Katonah ny jó hely lakni?

Pontszám: 4,7/5 ( 52 szavazat )

Katonah Westchester megyében található, és az egyik legjobb hely New Yorkban. A Katonah-ban élők egy külvárosi vidéki hangulatot kínálnak a lakosoknak, és a legtöbb lakos birtokolja az otthonát. Sok fiatal szakember él Katonahban, és a lakosok általában mérsékelt politikai nézeteket vallanak.

Biztonságban van a Katonah NY?

Mivel az éves bûnözési ráta mindössze 2 ezer emberre jutó bûnözési ráta, itt csak 1 a bûn áldozatává válásának esélye a 434-hez. A bûnözési statisztikák szerint Katonah a legbiztonságosabb közösségek elit csoportjába tartozik New Yorkban és az egész országban. egy egész.

Miről ismert a Katonah NY?

A John Jay Homestead , az Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságának főbírójának, John Jaynak egykori otthona New York állam történelmi helyszíne és nemzeti történelmi nevezetessége. A Stepping Stones, az Anonim Alkoholisták alapítóinak, Bill és Lois Wilsonnak otthona, szintén nemzeti történelmi nevezetesség. A Katonah Művészeti Múzeum Katonah városában található.

Milyen a Bedford NY-ban élni?

A Bedfordban élve a lakosok ritka külvárosi hangulatot árasztanak, és a legtöbb lakos birtokolja az otthonát. Bedfordban sok étterem és park található . Sok fiatal szakember él Bedfordban, és a lakosok általában mérsékelt politikai nézeteket vallanak. A bedfordi állami iskolák magasra értékeltek.

A Katonah sokszínű?

Katonah kevésbé változatos, mint egy átlagos amerikai város . ... Katonahban a többség fehér, a lakosok 89,1%-a. A következő leggyakoribb faji csoport a spanyol 6,2%-kal. Több fehér ember él Katonah déli részén, míg a spanyolok nagyobb valószínűséggel élnek a központi részén.

Katonah, NY A mi városunk

22 kapcsolódó kérdés található

Ki lakik Bedford New Yorkban?

A New York állambeli Bedford vidéki falucskában olyan magas rangú lakosok otthona található, mint Glenn Close, Bruce Willis, Donald Trump elnök és Soros György .

Biztonságos hely a Bedford NY?

Biztonságos a Bedford, NY? Az A+ besorolás azt jelenti, hogy a bûnözési ráta sokkal alacsonyabb, mint egy átlagos amerikai városban. Bedford a biztonság szempontjából a 99. százalékban van, ami azt jelenti, hogy a városok 1%-a biztonságosabb , és a városok 99%-a veszélyesebb.

Gazdag Katonah NY?

WESTCHESTER, NY – Westchester megye az ország hét leggazdagabb emberének ad otthont az újonnan kiadott, 32. éves Forbes 400 rangsorban a leggazdagabb amerikaiak rangsorában. A Katonahban élő Soros György a Forbes listáján a 19. helyen áll a leggazdagabb westchesteri lakosként, 20 milliárd dolláros nettó vagyonával .

Drága megélni Katonah NY-ban?

Katonahban élek. Katonah egy nagyon kicsi város New York államban. ... A Katonah-lakások árai nem csak a legdrágábbak közé tartoznak New Yorkban , de a Katonah-i ingatlanok is folyamatosan a legdrágábbak közé tartoznak Amerikában.

Blake Lively Bedfordban él?

A házaspárt a Bedford Post Innben is észrevették, ahol Lively második babavárójának adott otthont. Reynolds és Lively 2012-ben Westchester megyébe költözött, mindössze hat hónappal a randevúzást követően. A 8000 négyzetméteres kastély belsejének nagy része továbbra is rejtély marad , de néhány bejegyzés a közösségi médiában nyomokat ad.

Pound Ridge jó hely lakni?

Pound Ridge Westchester megyében található, és az egyik legjobb hely New Yorkban . A Pound Ridge-ben való élet vidéki hangulatot kínál a lakosoknak, és a legtöbb lakos birtokolja az otthonát. ... Sok nyugdíjas él Pound Ridge-ben, és a lakók általában konzervatívak. A Pound Ridge-i állami iskolák magasra értékeltek.

Mikor alapították a Bedford NY-t?

Bedford városának eredete egy földügyletre vezethető vissza, amely 1680. december 23-án történt. Ezen a napon 22 puritán férfi vásárolt a Connecticut állambeli Stamfordból körülbelül három mérföld négyzetméternyi földet, amelyet „Hopp Ground” néven ismertek.

Milyen hírességek élnek Nyack NY-ban?

Élő hírességek is laknak Nyackban, köztük Rosie O'Donnell, Stephen Baldwin és Larry Mullen, Jr , a U2 dobosa. A Showtime kábeltelevíziós sorozatot, a Ray Donovan-t Nyackban forgatják, így Lieb Schreiber észlelése nem ritka.

Liam Neeson még mindig Millbrookban él?

Neeson jelenleg egy kiterjedt, 37 hektáros birtokon lakik, közvetlenül a New York állambeli Millbrook mellett. A „Kinsey” sztár 1994-ben vásárolta meg az ingatlant, közvetlenül azelőtt, hogy feleségül vette a néhai angol színésznőt, Natasha Richardsont.

Irvington NY gazdag?

A Bloomberg 2017. márciusi „Amerika 100 leggazdagabb helye” profiljában az 54. helyre sorolta Irvingtont.