A mutációs casting lény?

Pontszám: 4,8/5 ( 73 szavazat )

Amikor a mutációt használod, a varázslat, amelyet elvarázsolsz, továbbra is minden tekintetben az eredeti lényvarázslat . Ez még mindig egy ilyen nevű lényvarázs, az eredeti kártya CMC-jével (nem a mutációs költséggel). Például a Beast Whispererből húzol egy lapot.

A mutáció öntvény?

Lényvarázslatok leadása és feloldása mutációval A mutációval leadott varázslat mutáló lényvarázslattá válik. Szüksége van egy céllényre, akinek ugyanaz a tulajdonosa, mint a mutáló lény varázslatának.

Egy lény kidobása a mutáció költségeiért lény leadásának számít?

Nem, ha egy lény varázslatot varázsolsz a mutálódási költsége miatt egy érvényes célpontra (egy nem emberi lényre, amely a tulajdonodban van), akkor csak a mutáció költségét fizeted .

A mutáció betegséget idéz elő?

Ez az új lény megkapja a felső kártya összes jellemzőjét és az alatta lévő összes kártya képességszövegét (igen, egy lényt többször is mutálhatsz). Megszerzi továbbá a megcélzott lény összes auráját, számlálóját és kapcsolódó felszerelését. Ennek ellenére nincs idéző ​​betegsége , úgyhogy lendülj el.

Egy mutált lény még mindig legendás?

Ez legenda marad? Nem, csak a felső kártya szupertípusai vannak benne . thetristanfey mondta: @aliceshiki123 Az emberek bonyolultabbá teszik a Mutate-ot, mint amilyen. A mutált lény egyszerűen a legfelső kártya, és ez a lény megkapja az alatta lévő kártya(k) képességeit.

MTG Commander - Bevezetés a mutációba

32 kapcsolódó kérdés található

Mi történik, ha lemásol egy mutáns lényt?

Egy mutált lény klónozása az összes létező mutációt lemásolja. Ez egy másolható effektus, melynek időbélyege az objektumok egyesítésének ideje. (Lásd a 613.2 szabályt.) A mutáció pedig, az állandók összeolvadását okozó hatás módosítja a jellemzőket, hogy a többi objektum szabályszövegét is tartalmazza.

Van parancsnoki adó a mutációra?

Mutálódnak a tetején lévő lénnyé, plusz minden képesség alatta .) 2019.08.23.: A „parancsnoki adó” attól függ, hogy hányszor dobtak ki egy parancsnokot a parancsnoki zónából, nem pedig, hogy hányszor helyezték oda helyette hogy egy másik zónába kerüljenek.

A mutáció kiváltja önmagát?

Igen . Amikor az Illunád feloldódik és a megcélzott nem Ember tetején vagy alján mutálódik, minden „amikor ez a lény mutál” képesség aktiválódik. Ez magában foglalja magát Illuna képességét, valamint minden olyan képességet, amely a lényen volt, mielőtt Illuna rá mutált volna.

A mutáció hősiességet vált ki?

Heroikus kiváltó okok, amikor olyan varázslatot hajtasz végre, amely a Kézművesre irányul. A Kézművesre célzó mutáció leadása elindítja azt .

A mutált kártyáknak van idéző ​​betegsége?

Tehát, hogy gyorsan tisztázzuk: A mutált pakliban lévő lénykártyák játékban pontosan ilyenek: lénykártyák. ... És kritikusan szólva, nem lesz beteg idézés, ha az eredeti célpont nem volt – ez lehetővé teszi, hogy "elhamarkodott" erőt adj a támadásodhoz azáltal, hogy valami nagyot kicsinyre mutálsz.

Tudsz mutálni egy Planeswalkert?

Igen. Ha a planeswalker felül van, akkor többé nem lesz lény, de továbbra is rendelkezik az alatta lévő lények képességeivel. Ha a síkjáró alul van, akkor hűséges képességekkel rendelkező lény lesz.

Védett lénnyé tudtok mutálódni?

A teremtmények ellen védett lény nem mutálható rajta .

Mi történik, ha a mutált célpont megsemmisül?

Ha egy Mutált lény elpusztul, akkor minden vele együtt mutált lény is megsemmisül . Hasonlóképpen, ha egy Mutált lény a kezedre pattant, akkor az összes lény, amely ezzel a lénnyel mutált, szintén visszakerül a kezedbe.

A mutáció kiváltja a yarokot?

K: Ha az Auspicious Starrixet Yarok-ra, a Desecrated-re mutálom, akkor az Auspicious Starrix mutációs triggerje egyszer vagy kétszer aktiválódik? V: Csak egyszer . Amikor egy mutáló lény varázslat feloldódik, összeolvad a megcélzott lénnyel.

Mi történik, ha mutálsz egy járművet?

ha a jármű alá teszed, akkor a járműnek meglesz a legénységi jellemzői , plusz a mutáció képességei, és egy műtermék lény lesz a jármű P/T-jével ebben a kanyarban, de amint a legénységi hatás véget ér, egy nem teremtmény műtárgy lesz. a jármű jellemzőivel, valamint a mutációs képességekkel.

Tudsz flash mutálni?

A Dirge Bat mutálódási költsége meglehetősen meredek, de a flash megléte sokkal erősebbé teszi ezt a kártyát, mind mutációs varázslatként, mind pedig olyan lényként, amelyre mutálódni lehet.

A Mute jó a Commanderben?

Bár időnként zavaró lehet, a mute nem egy elromlott mechanika. Valójában egy kicsit dolgoznia kell, hogy kihasználhassa. Ez éppen az a fajta dolog, ami tökéletes a Commander számára – az út valami elgondolkodtatóhoz, ami nem azonnal nyilvánvaló.

Csökkenti az Animar a mutációs költségeket?

Erősebbé válik, ha mutáns lényeket dobsz, akár egy lényre mutogatod, akár önmaguknak, és ráadásul Animar elkezdi csökkenteni a Mutáció költségeid általános költségeit is .

A Pollywog szimbióta csökkenti a mutáció költségeit?

A Pollywog Symbiote első képessége az Ön által leadott lényvarázslatokra vonatkozik, amelyek még akkor is mutálódnak, ha nem a mutáció költségük miatt varázsoljátok le őket. ... Azok az effektusok, amelyek csökkentik egy varázslat általános manaköltségét (például a Pollywog Symbiote-é), nem tudják csökkenteni a varázslat színes manaszükségletét.

A Magic The Gathering haldoklik?

A Magic nem haldoklik , de a legtöbb jogosítványt birtokló játékosok ezrei veszítik el a játék iránti szeretetüket, és a Magic jövője borúsabb, mint valaha.

A mutációs képességek kiváltják az ETB-t?

ETB triggerek – Amikor összevonsz egy lényt, a mutáló varázslat nem lép be a csatatérre, így nem történik ETB trigger . ... A kapott permanens egy mutált állandó.

A Planeswalkereknek van idéző ​​betegsége?

A síkjáró nem lény, és az aktivált képességei nem tartalmazzák a koppintás vagy az untap szimbólumot, így a betegséget idéző ​​szabály nem érvényes .

Mi történik, ha mutálom a parancsnokomat?

Amikor ez a lény mutálódik, gyűjts száműzetéskártyákat a könyvtárad tetejéről, amíg nem száműzsz X állandó kártyát , ahol X a lény mutációinak száma. ... Ha X-nél kevesebb állandó kártya van a könyvtáradban, száműzöd az egész könyvtáradat, és a benne lévő állandó kártyákat a csatatérre helyezed.

Derevi Dodge parancsnoka adózik?

Nem. Ez egy aktivált képesség , nem alternatív casting költség vagy ilyesmi, tehát nem növeli a Commander adót, ha Derevi később meghal.