A lázadás egy szó?

Pontszám: 4,1/5 ( 48 szavazat )

oly módon, hogy kifejezze a hatalommal szembeni ellenállást vagy lázadást : Elégedetlen kisgyermekem lázadozva ült a kanapén, szorongatta a távirányítót, és kihívott, hogy vegyem le róla.

Mit jelent a Mutinously?

1a : lázadásra hajlamos vagy lázadó állapotban van : lázadó lázadó legénység. b : viharos, rakoncátlan. 2 : zendüléssel kapcsolatos, lázadásos fenyegetésről, vagy azzal kapcsolatos.

A Mutinously főnév?

hajlamos a hatalomra vagy lázadásban részt venni a hatalom ellen . 2. zendülés jellemzi; lázadó.

A beszéd melyik része a Mutinously?

A lázadás jelentése angolul. lázadóan. határozószó .

A Mutinously határozószó?

mutinously határozószó - Meghatározás, képek, kiejtés és használati megjegyzések | Oxford Advanced Learner's Dictionary az OxfordLearnersDictionaries.com webhelyen.

Tanuljon angol szavakat: MUTINOUS - Jelentés, szókincs képekkel és példákkal

38 kapcsolódó kérdés található

Mi az a Motinous?

melléknév. hajlamosak a hatalom ellen lázadni, lázadásban részt venni vagy lázadni . lázadás jellemzi; lázadó.

Mit jelent angolul, hogy dacos?

Angol nyelvtanulók A dacos definíciója: nem hajlandó engedelmeskedni valaminek vagy valakinek : tele daccal. Tekintse meg a defiant teljes definícióját az angol nyelvtanulók szótárában. dacos. melléknév. dacos | \ di-ˈfī-ənt \

Mit jelent a Mutinously a Legyek Urában?

lázadó. tekintély elleni lázadás jellemzi. – Zaklatottan a fiúk elhallgattak vagy motyogtak .

Mit jelent a siralmasan?

1 : ezt sajnálni kell vagy siránkozni : siralmas a háború siralmas következményei. 2 : bánat kifejezése : gyászos halk és siralmas kiáltás – Walter de la Mare. Egyéb szavak a lamentable szinonimákból További példamondatok Tudjon meg többet a siralmasról.

Mit jelent az artikulálatlan?

(2/1. bejegyzés) 1 : képtelen gondolatait vagy érzéseit koherens, világos vagy hatékony kifejezésre juttatni . 2a(1) : beszédképtelen, különösen érzelmi stressz esetén: néma. (2) : beszéddel nem kifejezhető artikulálatlan félelem.

Mit jelent a swarthy ?

: sötét színű, bőrszín vagy öntött .

Mit jelent a Beadily ?

1. gyöngyszerű; kicsi, kerek és csillogó : gyöngyöző szemek. 2. gyöngyökkel borítva vagy tele.

Mit jelent magyarul, hogy lázadók?

A lázadó az , aki lázad a hatalom ellen . Ha a gyerekek egy csoportja nem hajlandó visszamenni az iskolába a szünet után, hívhatja őket lázadóknak. A zendülés egy olyan hatalom elleni lázadás vagy ellenállás, mint a hajó kapitánya vagy a hadsereg parancsnoka.

Mit jelent a lázadás?

: gondolatok vagy érzések élénk vagy lelkes kifejezésének minősége : túlzottság.

Miért használ Jack arcfestéket?

Jack festéket ken az arcára, szó szerint, hogy segítsen neki elbújni a bokrok között, miközben disznókra vadászik . Ez álcázás. Átvitt értelemben Jack felfesti az arcát, hogy elrejtse valódi kilétét civilizált emberként. Az arcfestés olyan, mintha egy maszkot venne fel, hogy elrejtse Jack azon részét, amely korábban a társadalomban működött.

Miért kételkedik Simon a fenevad létezésében?

Simon kételkedik a vadállat létezésében, mert logikus és racionális . Rájön, hogy nem létezhet, mert hogy ne hagyna nyomot és tudna repülni, mégsem tudja elkapni az ikreket.

Melyik lenne a legközelebbi antonimája a lázadó szónak?

Princetoni WordNet
  • lázadó melléknév. lázadásra kész vagy lázadó állapotban van. "a férfiak lázadók és engedetlenek lettek" Antonímák: hűséges, alárendelt.
  • lázadó melléknév. amely zendülésből áll vagy abból áll, vagy lázadásra buzdít. „lázadásos cselekmények”; „lázadó gondolatok”; "egy lázadó beszéd" Antonímák: alárendelt, hűséges.

Hogy hívják a dacos embert?

alázatos , fertőző, tűzálló, ellenszegülő, lázadó, pimasz; merész.

Hogyan jellemez egy dacos embert?

Valaki, aki dacos, merész , még a vereséggel szemben is. A dacos ember általában egy erős ellenséggel harcol. A diktátorok által ellenőrzött országokban tiltakozó emberek dacosak.

A monoton azt jelenti, hogy unalmas?

Ha valami folytatódik és folytatódik, ugyanúgy, hosszú ideig, az monoton. A monoton dolgok unalmasak és ismétlődőek , mint az a hosszú történet, amit már százszor hallottál a bátyádtól.

Mit jelent a Monostele ?

mänōstēl, mänōstēlē Egyetlen érhengeres szár vagy gyökér .

Beadily egy szó?

Gyöngyös jelentése (egy pillantás) Mohó vagy átható módon.