Legális nálunk a gate.io?

Pontszám: 4,8/5 ( 3 szavazat )

Az amerikai/kanadai/japán felhasználókat a gate.io most támogatja. A gate.io szolgáltatások használata azonban korlátozott . Előfordulhat, hogy nem tud hozzáférni olyan szolgáltatásokhoz, mint a kölcsönadás, a margin kereskedés , az örökös szerződéses kereskedés és egyes érmék kereskedelme.

Melyik országban található a Gate Io?

A Gate.io egy 2017 őszén alapított titkosítási tőzsde. A platform a Gate Technology Inc. része, regisztrációs címe Virginia államban, az USA-ban található. A platform nem rendelkezik hivatalos licenccel. Felülete három változatban érhető el: angol, kínai és japán.

Hogyan helyezhetek be USD-t a gate io-ba?

1. lépés: Nyissa meg a Gate.io mobilalkalmazást, és jelentkezzen be fiókjába. Lépjen a "Pénztárca" elemre, és kattintson a "Befizetés" gombra. Alternatív megoldásként a „Spot fiók” oldalra is léphet. Keresse meg a befizetni kívánt érmét, majd kattintson a "Befizetés" gombra.

A BitMart elérhető az Egyesült Államokban?

Sok tőzsde nem engedélyezi az USA-ból származó befektetőket ügyfélként. Amennyire meg tudjuk állapítani, a BitMart nem tartozik ezek közé a cserék közé . Minden egyesült államokbeli befektetőnek, aki érdeklődik az itteni kereskedés iránt, minden esetben ki kell alakítania saját véleményét az állampolgárságukból vagy lakóhelyükből adódó kérdésekben.

Az Egyesült Királyság állampolgárai használhatják a gate io-t?

A Gate.io egy globális csere, amely a felhasználók számára elérhető a világ minden tájáról, beleértve az Egyesült Királyságot is.

Legális a Gate IO az Egyesült Államokban?

27 kapcsolódó kérdés található

Ki használhatja a gate io-t?

Üdvözöljük a Gate.io oldalon! Washington állam (USA), New York állam (USA), Kuba, Irán, Észak-Korea, Szudán, Szíria , Venezuela kormánya és Krím polgárai és lakosai nem támogatottak. centralizált és decentralizált módszerek.

Használhatják az indiánok a gate io-t?

A Gate.io egy globális csere, amely a felhasználók számára elérhető a világ minden tájáról, beleértve Indiát is . Azonban a következő országok lakosai nem vehetnek részt a platformon: Bosznia és Hercegovina. Koreai Népi Demokratikus Köztársaság.

Hogyan vásárolhatom meg a BitMartot?

1. lépés: Jelentkezzen be BitMart fiókjába, és kattintson a „Érmék vásárlása” gombra. 2. lépés: Válassza ki az Önnek megfelelő fizetési módot. Érméket vásárolhat hitel-/betéti kártyával (a legtöbb VISA és MasterCard elfogadott), banki átutalással, PayPal-lal és egyebekkel. Legfeljebb 42 fiat valuta támogatott, beleértve az USD-t, az EUR-t és a CAD-t.

Engedélyezett a BitMart NY-ban?

Az USA-val kapcsolatban - nem támogatjuk : New York (NY)

Mennyire legális a BitMart?

A Bitmart egy átverés . Sok felhasználó nem tudja kivenni a pénzt, és a számlája ok nélkül lefagyott.

Elérhető a Gate IO az Egyesült Államokban?

Az amerikai/kanadai/japán felhasználókat a gate.io most támogatja.

Mennyi ideig tart a kapu IO befizetése?

Két megerősítés szükséges ahhoz, hogy a bitcoin tranzakció jóváírásra kerüljön a Gate.io számlaegyenlegén. Általában 2 megerősítés eltarthat néhány óráig . Ha azonban a betétet alacsony díj ellenében küldjük, több napba vagy akár hetekbe is telhet, amíg bekerül a blokkláncba.

A gate IO jelent az IRS-nek?

Gate.io adóbevallás A Gate.io befektetési tevékenységéből származó nyereségről, veszteségről és jövedelemadóról szóló jelentéseket készíthet , ha összekapcsolja fiókját a CryptoTraderrel. ... Csatlakoztassa fiókját adatainak importálásával az alábbiakban ismertetett módszerrel.

Ki alapította a gate io-t?

A Gate.io-t 2013-ban alapította Bter.com néven Lin Han vezérigazgató .

Illegális kriptovalutát vásárolni New Yorkban?

A kínai szabályozó hatóságok legújabb intézkedése „ szigorúan tiltja” a kriptovaluták törvényes fizetőeszközre történő cseréjét , az információs vagy árképzési szolgáltatások nyújtását, valamint a kriptovaluta származékos termékekkel való kereskedést. Az intézkedés az ország határain belül online szolgáltatást nyújtó tengerentúli tőzsdékre is vonatkozik.

Legális kriptot vásárolni New Yorkban?

New Yorkban vannak a legszigorúbb kriptovaluta-csereszabályok az Egyesült Államok államai közül. A 2015-ben elfogadott BitLicense szabályozás azt jelenti, hogy minden olyan vállalatnak, amely virtuális valutát vásárolni, eladni, tárolni vagy kibocsátani szeretne, engedélyre van szüksége. ... És csak korlátozott számú kriptovalutával kereskedhetnek .

Használhatom a Binance-t NY államban?

Binance. Az USA nem érhető el Connecticutban, Hawaii-on, Idaho-ban, Louisianában, New Yorkban, Texasban és Vermontban. Azokon az államokon kívüli emberek számára, akik kriptográfiai befektetéseket szeretnének befektetni, a Binance.US egyszerű vételi/eladási felületet és fejlettebb kereskedési nézeteket kínál.

Hogyan helyezhetek el pénzt a BitMart-ra?

Kattintson az „Egyenlegek” lehetőségre a bal oldali oszlopban, vagy kattintson a „Befizetés” lehetőségre a jobb felső sarokban . 3. Például, ha ETH-t szeretne befizetni, kattintson a „Befizetés” gombra az ETH-nál. Látni fog egy befizetési címet, amelyet a rendszer hozott létre.

Vásárolhatok Safemoon-t a Coinbase-en?

A SafeMoont a Coinbase nem támogatja .

Milyen alkalmazást vásárolhatok Safemoon?

Hol lehet safemoon vásárolni:
  • Töltse le a Trust Wallet alkalmazást – elérhető az App Store, a Google Play vagy az Android áruházból.
  • Vásároljon két elérhető kriptovaluta egyikét: binance vagy bowscoin.
  • Kattintson a DApp fülre a Trust Wallet alkalmazásban, amely lehetővé teszi a decentralizált alkalmazások megtalálását és a PancakeSwap keresését.

Biztonságos a Gate IO használata?

Biztonság. A Gate.io csapata hozzáértő a biztonsághoz – a CER a kiberbiztonság szempontjából az egyik legjobb tőzsdének minősítette. A felhasználók többféleképpen biztosíthatják fiókjaikat, és a platform számos beépített biztonsági mechanizmussal is rendelkezik. Vevőszolgálat.

Használhatja a gate Io-t KYC nélkül?

Az Ön eszközeinek biztonsága, a kriptoipar jogilag megfelelő fejlesztése, valamint a csalás, pénzmosás, zsarolás és egyéb illegális tevékenységek visszaszorítása érdekében a Gate.io kötelezővé teszi, hogy minden felhasználó megszerezze a KYC ID ellenőrzést .

Kereskedhetek a gate Io-n KYC nélkül?

Gate.io áttekintése: Összegzés (TL;DR) Alacsony kereskedési díjrendszer: 0,20%-os kereskedési díjat támogat, amely viszonylag jóval alacsonyabb, mint a globális átlag, azaz 0,25%. Jelentősebb a szakemberek számára, és kissé bonyolultabb a kezdőknek. A KYC nem kötelező, néhány korlátozástól függően .