Hawaii biztonságos a turisták számára?

Pontszám: 5/5 ( 20 szavazat )

2017-ben a nemzetközi látogatók mindössze 1 568 609-et tettek ki, ami azt jelenti, hogy az Egyesült Államokból még mindig jóval több a turisták száma. Honolulu a szigetcsoport legnagyobb városa; Oahu-n található. ... Hawaii még az erőszakos bűnözés növekedése ellenére is biztonságos hely a látogatáshoz, és az egyik legbiztonságosabb hely az Egyesült Államokban!

Mit kerüljek el Hawaiin?

Amit soha nem szabad megtenned Hawaii-on
 • Ne érintse meg a teknősöket Hawaiin. ...
 • Ne érintse meg a delfineket és a szerzetesfókákat. ...
 • Ne érintse meg a korallt Hawaiin. ...
 • Ne viseljen olyan fényvédőt, amely nem biztonságos. ...
 • Ne nevezzen mindenkit „hawaiinak” Hawaiin. ...
 • Ne becsülje alá a nap erejét Hawaii-on. ...
 • Ne hagyja ki az autóbérlést Hawaii-on.

Hawaii veszélyes hely a látogatásra?

Hawaii biztonságos hely a látogatáshoz , bár vannak városi területek, amelyek nem biztonságosak. Hawaii városait viszonylag biztonságosnak tekintik, bár Waikiki olyan terület, amely az elmúlt néhány évben egyre veszélyesebbé vált. Hawaii erőszakos bûnözési aránya (2,9 incidens 1000 fõre vetítve) alacsony más amerikai városokhoz képest.

Biztonságban van Hawaii a Covid idején?

Hawaii felszólította a turistákat, hogy maradjanak távol az államtól, mivel a Covid-számok új szintre emelkedtek, de nem korlátozta az embereket a látogatásban. "Tudjuk, hogy nem jó idő a szigetekre utazni" - mondta David Ige kormányzó augusztus 23-án, és felszólította a látogatókat, hogy maradjanak távol október végéig.

Melyik Hawaii legbiztonságosabb szigete?

Ha a 10 éves vagyonbűnözés átlagát nézzük, a Big Island ismét a legbiztonságosabb szigetnek számít:
 • Big Island: 2942.
 • Oahu: 3,193.
 • Kauai: 3,311.
 • Maui: 3762.

Hawaiira utazik az ünnepekre? Először nézze meg ezt a Hawaii utazási frissítésekért

27 kapcsolódó kérdés található

Hol kerüljék a turistákat Hawaii-on?

Ezeket a helyeket sötétedés után veszélyesebbnek tekintik Hawaiin, mivel bûnözõk vannak bennük.
 • Wahiawa. A 46 562 lakosú Wahiawa élhetőségi pontszáma 58/100, ami szegénynek számít. ...
 • Makaha. Ennek a biztonsági oahui népszámlálás által kijelölt helynek 8934 lakosa van. ...
 • Kahului. ...
 • Pahoa. ...
 • Ewa Beach. ...
 • Hilo. ...
 • Waianae. ...
 • Kapaa.

Hol érdemes megszállnom Hawaii-on először?

Véleményünk szerint, ha először jár Hawaii-on, a legjobb sziget Maui . Mauin mindenből kaphat egy kicsit: kalandot, nagyszerű sznorkelezést, jó túrákat, buja dzsungel élményeket, gyönyörű strandokat, kiváló ételeket és nagyszerű szállásokat.

Utazhatok Hawaii szigetei között?

Június 15-től minden utas, aki nincs karanténban, korlátozás nélkül utazhat a szigetek között . További információért látogasson el a hawaiicovid19.com/travel oldalra, és regisztráljon a Hawaii állam Safe Travels online rendszerébe. Csak a Trusted Testing and Travel Partners teszteredményeit fogadjuk el.

Szükségük van a gyerekeknek Covid-tesztre, hogy Hawaiira repüljenek?

A CDC utasításának való megfelelés és a Hawaii állam kötelező karantén alóli felmentése érdekében: ... A 2-4 éves gyermekeknek COVID-19 vírustesztet kell végezniük. Külső hivatkozást nyit meg olyan oldalra, amely esetleg nem felel meg a kisegítő lehetőségeknek (NAAT) vagy antigénteszt) csak a CDC követelményeihez.

Drágák Hawaii?

Ennek ellenére nem titok, hogy Honolulu miért szerepel gyakran az Egyesült Államok legdrágább városai között a 3 legdrágább város között. A Missouri Gazdaságkutató és Információs Központ 2019-es tanulmánya szerint Hawaii a legmagasabb megélhetési költségek az országban. 191,8 .

Miért olyan veszélyes Hawaii?

Mivel Hawaii egy hatalmas óceán közepén található, és az óceán feneke gyorsan leereszkedik, a hullámok és áramlatok nagyon nagyok és erősek lehetnek . Egyes strandok egész évben veszélyesek, míg mások az év bizonyos szakaszaiban veszélyesek. Mindig a legjobb olyan strandokon úszni, ahol életmentők vannak.

Mit kerüljek el Oahuban?

7 dolog, amit el kell kerülni Oahu-n első utazóként
 • A teljes időt Waikikiben tölti. ...
 • Ugyanazt a Ho-Hum ételt próbálja ki. ...
 • Csak tömegközlekedéssel. ...
 • Csúcsforgalom. ...
 • Részt vesz egy Luau-n. ...
 • Major leégés. ...
 • Mindig a Go-Go-Go-n.

Biztonságos a Waikiki Beach éjszaka?

Honolulu biztonságos éjszaka? Honolulu éjszaka biztonságos, de ragaszkodnia kell azokhoz a helyekhez, ahol sok ember van, beleértve a turisztikai területeket is, nehogy bajba kerüljön. A Waikiki biztonságosnak tekinthető , ha egyedül vagy egy csoporttal együtt.

Mikor ne menj Hawaiira?

Ezenkívül június első hete , április nagy része (kivéve az "Arany hetet" és a húsvétot), valamint szeptember vagy október nagy része kiváló alkalom arra, hogy elkerülje a látogatók többségét. Tudjon meg többet arról, hogy mikor utazzon Hawaiira.

Mit tilos Hawaii-on csinálni?

Hawaii-on tilos bármilyen típusú tengeri teknőst érinteni, felkapni, zavarni, megölni vagy károsítani, mivel veszélyeztetett fajnak minősül. Egy tengeri teknős bántalmazása akár 25 000 dolláros pénzbírsággal és börtönbüntetéssel is járhat. Tehát ha ilyet lát, mindenképpen biztonságos távolságból mutassa meg aloháját. Ne írjon SMS-t az átkelőhelyen.

Mit nem szabad kihagyni Hawaii-on?

 • Fedezze fel a Hawaii Vulkánok Nemzeti Parkot. ...
 • Menjen bálnalesni Mauiban. ...
 • Kövesse körbe a szigetet egy Oahu-i körúton. ...
 • Fedezze fel Pearl Harbor történetét. ...
 • Merüljön el Molokiniben. ...
 • Menj fel az egekbe egy helikopteres túrával. ...
 • Utazz Hana felé. ...
 • Élvezze Haleakala napfelkeltét.

Szükségem van Covid-tesztre, hogy Hawaiira repüljek, ha beoltottam?

Ez a megerősített belépés Hawaiira magában foglalja a kötelező Hawaii állam utazási és egészségügyi nyomtatványt, a Safe Travels Hawai'i fiókot és a kötelező 10 napos karantént védőoltás kivételével vagy negatív utazás előtti teszttel. megkerülni a karantént.

Milyen Covid-tesztet fogad el Hawaii?

Hawai'i állam CSAK a Clinical Laboratory Improvement Módosítás (CLIA) laboratóriumi vizsgálati eredményeit fogadja el a MEGBÍZHATÓ VIZSGÁLATI ÉS UTAZÁSI PARTNEREKtől, beleértve az állam Digital Health Pass Partnerei – AZOVA – által ellenőrzött teszteket és oltásokat, CLEAR és CommonPass...

Kell-e útlevél, hogy Hawaiira menjek?

A válasz, amit keres: Nem, nincs szüksége útlevélre, ha Hawaiira szeretne ellátogatni . Ez vonatkozik mind az Egyesült Államok állampolgáraira és lakosaira, mind a külföldi turistákra, feltéve, hogy közvetlenül egy másik amerikai államból repülnek Hawaiira. Hawaii 1898 óta az Egyesült Államok területe, és 1959-ben kapta meg az államiságot.

Mi a legolcsóbb módja a Hawaii-szigetek közötti utazásnak?

Ez a legolcsóbb módja a hawaii szigetek közötti utazásnak.
 1. Komp Mauiból Lanaiba. A Lahaina államból, Maui államból induló komp a Pioneer Inn elől, a nyilvános rakodóállomásnál indul. ...
 2. Komp Mauiból Molokaiba. ...
 3. Hawaiian Airlines. ...
 4. Mokulele légitársaság. ...
 5. Southwest Airlines. ...
 6. Oahu. ...
 7. Maui. ...
 8. Kauai.

Mennyibe kerülnek a repülőjegyek Hawaii szigetei között?

Hawaii szigetek közötti: Honolulu és Maui vagy Kauai közötti mintaútvonalként a viteldíjak a legtöbb utazási idő alatt általában 118 USD-tól (e heti akció) egészen 239 USD-ig terjednek oda-vissza . Még 100 mérföldes távolságot is figyelembe véve ez mérföldenként 0,59 és 1,19 dollár közé esik.

Tudsz komppal Honoluluból Mauiba menni?

Utazás komppal Jelenleg nem lehet komppal közvetlenül eljutni Oahuból a külső szigetekre. A kompok csak Maui és Lanai szigetei, valamint Maui és Molokai között közlekednek. Kapjon kompot a maui-i Lahaina és a lanai Manele-öböl között a Maui-Lanai Expeditions társasággal.

Hol van Hawaii legszebb helye?

15 gyönyörű hely Hawaii-on, amely megerősíti, hogy ez – kétségtelenül – a legjobb állam
 1. Hanauma Bay – Oahu. ...
 2. Hawaii Vulkánok Nemzeti Park – Hawaii. ...
 3. A Hana Highway – Maui. ...
 4. Keahiakawelo (Az istenek kertje) – Lanai. ...
 5. Halawa-völgy – Molokai. ...
 6. Wailua vízesés – Kauai. ...
 7. Punalu'u Beach – Hawaii. ...
 8. Koki Beach — Maui.

Mi a jobb Maui vagy Oahu?

Maui vs Oahu: Oahu az Ön számára megfelelő , ha több kozmopolita nyaralásra vágyik, élvezi az éjszakai életet, izgatja a történelmi és kulturális tevékenységeket, vagy olcsón szeretne utazni. Maui a megfelelő választás, ha egy romantikus szigetet, nagyszerű sznorkelezést, pihentető nyaralást vagy több szabadtéri tevékenységet keres.

Melyik a legjobb évszak Hawaii látogatására?

Hawaii látogatásának legjobb ideje március és szeptember között van. Ekkor a szigeteken a legmagasabb a hőmérséklet és a legkevesebb eső. Ez a tökéletes alkalom, hogy élvezze a strandot vagy a vizet.