Foyles háborúzik a Netflix ellen?

Pontszám: 4,5/5 ( 69 szavazat )

A „Foyle's War” kilenc évadon keresztül streamelhető a Netflixen – „sorozat” néven. A műsorok jönnek és mennek a Netflixnél, ahogy a szerződések lejárnak, és újratárgyalják őket, így ez változhat.

Hol láthatom a Foyles háborút?

Nézze meg Foyle háborúját az Acorn TV -n.

A Foyles War elérhető az Amazon Prime-on?

A Foyle's War 1. évada streamelhető az Amazon Prime Video-n . Nézze meg a 2–7. évadot az Acorn TV-n.

Ki közvetíti a Foyle háborúját?

Jelenleg a "Foyle's War" streaming adásban nézhető az Acorn TV , AcornTV Amazon Channel, Hoopla, Spectrum On Demand kínálatában, vagy letölthető itt: Apple iTunes, Google Play Movies, Amazon Video.

Hogyan szerezhetem be ingyen az Acorn TV-t?

Regisztráljon egy ingyenes 7 napos próbaverzióra a signup.acorn.tv oldalon. Az ingyenes próbaidőszak egy hét korlátlan hozzáférést biztosít az Acorn TV-hez (csak új ügyfelek számára). Ha letelik a 7 ingyenes napod, havi 5,99 USD-t számlázunk ki (plusz a vonatkozó adók), amíg le nem mondod Acorn TV-előfizetésedet.

10 látványos háborús film a Netflixen, amit meg kell nézned!

21 kapcsolódó kérdés található

Hol nézhetem meg a Foyles háborút az Egyesült Államokban?

Az amerikai közönség, aki szereti a brit tévézést, gyakran fordul a Netflixhez, hogy kedvenc sorozataikat a tó túlsó oldaláról nézze meg, de két nagy brit exportcikk, a „Foyle's War” és a „Doc Martin” többé nem lesz elérhető a szolgáltatáson. Mindkét műsornak új, exkluzív streaming otthona van az Egyesült Államokban – az Acorn TV .

Miért törölték Foyle háborúját?

Simon Shaps, az ITV programigazgatója 2007 -ben lemondta Foyle háborúját, de a panaszok és a lakossági kereslet arra késztették Peter Finchamet (Shaps leváltása), hogy a 2008-as ötödik sorozat jó nézettsége után újraélesztje a műsort. Az utolsó epizódot nyolc sorozat után 2015. január 18-án sugározták.

Hogyan szerezhetem be az Acorn TV-t?

Android-felhasználók: Az Acorn TV-t böngészőn keresztül nézheti, ha bejelentkezik a www.acorn.tv oldalra . Ha Ön Chromecast-felhasználó, letöltheti az ingyenes Google Home alkalmazást, hogy átküldhesse az Acorn TV-t televíziójára, vagy közvetlenül az eszköz Chrome böngészőjéből küldhet át tartalmat.

Mennyibe kerül az Acorn havonta?

Az Acorn TV-előfizetés ára 5,99 USD / 4,99 GBP /, de éves előfizetést is kaphat 59,99 USD / 49,99 GBP áron. Mind az Egyesült Királyságban, mind az Egyesült Államokban az éves előfizetés kéthavi havi előfizetésnek megfelelő összeget takarít meg.

Hol tudom megnézni a Foyles War 8-at?

Nézze meg Foyle háborúja 8. évadját | Prime Videó .

Lesz-e a Foyle's War 9. évada?

Az ITV nem akar még egy Foyle-háborút folytatni . Nyolc sorozat után csendesen, de végérvényesen kinyírták a sorozatot, árulja el, annak ellenére, hogy az év elején a Foyle háborúja közvélemény-kutatást nyert a hatalmas népszerűségnek örvend, mivel a brit nézők ezt a műsort hiányolták a legjobban, és legszívesebben újra a kis képernyőn látnák.

Mi az a Foyle?

A "foyle" [foyle] definíciója A fólia elavult formája, fólia . (

Van a Foyles War 8. évada?

A Foyle's War című ITV-műsor három epizódból álló 8. sorozata 2015 januárjában került adásba az ITV-n. Bár a legtöbb epizódot este 8-kor sugározták az ITV-n, az utolsót este 9-kor adták le.

Kihez megy feleségül Sam a Foyles háborúban?

Anthony utolsó, legkedvesebb tisztelgése minden bizonnyal a Foyle's War búcsúja, ahol Samnek írta azt a tartós szerelmet, amely elkerülte Fitzyt. A hetedik sorozat vége felé Samnek új szerelme van, a Bletchley Park egykori kódtörője, Adam Wainwright .

Vége Foyle háborújának?

Az ITV-dráma nyolc sorozatban futott 2020. október 21-én – 19:34 BST Francesca Shillcock-on. Lehet, hogy Foyle háborúja öt éve véget ért, de a háborús dráma még ma is rendkívül népszerű, és sokan továbbra is a sorozat ismétlésére hangolnak az ITV-n.

Miért megy Foyle Amerikába?

A Foyle's War alapfeltevése – egy rendőrfelügyelő, akit a II. világháború alatt az otthoni törvények betartatására bíztak – természetes élete végéhez ért, amikor a sorozat idővonala elérte a második világháború végét. ... Foyle elhagyta Angliát az Egyesült Államokba , hogy elintézzen néhány befejezetlen ügyet .

Doc Martin eltávolításra kerül a Netflixről?

A Doc Martin, a brit orvosi sorozat a tervek szerint júliusban elhagyja a Netflixet. A Netflix egy olyan szolgáltatás, ahol folyamatosan érkeznek új címek, ami azt jelenti, hogy mindig van valami új néznivaló, de sajnos a filmek és tévésorozatok is rendszeresen kikerülnek a szolgáltatásból. ...

Foyles háborúja az ITV központjában van?

A Foyle's War megtekinthető az ITV Hubon és az Acorn TV-n az Egyesült Királyságban, valamint az Amazon Prime/Acorn TV-n az Egyesült Államokban.

A BritBox ingyenes az Amazon Prime segítségével?

Jelenleg a BritBox nem ingyenes az Amazon Prime -mal. Azonban minden jogosult Prime-tagnak esélye van 7 napos ingyenes próbaverzióra, amikor először kezdi meg BritBox-előfizetését.