A mérföldek értékesek a megpróbáltatásokban és megpróbáltatásokban?

Pontszám: 4,4/5 ( 22 szavazat )

Nyolc évvel a Trials and Tribulations után játszódik , Edgeworth azóta a kerületi főügyész lett. ... A játék különleges ügyében egy gyilkossági per során ül az ügyészi padba, ahol a vádlott azt állítja, hogy időben utazott.

Phoenix Wright és Miles Edgeworth kapcsolata?

A hajó eredetileg a Turnabout Samurai végén indult, ahol Miles Edgeworth és Phoenix Wright évek óta először folytatja teljes értékű beszélgetését. ... Phoenix magára vállalja, hogy Miles ügyvédjévé válik, és megvédi őt a bíróság előtt. Végül sikerül neki, és a kettő szorosabb köteléket alkot.

Miles Edgeworth gazember?

Miles Edgeworth az Ace Attorney (Gyakuten Saiban/Turnabout Trial Japánban) vizuális újszerű kalandjáték-sorozatának központi antagonistája és deuteragonistája .

Miles Edgeworth meghalt?

Edgeworth visszatér a Phoenix Wright: Ace Attorney – Justice for All című filmben, ahol kiderül, hogy él , és az volt a célja, hogy megszökjön, hogy átgondolja, mit is jelent valójában ügyésznek lenni.

Miért hívják Phoenix Wrightot Nicknek?

A Phoenix nevével kapcsolatos korai ötletbörze a „Cole” és a „Wilton” volt, de a „Phoenix”-et választották olyan névként, amely „kiemelkedik”. A "Nick" becenevet (partnere, Maya Fey használta) a hihetőség és a "Phoenix" hangzásához való hasonlóság alapján választották ki .

Miles Edgeworth végre védőügyvéd lesz ...... egy napra.

35 kapcsolódó kérdés található

Maya Fey szereti Phoenixet?

Phoenix és Maya kapcsolata rendkívül egyedi abból a szempontból, hogy ők a mindent jelentik egymásnak . Végül is szó szerint egymásnak készültek. Tökéletes kémiájukat Shu Takumi gondosan felépítette, hogy elmeséljen egy történetet, és senki sem tudja helyettesíteni vagy megismételni őket.

Edgeworth balkezes?

Úgy tűnik, Edgeworth kétkezes .

Maya szerelmes Phoenixbe?

Phoenix és Maya remek kémiája van együtt, és kapcsolatuk, akár romantikus, akár nem, az egyik legjobb a sorozatban. Annak ellenére azonban, hogy Phoenix és Maya a sorozat két legfontosabb szereplője, ez a hajó nem annyira népszerű. Szeretnék rávilágítani, miért szeretem!

Edgeworthnek van kutyája?

Missile egy pomerániai kutyafajta, akit az Edgeworth család, majd később a von Karma család fogadott örökbe.

Ki ölte meg Gregory Edgeworth-t?

Tizenöt évvel a DL-6 incidens után Manfred von Karma utasításokat adott Yoginak Hammond megölésére, majd Miles Edgeworth megalakítására. Az utasításokat követve Yogi leveleket küldött, amelyben meghívta Hammondot és Edgeworth-t a kunyhójába. Hammond érkezett először, Yogi pedig halálosan lelőtte, és a testét a Gourd Lake-be dobta.

Phoenix Wrightnak van szerelme?

Miért nem lesz soha Phoenixnek barátnője? ... Phoenixnek egyetlen barátnője volt életében: Dahlia Hawthorne . És alapvetően ez volt az „egészségtelen kapcsolat” tankönyvi meghatározása. Phoenix veszélyesen megszállottja lett, megpróbálta megölni, és titokban végig szerelmes volt a nővérébe.

Ki Phoenix Wright lánya?

Trucy Wright az Ace Attorney sorozat szereplője. Ő az Apollo Justice asszisztense és féltestvére, valamint Phoenix Wright fogadott lánya az Apollo Justice: Ace Attorney negyedik játékban. Emellett professzionális színpadi bűvész, aki a Gramarye bűvészcsaládba született.

Miért fogadta el Phoenix Wright a fegyverszünetet?

Hét évvel eltűnése után Zak Gramarye meglátogatta Phoenix Wrightot a Borscht Bowl Clubban, mint Shadi Smith. Átadta Phoenixnek a végrendeletét, amivel Trucynak joga lett Magnifi varázstrükkjeihez . ... Átadta a kártyát Trucynak, és utasította, hogy adja át Apollo Justice-nak, egy Kristoph ügyvédjének.

Ace Attorney-nek lesz 7?

Ugyanezen kiszivárgott ütemterv szerint az Ace Attorney 7 megjelenését 2021 harmadik negyedévében tervezték. Ugyanez a dokumentum azonban felsorolja a Great Ace Attorney-t is a 2021. első negyedévi induláshoz, amely most 2021. július 27-én jelenik meg.

Edgeworth fél a földrengésektől?

Az utolsó dolog, amit hallott, egy démoni sikoly volt, amely a következő 15 évben kísérteni fogja. Egy kórházban ébredt fel; addigra Gregory Edgeworth meghalt, Yogi pisztolya halálosan szíven lőtte. Miles halálosan félni kezdett a földrengésektől és a liftektől.

Mi történt Maya Phoenix Wrighttal?

Később egy bérgyilkos elrabolja, és váltságdíjat kapott, hogy Phoenixet egy bűnös ügyfele védelmére kényszerítse . Barátai segítségével Phoenix képes megoldani az esetet és megmenteni Mayát. Maya visszatér Phoenix Wright: Ace Attorney – Trials and Tribulations – Phoenix asszisztenseként több ügyben is.

Mi történt Mia Fey-vel?

Miután segített Phoenixnek megnyerni első ügyét, megvédve barátját, Larry Butzot, Miát Redd White milliárdos meggyilkolja , a húgát, Mayát pedig testvérgyilkossággal vádolják.

Mi történt Misty Fey?

Meggyilkolták, miközben meghiúsította a legkisebb lánya, Maya meggyilkolását célzó összeesküvést .

Phoenix Wright veszít valaha?

Mr. Phoenix Wright! Manfred von Karma legendás ügyész lánya. Németországban született és nőtt fel, 13 évesen lett ügyész, és azóta sem veszített ügyben .

Mennyire felel meg a Phoenix Wrightnak a japán törvényeknek?

15 évvel ezelőtt a Capcom, egy japán stúdió kiadott egy videojátékot: Phoenix Wright: Ace Attorney, amiből végül sorozat lett. ... Ha valakit bűncselekménnyel vádolnak meg, és a japán bíróság elé állítják, 99% az esélye, hogy elítélik .

Miért M minősítésű a Phoenix Wright?

A Phoenix Wright-mítosz korábbi bejegyzései mind „T” besorolást kaptak a tini számára. „A sorozat legújabb címében szereplő különféle bűncselekmények és történetszálak természete miatt az ESRB a címet M-nek minősítette” – mondta el lapunknak a Capcom képviselője.