ●●○ W3 AWL ige [intransitív] formális, hogy részt vegyen egy tevékenységen vagy eseményen Néhány tag megtagadta a részvételt. részt venni az osztályban Mindenkinek aktívan részt kell vennie ezeken a megbeszéléseken.

Mi a részvétel főnévi alakja?

az a cselekmény, hogy részt veszünk egy tevékenységen vagy eseményen, egy műsoron, ahol sok közönség vesz részt valamiben. A hátsérülés egy ideig megakadályozta az aktív részvételt bármilyen sportban.

Mi a részvétel ellentéte?

Antonímák és közeli antonimák a részvételhez. nem részvétel , nem részvétel.

Mi a résztvevő ellentéte?

Szemben azzal, aki részt vesz egy akcióban vagy eseményben. nem résztvevő . főnök . ellenség . rajongó .

Előkészületek a bulira – The A Word: Episode 1 Preview – BBC One

35 kapcsolódó kérdés található

Mi a másik szó a résztvevőre vagy a játékosra?

Ezen az oldalon 43 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhet fel a résztvevők számára, mint például: résztvevő , részvétel, részvényes, versenytárs, partner, résztvevők, résztvevő, érintett, megfigyelő, delegált és megosztó.

Mit jelent a részvétel?

: az a cselekedet , amikor másokkal csatlakozik valamiben , az osztályban való részvétel beleszámít az osztályzatodba . részvétel. főnév. részvétel.

Mi az érintettség szinonimája?

részvétel , cselekvés, kéz. együttműködés, összejátszás, bűnrészesség, beleegyezés, ráutalás, vádemelés, vádaskodás. asszociáció, kapcsolat, kötődés, összefonódás, összefonódás, befogadás.

Mi a részvétel jelentősége?

Részvétel: belső értéke van a résztvevők számára; a további fejlődés katalizátora; ösztönzi a felelősségérzetet ; garantálja, hogy egy érezhető szükségletről van szó; biztosítja, hogy a dolgok a megfelelő módon történjenek; értékes őshonos ismereteket használ; megszabadítja az embereket a mások képességeitől való függéstől; és többé teszi az embereket...

Milyen szó a részvétel?

ige (tárgy nélkül használatos), par·tic·i·pat·ed, par·tic·i·pat·ing. részt venni vagy megosztani, mint másokkal; részt venni; részesedés (általában ezt követi): a nyereségben való részvétel; hogy részt vegyen egy színdarabban.

Mi a túlélés főnév?

1 : életben maradni fia halála után túlélte őt. 2: továbbra is létezni vagy élni a stroke túlélése után. Más szavak a túlélésből. túlélés \ -​ˈvī-​vəl \ főnév. túlélő \ -​ˈvī-​vər \ főnév.

Mi a meghívó főnév?

A „meghív” ige, nem főnév. A főnévi változat "invitation" (sic) , ahogyan a találkozóra is megkaptad a meghívót. Csak az elmúlt néhány évben hivatkoztak az emberek a meghívásra (sic) „meghívásként”.

Melyik szó áll a legközelebb a szinonimához?

legközelebbi
 • hozzávetőleges,
 • Bezárás,
 • azonnali,
 • közel,
 • Közeli,
 • legközelebbi,
 • szomszéd,
 • közel.

Mi a részvétel az angol nyelvtanban?

részt venni az amerikai angolban 1. részt venni vagy megosztani másokkal (valamilyen tevékenységben, vállalkozásban stb.) ige tranzitív.

Mi a másik szó arra, hogy hol?

Ezen az oldalon 28 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhet fel a hol, például: hol, hol?, hol?, hol?, hol, hol, milyen irányba?, hol, mi felé? ?, bárhol, ameddig és hol .

Hogyan írja le az érintettséget?

A részvétel az a tény, hogy részt veszünk valamiben . Még ha nem is tesz mást, csak vezeti a menekülő autót, akkor is felelősségre kell vonni a bűncselekményben való részvételét. A részvétel azért hasznos, mert nem specifikus.

Mi a példa a részvételre?

Ilyen például a szavazás, az önkéntesség, a csoportos tevékenységekben való részvétel és a közösségi kertészkedés . Egyes tevékenységek olyan egyéni tevékenységek, amelyek a társadalom javát szolgálják (pl. szavazás), vagy olyan csoportos tevékenységek, amelyek akár a csoporttagok (pl. szabadidős futballcsapatok), akár a társadalom (pl. önkéntes szervezetek) számára előnyösek.

Mi a teljes részvétel?

A teljes részvétel megerősítő érték, amelynek középpontjában olyan környezet kialakítása áll, amely lehetővé teszi az emberek számára – identitásuktól, hátterüktől vagy intézményi pozíciójuktól függetlenül – a boldogulást, a képességeik megvalósítását, az intézményi életben való értelmes részvételt, és lehetővé teszik mások számára, hogy ugyanezt tegyék.

Mit értesz a gyerekek részvétele alatt?

A gyermekek részvétele a Gyermekjogi Egyezmény (CRC) egyik alapelve, amely kimondja, hogy a gyermekeknek és a fiataloknak joguk van szabadon kifejteni véleményüket, és kötelességük meghallgatni a gyermekek véleményét és elősegíteni. részvételük minden olyan ügyben , amely...

Az interjúalany valódi szó?

egy személy, akivel interjút készítenek .

Mik azok a szavak, amelyek a kutatáshoz kapcsolódnak?

A kutatás szinonimái
 • ásni,
 • értekezés,
 • vizsgázók,
 • vizsgálat,
 • felfedezés,
 • nyomozás,
 • vizsgálat,
 • inkvizíció,

Mi a vádlott szinonimája?

Ezen az oldalon 27 szinonimát, ellentmondást, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat találhat az alperesre, mint például: elkövető , alperes, rab a bárban, fogoly, törvényszék, fellebbező, vádlott, fél, vádló, panaszos és felperes.