A csillogás egy szó?

Pontszám: 5/5 ( 7 szavazat )

adj. 1. Fényes vagy ragyogó; csillogó : csillogó gyöngy.

Milyen a csillogó ember?

A ragyogó mosoly és a ragyogó hírnév egyaránt csillogó. Ha valakinek hosszú és sikeres szakmai múltja van, azt mondhatja, hogy a karrierje illusztris, vagyis hosszú ideje fényes.

A Lustrious egy szó?

Ragyogó jelentése Fantasztikus; elképesztő; pompás . Gyönyörű; szikrázó; kápráztató.

Mi az a Lustrious?

melléknév. fényes; csillogó; világító: csillogó szemek. ragyogó; pompás; fénylő; illusztris: fényes karrier .

Mit jelent a szatén?

: a szatén lágy, általában csillogó simaságára emlékeztető, szatén felülettel rendelkezik.

Az amerikaiak megpróbálnak francia szavakat kiejteni

28 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a bársonyos?

1: bársony jelleggel rendelkezik, mintha puha, sima, vastag vagy gazdagon színezett bársonyos haj és bársonyos zöld legelő lenne. 2: sima ízű: enyhe, bársonyos bor.

Mit jelent a burnished szó angolul?

tárgyas ige. 1a : fényessé vagy csillogóvá tenni, különösen a kardját csiszoló, fényes bőr dörzsölésével. b : 3. fényes érzék megpróbálja fényesíteni a képét. 2 : dörzsölni (anyagot) tömörítő vagy simító szerszámmal, vagy simára csiszolt felületű peremcserép esztergálására.

Mi a másik neve a szépnek?

csodálatra méltó, imádnivaló, csábító, angyali, vonzó, gyönyörű , elbűvölő, magával ragadó, bájos, előkelő, kedves, aranyos, káprázatos, finom, elragadó, isteni, elegáns, magával ragadó, csábító, kiváló, gyönyörű, tisztességes, lenyűgöző, elragadó, finom, róka, jó megjelenésű, gyönyörű, kecses, nagyszerű, jóképű, ideális, hívogató ...

Mit értesz hangzás alatt?

1: a hangzás minősége vagy állapota : rezonancia. 2 : zengő hang vagy beszéd. 3 fonetika: a beszédhangok észlelhetősége vagy megkülönböztethetősége, ha olyan kontextusban beszélnek, amelyben a hangsúly, a hangmagasság és a hang időtartama állandó magánhangzók, amelyek nagyobb hangzásúak, mint a mássalhangzók.

A gyémántok fényesek?

A gyémánt a legmagasabb nem fémes fényű, ezt a tulajdonságot adamantinek nevezik. Magyarázat: A gyémántnak nagyon fényes fénye van, mivel képes visszaverni a felületét érő nagy százalékos fényt.

Mi az, hogy nem fényes?

A nem csillogó anyagok azt jelentik, hogy azok az anyagok, amelyeknek nincs fényes, azaz fényes felületük . Például:- ez magában foglalja az összes nem fémet, kivéve a jódot. A szénhez hasonlóan a többi anyag a szék, akkumulátor, könyvek, plz tic lapok, fa, papír, doboz stb.

Mire utal a limpid?

átlátszó, átlátszó, áttetsző, átlátszó közeg . tiszta azt jelenti, hogy nincs felhősödés, homályos vagy sáros. A tiszta víz átlátszó azt jelenti, hogy olyan tiszta, hogy a tárgyak jól láthatók.

Melyik nem fém fényes?

A nem fémek közül kettő csillog, ezek a gyémánt és a jód . Ebből arra következtethetünk, hogy a jód egy fényes nemfém.

Mi az infúzió?

1 : folyadékba (mint vízbe) áztatjuk forralás nélkül, hogy az oldható összetevőket vagy alapelveket kivonjuk. 2: infúzióval történő beadás vagy injekció, különösen intravénás, glükóz infúziója a vérbe, laktát oldat infúziója. intransitív ige. : oldat infúzió útján történő beadása.

Mi az a fényes anyag?

A fényes anyagok azok az anyagok, amelyek fényes felülettel rendelkeznek . A nem fényes anyagok azok az anyagok, amelyek felületükön nincs fény.

Mi a fényes és a példakép?

A fényes definíció szerint valami fényes és fényes . A fényes hajra példa a fényes haj egy samponreklámban. melléknév.

Mi az a hangzás, mondjon két példát?

Magyarázat: A fémek azon tulajdonságát, amely csengő hangot tud produkálni, ha egy kemény tárgy megüti őket, hangzási tulajdonságnak nevezzük. Például: harangok, acél, vas stb . Remélem ez segíteni fog neked :)

Mit jelent az ingatlan hangzása?

A fém tulajdonsága, amikor a fémből készült tárgyak erős ütés esetén csengő hangot adnak ki. A fémek hangzatosnak mondott csengőhangokat produkáltak. A fémnek ezt a tulajdonságát hangosságnak nevezik. ... Ezért a hangzás azt jelenti, hogy képes a fém mély vagy csengő hangot produkálni .

Mire használható a hangzás?

A hangzás (az anyag) az a tulajdonsága, hogy ütéskor csengő hangot kelt . A legtöbb fém hangzatos természetű. Ezért számos hangszerben használják (pl. cintányérok és ajtócsengő). Szinte minden nemfém nem hangos.

Mi a szép 5 szinonimája?

a szép szinonimája
  • csábító.
  • aranyos.
  • kápráztató.
  • elbűvölő.
  • bírság.
  • kecses.
  • Káprázatos.
  • csodálatos.

Mit nevezel vonzó lánynak?

Kontextusok. Egy személy, aki nagyon vonzó fizikailag. Veszélyesen csábító nő . Főnév. ▲

Mi a nagy szó a szépre?

A szép néhány gyakori szinonimája: kedves , szép, jóképű, kedves és csinos. Míg ezek a szavak azt jelentik, hogy „izgalmas érzéki vagy esztétikai élvezet”, a szép mindenre vonatkozik, ami a legélesebb örömet gerjeszti az érzékszervekben, és érzelmeket kelt az érzékeken keresztül.

Mit nevezünk ragyogó társadalminak?

Válasz: A fényezés egy felület plasztikus deformációja egy másik tárggyal való csúszó érintkezés következtében . Kisimítja a felületet és fényesebbé teszi. Bármilyen csúszófelületen előfordulhat fényezés, ha az érintkezési feszültség helyileg meghaladja az anyag folyáshatárát. A Niccherip5 és további 99 felhasználó hasznosnak találta ezt a választ.

Mi az a csiszolt arany?

: a sötét narancssárga árnyalattól az erős sárgásbarnáig terjedő színű . — pinchbeck barnának is nevezik.

A barnish egy szó?

Barnish, Vezetéknév vagy Vezetéknév jelentése: angol : becenév az ófrancia barnage-ből, a baronage összehúzódása, a báró tulajdonságait jelző kifejezés, nevezetesen bátorság, lelkierő stb. Az angol nyelvben a Barnish nevet leggyakrabban vezetéknév vagy vezetéknév.