Miniminter félig kanadai?

Pontszám: 4,5/5 ( 72 szavazat )

Simon gyakran félig kanadainak vallja magát , mivel kanadai útlevele van. Azokban a játékokban, amelyekben egy országhoz kell társulni (például London 2012 és Rocket League skinek), mindig Kanadát választja.

Miniminter Kanadából származik?

Háttér. Simon Hemel Hempsteadben született, egy városban az angliai Hertfordshire-ben. Két bátyja van, Nick és Johnny.

Simon a Sidemenből kanadai?

Simon Hemel Hempsteadben született , egy nagyvárosban az angliai Hertfordshire-ben. Két bátyja van, Nick és Johnny.

Sidemen amerikai?

A 2013. október 19-én létrehozott Sidemen (más néven SDMN, korábban The Ultimate Sidemen) egy brit YouTube-csoport, amely Zerkaa (Josh Bradley), Miniminter (Simon Minter), TBJZL (Tobi Brown), KSI (Olajide) alkotja. JJ" Olatunji), Behzinga (Ethan Payne), Vikkstar123 (Vikram Barn) és W2S (Harry Lewis).

Miért hagyta el Manny Sidement?

Ezt követően 2017. augusztus 6-án feltöltött egy rövid YouTube-videót, amelyben megerősítette döntését, hogy elhagyja a csoportot. Azt állította, hogy a távozásának oka elsősorban Ethan volt, és kijelentette, hogy "nem bírja őt".

A Miniminter válaszol a Google leggyakrabban keresett kérdéseire

23 kapcsolódó kérdés található

Ki a leggazdagabb oldalember?

A KSI -t a leggazdagabb oldalembernek tartják, tagja. Ennek a csatornának is ő az alapítója, és személyes YouTube-csatornáján jegyezte fel a legtöbb feliratkozót, mintegy 23,3 millió feliratkozóval. A becslések szerint körülbelül 20 millió USD nettó vagyona van.

Mi a KSI nettó értéke?

Jövedelem és vagyon A Daily Mirror online rendszeresen találgat a KSI bevétele és nettó vagyona felett, és 2014-ben arról számolt be, hogy évi bevétele 1,12 millió dollár volt, nettó vagyona pedig 11 millió dollár volt 2017 végén, ami a becslések szerint 20 millió dollárra emelkedett. 2019 .

Kivel feküdt le Deji és Simon?

Azt pletykálták, hogy Dejivel feküdt le, majd Miniminterrel – Deji ezt dissszként használta a "The Sidemen Disstrack"-ben, amit készített, mondván Simonnak "hanyag másodpercei voltak". Vikkstar123, Deji és Kirsty számos reakcióvideója után nyilvánvalóvá vált, hogy mindkettőjükkel lefeküdt.

Ki az a 7 oldalember?

A Sidemen (vagy egyszerűen SDMN, korábban The Ultimate Sidemen) egy hét YouTuberból álló csoport (KSI, Miniminter, Zerkaa, Behzinga, Vikkstar123, TBJZL és W2S) . A csoport 2013. október 19-én jött létre.

Ki az a KSI GF?

Katie Leach ??☕️

Mi a KSI valódi neve?

Honnan van a KSI? A KSI, valódi nevén Olajide Olayinka Williams Olatunji 1993. június 19-én született Watfordban, Hertfordshire-ben, kevesebb mint 20 mérföldre Londontól, Angliától.

Ki nyerte a Dejit Jake Paul ellen?

Miután Jake Paul technikai kiütéssel legyőzte Dejit, felkiáltotta Chris Brown amerikai énekes-dalszerzőt, mondván: "Tudom, hogy Soulja Boyjal kellett volna harcolnia.

Kifizette a KSI Randolph esküvőjét?

A YouTube-on Deji több videó is mutatott egy nyilvánvaló pénzügyi kimutatást, amely szerinte azt mutatta, hogy a KSI 4000 fontot (körülbelül 5100 dollárt) utalt át Randolph év eleji esküvőjére.

A KSI milliomos?

A KSI a YouTube-csatornájával meghódította az internetet. És sok fiatalabb generáció számára ihletet ad, annak köszönhetően, hogy hihetetlen sikereket ért el azzal, hogy egyszerűen rögzíti magát videojátékokkal. 2021-ben a KSI nettó vagyona nagyjából 15 millió dollár . Nem rossz egy 27 éves FIFA-függőnek.

Miért nem tölt fel többé a w2s?

A YouTube elindítása óta ritkán tölt fel saját videóinak szerkesztése utáni kiégés miatt .

A vikkstar123 pandzsábi?

Korai élet és oktatás. Barn 1995. augusztus 2-án született egy indiai származású családban Guildfordban, ahol nyolc éves koráig élt. Később Sheffieldben élt, ahol a Silverdale Schoolba járt.