A kifogásolás szó?

Pontszám: 5/5 ( 5 szavazat )

n. 1. Vizsgálati aktus; ellenzék ; támadás. Örökös vádaskodás és önkonfliktus.

Mit jelent a Impugnation?

1 \ ˌimˌpəgˈnāshən \ elavult : támadás, ellenkezés . 2 \ ˌimˌpyüˈn-​ \ archaic : impulnment.

Megtámadhat egy személyt?

Ha egy személy becsületét megkérdőjelezi, az azt jelenti, hogy azt állítja, hogy az illető nem olyan tiszteletreméltó, mint amennyire a közösség általában tekint rá, ami arra utal, hogy olyasvalamit tett, amivel lealacsonyította magát a nyilvánosság előtt. ... Amikor a becsületet vagy tényeket vitatnak, sok ok van a kétségre.

Hogyan használod a impugn szót egy mondatban?

Példák a kifogásolásra egy mondatban Kifogásolta riválisa karakterét. Az indítékait alaposan megvizsgálták és megtámadták . Ezeket a példamondatokat a rendszer automatikusan kiválasztja különféle online hírforrásokból, hogy tükrözze a „kifogásolható” szó jelenlegi használatát.

Mi a Swansea jelentése?

Etimológiák. A walesi név, az Abertawe azt jelenti, hogy " a Tawe szája/torkolata ", és valószínűleg ezt a nevet használták a területre a település létrehozása előtt.

Mit jelent a Impugnation?

29 kapcsolódó kérdés található

Hogy hívnak egy swanseai embert?

A Swans rajongóit Jack Army néven ismerik, mert a Swansea-i embereket Jacks néven ismerik.

Swansea durva?

A swansea-i Townhillt az a hírnév sújtja, hogy a városba újonnan érkezők számára "tiltó" terület, a Google még az emberek kereséseit is automatikusan kiegészíti, hogy " durva területet " javasoljon. Ez az egyik legrászorultabb kórterem Walesben, annak ellenére, hogy állítólag 14 millió GBP uniós támogatást szántak Townhillbe.

Mit jelent a büntetlenség nélkül?

1 büntetés vagy vád alóli mentesség vagy mentesség . 2 mentesség vagy mentesség a kellemetlen következmények ellen.

Mit jelent büntetlenül cselekedni?

: a büntetés, kár vagy veszteség alóli felmentést vagy mentességet büntetlenül megsértették.

Impune vagy kifogásolható?

Az impugn szó gyökere a latin pugnare, ami azt jelenti, hogy „harcolni”, tehát amikor kifogásolsz, akkor harcolsz vagy támadsz, de azzal, hogy valami hamis vagy rossz. Ha egy jelöltnek olyan rekordja van, amelyet nem lehet megkérdőjelezni, akkor az ellenfele karakteres támadásba lendülhet.

Mit jelent az alacrity?

: gyorsaság a válaszadásban : vidám készenlét élénken fogadta a meghívást.

Hogyan emlékezhetek a kifogásoltságomra?

Mnemonika (memóriasegítő eszközök) a kifogásoltnak Tudjuk, hogy a PUGNACITY "PUNGA VÁROS"-ként a pugn "támadást" jelent ...a kifogásolt pedig azt, hogy szavakkal vagy érvekkel támadni...! az im"PUG "n nem tud támadni..tehát az általa végrehajtott támadás hamis támadás. A IMPUGN a BÜNTETLENSÉG ellentéte. Amikor megkérdőjelezed valakinek a feddhetetlenségét, akkor a POO-ba rakod.

Mit jelent a kifogásolt végzés?

A megtámadott végzés olyan végzés, amelyet megtámadtak . Ha egy végzés nem jogerős, az nem vitatott végzés, hacsak nem támadják meg. Ez egy ideiglenes megrendelés. Az ideiglenes végzés egy részlegesen elfogadott végzés, mielőtt az egész ügyben végleges végzés születik.

Büntetlenül csinálni dolgokat?

Ha valami megtétele általában büntetést von maga után, de büntetlenül teszi, akkor nem kap büntetést a tettéért . ... A büntetlenség főnév a latin im- ("nem") és poena ("büntetés") gyökből származik, amely gyökből a fájdalom szó is származott. A büntetlenség tehát a büntetéstől és a fájdalomtól való szabadság.

Mit nem támad rám senki büntetlenül?

A "Senki sem támad engem büntetlenül" mottó Poe "Amontillado hordója" című művében. Merriam Webster a wrod "büntetlenség" fogalmát a következőképpen határozza meg: mentesség vagy mentesség a büntetéstől, kártól vagy veszteségtől . ... Montresor mottója szerint senki sem fog tudni fellépni ellenem anélkül, hogy ne aggódna a büntetés miatt.

Hogyan használod a büntetlen szót?

Példák a büntetlenségre A törvény szerint egyébként is büntetlen volt . Ma az internet egy törvénytelen társadalom; a hackerek viszonylagos büntetlenül behatolhatnak a számítógépekbe. Büntetlen volt a volt államfők emberiesség elleni bűncselekménye.

A büntetés szó?

A büntetés a büntetés kiszabását írja le. ... Könnyű módja annak, hogy megjegyezzük a büntetés jelentését, hogy úgy néz ki, mint a büntetés szó – mindkettő a latin punire szótőből származik, „büntetést kiszabni rá”. A büntetés nem mindig személyenkénti büntetésre utal, mint például egy anya, aki fegyelmezteti a gyereket.

A büntetlenség pozitív vagy negatív?

Rikhof továbbá a büntetlenséget a jog negatív tulajdonságaként határozza meg, és mint ilyen, nem látja jelentőségét és szükségességét.

Mit jelent a büntetlenség a Bibliában?

büntetlen főnév. Mentesség a büntetés alól . Etimológia: impunitasból, büntetés nélküli impunisból.

Swansea szép?

„Sokat sétálok ki a városból, és a Mumbles valóban egy szép hely, ahová érdemes menni. Mindig össze lehet hasonlítani az egyik várost a másikkal, és vannak olyan dolgok, amiket mi nem, de a természeti szépség tekintetében minden megvan. „Szeretném az embereket, hogy jöjjenek Swansea-be, ez Wales és az ország egyik legszebb területe” – mondta.

Milyen szép Swansea?

A Wales déli részén fekvő Swansea gyorsan az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb lakóhelyévé válik. Egyszerre város és megye, 244 500 lakossal. Ez a vízparti hely egy nyüzsgő és kívánatos modern város: nagyszerű városi életmódot kínál gyönyörű tengerpart és strandok mellett.

Mi a jó Swansea-ben?

Találja meg a legjobb látnivalókat és tennivalókat Swansea legnépszerűbb turisztikai látványosságainak listáján.
  1. A Gower-félsziget. A Gower-félsziget. ...
  2. Three Cliffs Bay. ...
  3. Dylan Thomas születési helye. ...
  4. Clyne Gardens. ...
  5. Vásárlás a Swansea piacon. ...
  6. Swansea Nemzetközi Fesztivál. ...
  7. A Mumbles és a Swansea-öböl. ...
  8. A Nemzeti Vízparti Múzeum szerkesztőjének válogatása.

Hogy hívnak egy walesi nőt?

: egy nő, aki Walesben született vagy lakos.

Miért mondják a walesiek, de?

Napjainkban a fenék kifejezést elterjedt kifejezésként használják, főleg a völgyekben élők. A Rhondda Historical Society szerint azonban ez a kifejezés „a bányászoktól, akik fenékkel dolgoztak”, mivel „együtt kellett dolgozniuk, hogy a műszakon belül a lehető legtöbb szenet kitermeljék” .