Holsworthy a liverpooli lga-ban?

Pontszám: 4,7/5 ( 63 szavazat )

Holsworthy egy külváros Sydney délnyugati részén, Új-Dél-Wales államban, Ausztráliában, Sydney központi üzleti negyedétől 31 kilométerre délnyugatra , Liverpool város önkormányzati területén.

Mely külvárosok találhatók a Liverpool LGA-ban?

Liverpool városa Ashcroft, Austral, Badgerys Creek (részben), Bringelly (részben), Busby, Carnes Hill, Cartwright, Casula, Cecil Hills, Cecil Park (részben), Chipping Norton, Denham Court (részben) külvárosait és településeit foglalja magában, Edmondson Park, Elizabeth Hills, Greendale, Green Valley, Hammondville, Heckenberg, Hinchinbrook ...

A Liverpool a Fairfield LGA része?

Elővárosok Fairfield városában A Fairfield városi tanács egy 27 külvárosból álló önkormányzati területért felelős, és Penrith, Blacktown, Cumberland (korábban Holroyd), Parramatta, Canterbury-Bankstown (korábban Bankstown) és Liverpool városaival határos.

Mit jelent a Camden LGA?

Régió . Sydney délnyugati szélén található terület , a Gundungurra, Tharawal és Dharug népek hagyományos földjének része, amelyet a Camden Tanács irányít. Nevét John Macarthur „Camden Park” farmjáról kapta.

Mit jelent a LGA?

A helyi önkormányzati terület (LGA) egy ország közigazgatási felosztása, amelyért egy önkormányzat felelős. Az LGA mérete országonként változik, de általában egy állam, tartomány, körzet vagy terület alegysége.

Sydney 2. rész: Liverpool, Moorebank és Holsworthy

29 kapcsolódó kérdés található

Hány külvárosa van Liverpoolnak Laguardiában?

Liverpool City területe 306 négyzetkilométer. Liverpool városi tanácsa 42 külvárost irányít a nyugati Greendale-től a keleti Hammondville-ig. A Liverpool helyi önkormányzati körzetének (LGA) részletes térképeiért tekintse meg az alábbi linkeket.

Austral a Liverpool Tanácsa alatt áll?

A Liverpool városi tanácsa mostantól az elfogadott tervek alapján felügyeli a körzet átadását. ... Austral és Leppington North a Liverpool és Camden helyi önkormányzati területeken (LGA) található, és legalább 17 350 otthonnak ad majd otthont, ha felépültek.

Biztonságos a Liverpool NSW?

Liverpool városát hivatalosan is Pan Pacific Safe Communityként ismerik el – egy erős, összetartó, élénk közösség, ahol a polgárok aktívan részt vesznek a közéletben. Liverpool csak a második NSW város, amely csatlakozott a mintegy 60 városból álló nemzetközi közösséghez, hogy megszerezze a Pan Pacific Safe Community akkreditációt.

Mit jelent a Liverpool LGA?

A Liverpool Local Government Area (LGA) 42 külvárosból áll, és Sydney egyik leggyorsabban növekvő régiója.

Mit jelent az LGA terhesség alatt?

Szakasz kibontása . A terhességi kor szerint nagy (LGA) olyan magzatot vagy csecsemőt jelent, aki nagyobb, mint az életkorában és nemében várható. Ide tartozhatnak azok a csecsemők is, akiknek születési súlya meghaladja a 90. percentilist. Az LGA mérés a magzat vagy a csecsemő becsült terhességi korán alapul.

Mi az LGA teljes formája?

A földhálózati tömb (LGA) az integrált áramkörök (IC-k) felületre szerelhető csomagolásának egy típusa, amely arról nevezetes, hogy a tűk az aljzaton vannak (aljzat használata esetén), nem pedig az integrált áramkörön.

Mi az az LGA ügynök?

Fényképészeti és stílusügynökség, amely a világ legnevesebb művészeit képviseli, irodákkal Londonban, Párizsban és New Yorkban. Weboldal: http://www.lgamanagement.com.

Camden jó hely lakni?

Camden kétségtelenül a legjobb hely Londonban . Nemcsak a főváros turisztikai koronájának ékköve, de elhelyezkedésében, sokszínűségében és nyüzsgésében is verhetetlen.

Mi Camden őslakos neve?

Őslakosok A ma Camden néven ismert terület eredetileg a déli felföld Gandangara népéhez tartozó terület északi szélén volt, akik Benkennie -nek nevezték el, ami „száraz földet” jelent.