A kalkaska mi biztonságos?

Pontszám: 4,8/5 ( 1 szavazat )

Kalkaska a biztonság 62. százalékában található, ami azt jelenti, hogy a városok 38%-a biztonságosabb , és a városok 62%-a veszélyesebb. Ez az elemzés csak Kalkaska saját határaira vonatkozik. Tekintse meg az alábbi táblázatot a közeli helyekről a közeli városokról. A bûnözés aránya Kalkaskában 22,37/1000 lakos egy átlagos év során.

Biztonságos város Novi MI?

Novi, MI bűnelemzés A NeighborhoodScout FBI-bűnözési adatainak elemzése szerint Novi biztonságosabb, mint Amerika legtöbb városa, kisvárosa és falva (62%), és alacsonyabb a bűnözési ráta, mint a michigani közösségek 57%-ánál.

Biztonságos a Millington MI?

Millingtonban 1 az 52-hez az esélye annak, hogy erőszakos vagy tulajdon elleni bűncselekmény áldozatává váljon. Az FBI bűnügyi adatai alapján Millington nem tartozik a legbiztonságosabb közösségek közé Amerikában . Michiganhez viszonyítva Millingtonban a bûnözési ráta meghaladja az állam bármilyen méretű városának 76%-át.

Mennyire veszélyes az MI?

Michigan államban magasabb az erőszakos bűncselekmények aránya, mint 37 államban , és a lakosság fele biztonságban érzi magát a Nagy Tavak államban. Az erőszakos bûnözéssel és a fegyveres erõszakkal kapcsolatos tapasztalatok gyarapodása lehet az oka a tavalyi évhez képest magasabb napi szintű aggodalomnak.

Melyik a legbiztonságosabb város Michiganben?

Thetford Townshipet Michigan legbiztonságosabb városának választotta a Safewise, egy otthoni biztonsági cég. Az FBI bűnügyi jelentésének statisztikáit és a népszámlálási adatokat használták az erőszakos bűncselekmények arányának meghatározásához. A vagyon elleni bűncselekményeket akkor vették figyelembe, amikor a városok között kapcsolatok voltak. Idén volt az első alkalom, hogy Thetford Township felkerült a listára.

MI Abaga – Safe ft. Djinee (hivatalos videó)

45 kapcsolódó kérdés található

A Novi MI jó hely lakni?

A tanulmányban Novi „A+ általános résbesorolást” kapott a Detroit környéki legjobb lakóhelyek tekintetében, valamint A+-t a „családoknak megfelelő” kategóriában. „A” osztályzatot kapott az állami iskolákért, a lakhatásért és a sokszínűségért, és a 17. legbiztonságosabb metró Detroit külvárosának nevezték el.

Mennyire biztonságos a Livonia MI?

Livóniában 1 az 58- hoz az esélye annak, hogy erőszakos vagy vagyon elleni bűncselekmény áldozatává váljon. Az FBI bűnügyi adatai alapján Livonia nem tartozik a legbiztonságosabb közösségek közé Amerikában. Michiganhez viszonyítva Livonia bûnözési rátája meghaladja az állam bármilyen méretű városának 73%-át.

A Westland MI biztonságos?

Az esélye annak, hogy erőszakos vagy tulajdon elleni bűncselekmény áldozatává váljon Westlandben 1:54. Az FBI bűnügyi adatai alapján Westland nem tartozik a legbiztonságosabb közösségek közé Amerikában . Michiganhez képest Westlandben a bűnözési ráta meghaladja az állam minden méretű városának 75%-át.

Mennyire biztonságos a Canton MI?

Kantonban 13 bûnözési ráta 1000 lakosra vetítve , így a bûnözési ráta itt az átlaghoz közelít Amerika minden méretû városában. Az FBI bűnözési adatainak elemzése szerint az Ön esélye, hogy bűncselekmény áldozatává váljon Kantonban, 1 a 76-hoz.

A Livonia MI jó hely lakni?

Livonia Wayne megyében található, és az egyik legjobb hely Michiganben. ... Livonia területén rengeteg étterem, kávézó, park található. Sok fiatal szakember és nyugdíjas él Livóniában, és a lakosok általában mérsékelt politikai nézeteket vallanak. A livóniai állami iskolákat magasra értékelik.

Novi gazdag?

Novi – Bruttó jövedelem: 94 000 USD | Medián Otthon: 560 000 USD A lakosság 60 000. A városban alacsony a munkanélküliségi ráta. Novi lakosainak átlagos jövedelme 94 000 dollár.

Novi külváros?

A Metro Detroit északi külvárosa , Novi körülbelül 8 mérföldre (12,9 km) északnyugatra Detroit városától és körülbelül 16 mérföldre (25,7 km) északkeletre Ann Arbortól. ...

Northville Michigan biztonságos?

Northville, MI bűnelemzés A NeighborhoodScout FBI bűnügyi statisztikáira vonatkozó elemzése szerint Northville biztonságosabb, mint az Egyesült Államokban található városok 66%-a, minden népességgel . Michigan államban csak a közösségek 39%-ában alacsonyabb a bűnözési ráta, mint Northville-ben.

Hol ne éljek Michiganben?

1. Highland Park . A Road Snacks szerint Michigan legrosszabb lakóhelye a Highland Park, és számos oka van annak, hogy ez a hely a legjobb helyen áll. A Highland Park a kilencedik legveszélyesebb hely Michiganben.

Melyik Michigan legszebb városa?

A legszebb városok Michigan államban, az Egyesült Államokban
  • Ontonagon megye. Természetes jellemző. ...
  • Ann Arbor. Természetes jellemző. ...
  • Frankenmuth. Építészeti nevezetesség. ...
  • Grand Rapids. Természetes jellemző. ...
  • Mackinac-sziget. Természetes jellemző. ...
  • Marquette. Építészeti nevezetesség. Hozzáadás a tervhez. ...
  • Charlevoix. Természetes jellemző. Hozzáadás a tervhez. ...
  • Isle Royale. Természetes jellemző. Hozzáadás a tervhez.

Melyik Michigan leggazdagabb városa?

Michigan leggazdagabb városa: Bloomfield Hills
  • Háztartások száma: 1325.
  • A háztartások medián jövedelme: 178 894 dollár.

Miért hívják Novinak?

Emery élt a "Northville" összehúzódásával, az "új" latin nevével. Még a New York Times is belevágott az ügybe, kijelentve, hogy Novi " a római hatos számot jelenti - a város a Detroitból Lansingbe vezető út hatodik állomása volt".

Mi a Novi jelentése?

Novi eredete és jelentése A Novi név lánynév, jelentése "új" . Ez a Nova-származék forró Hollandiában, ahol nemrégiben az év egyik leggyorsabban növekvő neve volt. Végül az Egyesült Államokban is nagy sikert könyvelhetett el, de végül csak 14 amerikai lány kapta meg.

Mi az a Novi pénztárca?

A Novi a Facebook által létrehozott digitális pénztárca . Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen küldjenek és fogadjanak pénzt Diem, DiemUSD vagy XUS digitális pénznemben. A Novi pénztárca lehetővé teszi, hogy összekapcsolja bankszámláját vagy kártyáját, és zökkenőmentesen küldje el és fogadja a Diem-t bárkitől.

Livónia Amerika legfehérebb városa?

A 2000-es népszámlálás szerint Livónia a megye legfehérebb nagyvárosa (több mint 100 000 fő).

Miről ismert a Livonia Michigan?

A több mint 95 000 lakost számláló Livonia Michigan kilencedik legnagyobb városa, kényelmes központi helyen, a Detroit metró régiójában. ... A város családbarát vonásairól és minden szinten színvonalas oktatásáról is ismert.