A goose rossz szó?

Pontszám: 4,3/5 ( 50 szavazat )

Ha valaki libának nevez, az enyhén sértő : azt mondják, hogy buta vagy. Sok más gyakori kifejezés libát használ, köztük a „vadlúd-üldözés”, ami reménytelen üldözést vagy időpocsékolást jelent, és a „megfőtt a libád”, ami azt jelenti, hogy „nagy bajban vagy!”

Mit jelent az, ha valaki gusztustalan?

ige (tárggyal használatos), goosed, goos·ing. Szleng. a feneke közé bökni (egy személyt) megriaszt. Informális. bátorítani, cselekvésre vagy érzelmi reakcióra ösztönözni: A szabadság ígérete elkeserítheti a dolgozókat és növelheti a profitot.

Miért hívják lúdozásnak?

1880, a libából (n.), esetleg a felfelé fordított hüvelykujjnak a liba csőrére való hasonlóságából , vagy az ideges izgalom keltésének gondolatából. Kapcsolódó: Goosed; lúdozás. 19c-ben. a színházi szleng, lúdnak lenni azt jelentette, hogy "sziszegni" (1818-ra).

Mit jelent az, hogy a feleséged liba?

A libát úgy definiálják, mint az ember fenekén csípni . Amikor megcsíp egy lány fenekét, ez egy példa a libára.

Mit jelent a buta liba?

Jelentése: Ha valakit buta libának nevezünk, az azt jelenti, hogy azt gondolja, hogy abba kell hagynia az idegeskedést vagy a gyerekeskedést, és el kell végeznie a munkáját .

ALexa rossz szót mondott

30 kapcsolódó kérdés található

Mi az, hogy hülyéskedik?

: őrültnek, nevetségesnek vagy enyhén nevetségesnek lenni : butaság egy ostoba humorérzék, hogy a kalap hülyén néz ki. Más szavak a goofy-tól Szinonimák és antonimák További példamondatok Tudjon meg többet a goofy-ról.

Mit jelent az együgyű?

: bolond vagy buta ember .

Mit jelent csajozni egy lányt?

ige. liba; lúdozás. A liba definíciója (2/2. bejegyzés) tranzitív ige. 1 : felfelé lökéssel a fenék közé bökni.

Mit nevezel nőstény libának?

A nőstény libát (néha) anyának nevezik. A fiatal libát kislibának hívják. A földön együtt lévő libák csoportját gaggle-nek nevezik. ... A V alakzatú repülésben együtt lévő libák csoportját gombolyagnak nevezzük.

Mit jelentenek a libák?

Emiatt a libák a csapatmunka, a család és még a hűség szimbólumai is. Hirdetés. Továbbá érdekes megfigyelni a libák viselkedését és azt, hogy ez hogyan befolyásolja szimbolikájukat. Nagyon összpontosítanak a bajtársiasságra és a társaságra, mivel megvédik és kitartanak barátaik mellett, amíg meg nem halnak.

Mit jelent, ha egy srác libának nevez?

A liba egy nagy madár, úszóhártyás lábakkal. ... Ha valaki libának nevez, az enyhén sértő: azt mondják, hogy buta vagy .

A liba igazi szó?

buta vagy ostoba ember; egyszerű .

A goosed egy Scrabble szó?

Igen , a goosed benne van a Scrabble szótárban.

Mi az a liba az ausztrál szlengben?

Liba. Jelentése: Könnyed sértés egy ostoba ember leírására .

Mit jelent az aranylúd kifejezés?

: valami, ami nagyon jó pénz- vagy üzletforrás A város vezetői nem akarnak semmi olyat tenni, ami megölhetné a turizmus aranylibáját.

Mi az a libabébi?

A kislibáknak nevezett libák körülbelül egy hónapig tartanak, hogy kikeljenek. A babákat puha tollak borítják, amelyeket lefelé hívnak. ... Kevesebb mint két hónap alatt a kislibák felnőtt tollakat növesztenek, és megtanulnak repülni.

Hogyan lehet elmondani egy nőstény libának?

Hívásaik meghallgatása támpontot adhat; a hímnek lassabb, halk dudálása van, a nőstény pedig „kacsint” hangot ad ki, magasabb hangot és gyorsabb, mint a hím. Ha fészkelő helyzetben találkozunk libákkal, a lúd a fészekben a nőstény lesz , aki vigyáz a tojásaira.

Mit nevezel kacsacsoportnak?

nyáj . kacsa (vagy tőkés réce) nyáj Kacsa (vagy tőkés réce) állománya.

Hány éves a legidősebb liba?

A legidősebb barna lúd, 30 éves, Solway Firth-en észlelték
  • A feljegyzések legrégebbinek vélt barna libát észleltek a Solway Firthben.
  • Az 1986-ban megjelölt madár a feltételezések szerint legalább 30 éves és négy hónapos.

A gander nőstény liba?

A „liba” kifejezés egyaránt vonatkozhat hím vagy nőstény madarakra, de a „gander” kifejezéssel párosítva kifejezetten nőstényre utal (utóbbi hímre utal). A kirepülés előtti fiatal madarakat kislibáknak nevezik.

Az egyszerű ember sértés?

simpleton Hozzáadás a listához Megosztás. Az egyszerű ember idióta – olyan ember, akinek nincs sok józan észe és intelligencia. Ez az egyik a sok szó közül – például idióta, dummy és dög –, amelyek sértik az ember intelligenciáját . ... Tehát az együgyű embert éppúgy tekinthetjük hillbillynek vagy yokelnek, mint tompa vagy dúcnak.

Milyen az egyszerű gondolkodású ember?

Az egyszerű gondolkodás definíciója az , aki nem kifinomult, bolond vagy mentálisan sérült . Példa arra, hogy valakit egyszerű gondolkodásúnak neveznének, az olyan személy, aki nem tudja megérteni vagy felfogni a legtöbb fogalmat, és akinek nincs belátása. melléknév. 11. 1.

Az, hogy egyszerűnek nevezik, bók?

Ha olyan személlyel tölti az időt, aki nem mutat pszichológiailag bonyolult viselkedést (beleértve azt is, amit mond), szünetet tarthat a mély elemzésben… ha képes erre fegyelmezni magát. Ebben az összefüggésben az „egyszerű” valójában egy bók . Vegye figyelembe azt is, hogy az „egyszerű” relatív fogalom.

Mi az a hülye lány?

fiatal nő, aki szokatlan viselkedést és megjelenést alkalmaz . Ezt a kifejezést a 20-as években nagyrészt azokra a nőkre használták, akik az elvárásoknak megfelelően jártak el, ivtak, dohányoztak, táncoltak, sminkeltek stb.

Mi az a hülye mosoly?

Egy ostoba mosoly buta és boldog mosoly . Általában túlságosan széles mosoly látható fogakkal.