A gépesítés melléknév?

Pontszám: 4,3/5 ( 66 szavazat )

GÉPESÍTETT ( melléknév ) meghatározása és szinonimák | Macmillan szótár.

A beszéd melyik része a gépesítés?

ige (tárggyal használatos), mech·anizált, mech·a·niz·ing.

Mi a gépesítés főneve?

gépesítés \ ˌme-​kə-​nə-​ˈzā-​shən \ főnév.

Hogyan használd a gépesítést egy mondatban?

Megpróbálták gépiesíteni és racionalizálni Istent, de Isten fellázadt ellenük. Mivel egyetlen terményt neveltek, a bonanza gazdaságok vezetői könnyen rendszerezték és gépesítették munkájukat. De a horgonyozási fázis gépesítése mindezt teljesen elpusztítaná.

A notorious melléknév vagy határozószó?

NOTORIOUS ( melléknév ) meghatározás és szinonimák | Macmillan szótár.

Mi az a melléknév | Beszédrészek Dal gyerekeknek | Jack Hartmann

28 kapcsolódó kérdés található

A notourious határozószó?

Kids A notorious notoriously határozó definíciója She has an notoriously bad temper.

Mi a hírhedt főnév?

ismertség . Az az állapot, hogy hírhedt vagy hírhedt.

Mi az a Python gépesítése?

A Python gépesítési modulja hasonló a perl WWW:Mechanize-hoz. Böngészőhöz hasonló objektumot ad a weboldalakkal való interakcióhoz . Íme egy példa a programban való használatára.

Mit értesz gépesített alatt?

1. gépesített - használó járművek ; "motorizált hadviselés" gépesített, motorizált. mobil - mozgó vagy könnyen mozgatható (különösen egyik helyről a másikra); „mobil rakétarendszer”; "a nyelv a legmozgékonyabb artikulátor"

Hogyan telepíthetem a mechanize-t Pythonban?

Telepítés. Telepítés fejlesztéshez: git clone https://github.com/python-mechanize/mechanize.git cd mechanize pip3 install -e . A kézi telepítéshez egyszerűen adja hozzá a mechanize alkönyvtárat valahova a PYTHONPATH-on.

Mi az a gépesítési üzlet?

A gépesítés az a folyamat, amikor a nagyrészt vagy kizárólag kézzel vagy állatokkal végzett munkáról a géppel végzett munkára váltunk . ... A gyártási folyamat gépesítésének kiterjesztését automatizálásnak nevezzük, és egy zárt hurkú rendszer vezérli, amelyben a visszacsatolást a szenzorok adják.

Gépesített vagy gépesített?

Melléknévként a gépesített és a gépesített különbség. az, hogy gépesített, míg gépesített gépekkel van felszerelve .

Mi a gépesítés ellentéte?

Antonímák: mozdulatlan , nem mechanikus. Szinonimák: motorizált, motoros, gépesített, motorizált.

Mi az automatikus szinonimája?

Az automatika néhány gyakori szinonimája az impulzív, az ösztönös, a mechanikus és a spontán . Míg ezek a szavak azt jelentik, hogy „gondolkodás nélkül cselekszik vagy aktiválódik”, az automatikus cselekvést sem az elmét, sem az érzelmeket nem érinti, és előre látható választ jelent. tagadása automatikus volt.

Mit csinálnak a gyalogos katonák?

gyalogos katona amerikai angolul olyan személy , aki egy szervezet, csoport stb. legalacsonyabb szintjein végzi a kemény vagy rutinmunkát .

Mi a különbség a gépesítés és az automatizálás között?

Az automatizálás a teljes folyamatot magába foglalja, beleértve az anyagnak a gépesített berendezésbe és onnan történő szállítását is. ... A gépesítést általában úgy definiálják, mint egy emberi feladat felváltását egy géppel. Az automata transzplantátorok a gépesítés egyik példája.

Mi a gépesítés 3 három szintje?

Három fő áramforrást foglal magában: emberi, állati és mechanikus . E három energiaforrás alapján a gépesítés technológiai szintjeit nagy vonalakban a kéziszerszám-technológia, az állathúzó-technológia és a mechanikus erőtechnika kategóriába sorolták.

Mi a gépesítés példája?

A gazdaság gépesítése magában foglalhatja a ló vontatta ekét gázüzemű traktorra cserélve . A cukorkagyártó vállalkozása a konyhájában kezdődhet, ahol kézzel készíti a szarvasgombát, minden egyes csokoládét saját maga formáz meg. A gépesítés azt jelentheti, hogy összeszerelősoron készítik őket.

Mi az a PIP telepítési kérés?

Pip telepítési kérelmek egy virtuális könyvtárba A pip segítségével telepítheti a kérések modul egy adott verzióját egy Virtualenv környezetbe Python 2 vagy Venv for Python 3 projektekhez.

Az ismertség jelző?

Széles körben ismert , különösen valami rossz miatt; hírhedt.

Mi a prosperous főnév?

A prospering szót jelzőként is használhatjuk, ami ugyanazt jelenti, mint a prosperous. A rokon jólét főnév a sikeres állapotra utal. Példa: Ha továbbra is fenn tudjuk tartani ezt a minőségi szintet, cégünk továbbra is virágzik.

Mi a hűséges főnév?

főnév, többes szám loy·al·ties. a lojálisság állapota vagy minősége; hűség a kötelezettségekhez vagy kötelezettségekhez.

Mit jelent a Notories?

nō-tôrē-əs. Széles körben és általában kedvezőtlenül ismert; hírhedt. Egy hírhedt gengszter; gonoszságról hírhedt kerület. melléknév.

Mi a magányos melléknévi alakja?

magányos . magányos ; nem lévén társa. elszigetelt vagy magányos; hiányzik a társaság.