Jellybean a szerző?

Pontszám: 4,4/5 ( 54 szavazat )

Spoilerek várják a Riverdale 5. évad 2. részét.
Miközben Riverdale rohan, hogy felgöngyölítse a lerövidített negyedik évad miatti laza végeket, a show végre felfedte a " The Auteur " kilétét, aki hátborzongató videókat készít Archie-ról és a bandáról. Ahogy néhány rajongó gyanította, Jellybean volt a felelős a szalagokért.

Miért Jellybean a szerző?

Jugheadnek nem kellett sok időbe telnie utána, hogy ráébredjen, hogy Jellybean volt az egyetlen, aki elegendő hozzáféréssel rendelkezik ahhoz, hogy elkészítse ezeket a filmeket. Nagyon kevés kérdezősködés után JB bevállalta, hogy ő legyen a szerző. ... Nyilván azért, mert annyira szerette Jugheadet .

Ki a szerző Riverdale-ben?

Tehát Bettynek és Jugheadnek még egy hihetetlen szíve van, és Jughead, amikor arra gondol, hogy ki más férhetett hozzá a szalagon található információkhoz, feltöri: Jellybean a szerző. (És ismét, azonnal bevallja.

Jellybean gonosz Riverdale-ben?

A Riverdale tegnap esti epizódja véget vetett a szerző rejtélyének, Jellybean felfedte " gonosz " tervét, hogy a videokazettákat felhasználva rávegye nagy testvérét, Jugheadet, hogy a városban maradjon. ... Itt van az összes nyom, amely Jellybeanre mutatott, mint szerzőre. 1. Sok eseményt látott már Riverdale-ben.

Mi történt Jellybeannel Riverdale-ben?

Miután azonban ezt a nem sztorit kidobták az ablakon, szilárd része lett FP és Jughead családjának Riverdale-ben, még akkor is, amikor az anyjuk elhagyta a várost. Ennek ellenére Jellybean eltűnt a Riverdale-ről anélkül, hogy hivatalosan szerepelt volna az eltűnt személyek listáján.

Jughead felfedezi, hogy Jellybean videót forgat – Riverdale 5x02

27 kapcsolódó kérdés található

Betty teherbe esik Riverdale-ben?

Bár nem erősítették meg, semmi jele annak, hogy Betty Cooper terhes lenne a Riverdale 5. évadában, de van egy szereplő, aki egy csomó örömre számít a képernyőn és azon kívül is.

A jellybean benne lesz a Riverdale 5. évadában?

Valószínűleg nem Forsythia 'Jellybean' Jones az egyetlen tettes a Riverdale kisvárosban kísért legújabb bűnözői terv mögött. A rajongók végre ráhangolódhattak a népszerű tinidráma ötödik évadára, miután az előző részt megszakította a koronavírus-járvány.

Az FBI Charles tényleg Betty testvére?

Igen, Charles valóban Betty és Jughead biológiai féltestvére , és akárcsak Bettyt, őt is átkozták a "sorozatgyilkos génnel". Technikailag a monoamin-oxidáz A (MAOA) valódi dolog, és összefüggésbe hozták az agresszív viselkedéssel, de nem úgy van, hogy mindenki, aki rendelkezik vele, a Kedvenc gyilkosság epizódjának tárgya.

Rossz a Chic Riverdale-ben?

Chic, más néven Gargoyle King és Chic Cooper, a Riverdale CW szappanopera egyik fő antagonistája. Eredetileg Betty Cooper testvérének tartották, de később kiderül, hogy csaló .

Az FBI-ügynök valóban Charles Riverdale-ben?

Charles Smith a The CW's Riverdale visszatérő szereplője. Őt Wyatt Nash alakítja. ... Ez azonban valótlannak bizonyult, mivel Charles nemcsak életben volt, hanem az FBI ügynöke is volt , akinek a feladata volt a Farm megállítása.

Hiram Lodge tényleg beteg?

Igen, Hiramnek csak arra volt szüksége, hogy megjavítsa a neuromuszkuláris rendellenességét, hogy időnként megdobja a kezét. Sok rajongó azonban úgy gondolta, hogy ezzel még nem ért véget Hiram egészségügyi válsága, sőt, ez lehet az, ami végleg véget vetett a gonosz uralmának. ... Kivéve, Hiram nem halt meg – sőt, meg sem közelítette.

Ki hagyja el a videokazettákat Riverdale-ben?

Végül kiderült, hogy a nővére, JellyBean . Nemcsak az emberek házainak felvételével kezdte, hanem Griphonok és Vízköpők haverja, Ricky segítségével, de kiderült, hogy ő is az a személy, aki videóra vette a hátborzongató gyilkossági jelenetek újrajátszását, beleértve Mr. Honey fantáziált meggyilkolását is.

Mr Honey van a szalagok mögött?

Honey (Kerr Smith) – már eleve szóba került, hogy teljesen jól van, miután egy videokazettán úgy tűnt, hogy többször is megszúrják – már az első epizódja óta kiadta a Riverdale High gyerekeknek. Átkerült a Stonewall vezetésére is, sőt egyszer maga is forgatott egy műkukoló kazettát.

Betty megcsalja Jugheadet?

A Riverdale negyedik sorozata sokkos állapotban hagyta a rajongókat, amikor Betty Cooper (akit Lili Reinhart alakít) megcsalta szeretett barátját, Jughead Jonest (Cole Sprouse). Betty megosztott egy lopott csókot legjobb barátjával, Archie Andrews-szal (KJ Apa) a sorozat musical epizódja alatt.

Charles-ban van a sorozatgyilkos gén?

Charles, Betty anyjának, Alice-nek és Jughead apjának, FP-nek a fia rendelkezik a sorozatgyilkos génnel , ami logikus, mert sorozatgyilkos.

Charles gazember Riverdale-ben?

Charles gonosz oldala végre napvilágra került az 5. évad elején, amikor Jughead és Betty végre kitalálták, hogy véletlenszerű féltestvérük, aki hajlamos az emberek telefonjait bogarászni és sorozatgyilkosok iránti rögeszméje, hátborzongató lehet. .

Miért szakított Betty és Jughead?

A Tizenkilencedik fejezetben: Halálbiztos Betty tisztára jött Jugheaddel, és kibékültek. Azonban röviddel ezután Jughead kénytelen volt szakítani Bettyvel , miután rájött, hogy a vele való együttlét és a Southside Serpentsekkel való együttlét csak tovább veszélyezteti őt .

Chic Betty testvére?

Nos, kiderült, Chic egyáltalán nem Betty bátyja – egy teljes szélhámos! Betty és Jughead kapott egy fotót az igazi Charles Smithről, amikor azt tették, amit valószínűleg hetekkel ezelőtt kellett volna: elmentek a Sisters of Quiet Mercy-hez, hogy megnézzék Chic gyerekkorának ottani lemezeit.

Ki ölte meg Jugheadet?

És míg a Stonewall Prep tanulói, Donna és Bret megpróbálták megölni Jugheadet úgy, hogy megütötték egy kővel, valójában soha nem ellenőrizték Jughead pulzusát, hogy lássák, valóban meghalt-e, és később Archie, Betty és Veronica mentették meg.

Ki ölte meg a sikket?

Chicről kezdetben azt hitték, hogy a Black Hood ölte meg, miután Betty feladta, de később kiderült, hogy Hal megkímélte Chicet és mentorálta.

Kivel köt ki Betty a Riverdale-ben?

5. rész: Archie feleségül veszi Bettyt: "Megcsókolhatod a menyasszonyt!" (604. szám) "Megcsókolhatod a menyasszonyt!" az 5. rész a 6 számból álló történetívben. A történet futurisztikus betekintést nyújt Archie Andrews életébe és Betty Cooperrel kötött esküvőjébe.

Ki a rosszfiú a Riverdale 5. évadában?

„Tehát a ma esti epizód Mark hattyúdala, aki a Riverdale-en a huncut gonosztevőnket, Hiram Lodge -ot játssza négy őrült, dicsőséges év után” – mondta Roberto Aguirre-Sacasa showrunner a Deadline testvéroldalunknak adott nyilatkozatában.

Betty terhes az 5. évad?

Riverdale 5. évad: Betty terhes !

Melyik epizódban mondja el Betty Jugheadnek, hogy terhes?

A „Be-Shure” egy epizód az ABC vígjáték-drámasorozatból, az Ugly Betty-ből, amelyet 2009. december 11-én sugároztak. Ez a 4. évad kilencedik és összességében a 74. epizód.