Megéri a marsh plüss?

Pontszám: 4,8/5 ( 17 szavazat )

A Marsh Plush az Adopt Me- ben legalább két neon legendáriumot ér . Vagy a szövegkörnyezet szempontjából legalább egy rádiófrekvenciás kisállatot megér. A gyűjtők és a rendszeres játékosok is biztosan keresni fogják ezt a tárgyat. Ha nem sokat kapsz érte, legalább egy ultraritka terméket vegyél.

Ritka a mocsári plüss az Adopt Me-ben?

A Marsh plüss egy gyakori játék az Adopt Me! 2019-ben jelent meg. Először úgy volt beszerezhető, hogy ajándékokat vásárolt a Mikulástól, de most már csak kereskedés útján érhető el .

Melyik a legritkább plüss az Adopt Me 2020-ban?

A Phoenix plüss egy korlátozott, rendkívül ritka játék, amelyet korábban egy régi ajándékozásból lehetett beszerezni. Most már csak kereskedéssel lehet hozzájutni. Mint minden plüss, a játékos rákattinthat az elemre, hogy kapcsolatba lépjen vele.

Mennyire ritka a mocsári plüss léggömb az Adopt Me-ben?

A Marsh Balloon egy limitált ritka játék az Fogadj örökbe!. Korábban egy korábbi Gifts rotációban volt elérhető, de mára már nem elérhető, és csak kereskedéssel lehet hozzájutni. Mint minden más léggömb, ez sem biztosít más funkciót, mint lehetővé teszi a játékos számára, hogy magasabbra ugorjon.

Melyik a legritkább kisállat az Adopt Me 2021-ben?

A majomkirály a legritkább kisállat az Adopt Me!

Amit az emberek elcserélnek Marsh plüssre 😲🤯. Roblox Fogadj örökbe. Új átverés???

33 kapcsolódó kérdés található