A lebegés szó?

Pontszám: 4,5/5 ( 14 szavazat )

melléknév, flounc·i·er, flounc·i·est. ugráló mozgás jellemzi: érintett, ugráló járás.

Mit jelent a flouncy?

(1. bejegyzés a 2-ből) : ugrálva vagy ugrálva Summer összeszedte a kézitáskáját , vállára lendítette hangaszínű pulóverének kardigán felét, és azzal a görnyedt sétával, amit gyerekkora óta… elszaladt mellettünk, végig undorodva rázta a fejét.

A flounce valódi szó?

ige (tárgy nélkül használatos), flounced, flounc·ing. türelmetlen vagy lendületes, eltúlzott mozdulatokkal menni : A sztár dühében kirepült a stúdióból.

Mit jelent a hebegés?

1. a. Élénk vagy pattogó mozgás : A gyerekek jelmezeikben repkedtek a szobában. b. Eltúlzott vagy érintett mozdulatokkal mozogni: hevesen kirepült a házból.

Mit jelent a Flozzy ?

Angol nyelvtanulók A floozy definíciója: általában fiatal nő, akinek viselkedése erkölcsileg nem helyes vagy megfelelő .

Hogyan kell kiejteni a 'Word' vs. 'World' szót brit angolul: Word Of The Day #14

28 kapcsolódó kérdés található

Mi az a női torta?

a: promiszku nő : olyan nő, akinek sok szexuális partnere van. b : prostituált. Egyéb szavak a tortából Szinonimák További példamondatok Tudjon meg többet a tortáról.

Mik azok az őrült ötletek?

főnév, többes szám floo·zies. Szleng. harsányan öltözött, általában erkölcstelen nő, különösen prostituált .

Mit jelent magyarul, hogy capered?

Játékos ugrás vagy ugrás . 2. Komolytalan szökés vagy csínytevés. 3. Szleng Illegális összeesküvés vagy vállalkozás, különösen olyan, amely lopással jár.

Mit jelent a Flunce

intransitív ige. 1a : mozogni eltúlzott rángatózó vagy pattogó mozdulatokkal körbe-körbe ugrálva a szobában, megrántva a vállát, gesztikulálva – Agatha Christie is: úgy mozogni, hogy felhívja magára a figyelmet az előcsarnokba lendült. b : hirtelen elszántsággal menni röpködve röppent ki. 2 : lepényhal, küzdelem.

Mit jelent az ellenség megnyugszik?

1 : megnyugtatni indulatban vagy hajlamban : megnyugtatni emeléssel megnyugtatta a személyzetet. 2 : merevségének csökkentése : lágyítás A borotvakrém megpuhítja a szakállt. 3: intenzitás csökkentése: csillapítás, indulat Az idő megenyhítette a haragját.

Mit jelent a fluence?

1 : a gömbre beeső részecskék (például fotonok vagy neutronok) száma osztva a gömb keresztmetszeti területével: azon részecskék teljes száma egységnyi területen, amelyekkel egy anyagot besugároznak részecskeáramlás.

Mi az a sashay?

sashay \sa-SHAY\ ige. 1 : chassét készíteni 2 a : járni, siklani, menni. b : hivalkodó vagy feltűnő módon feszíteni vagy mozogni. c : átlósan vagy oldalra haladni vagy haladni.

Mit jelent a Morosly ?

1 : mogorva és komor természetű . 2 : komorság jelöli vagy kifejezi. Egyéb szavak a morose-ból Szinonimák és antonimák Válassza ki a megfelelő szinonimákat Példamondatok Tudjon meg többet a morose-ról.

Hogyan kell írni a flouncy szót?

melléknév, flounc·i·er, flounc·i·est. ugráló mozgás jellemzi: érintett, ugráló járás.

Mit jelent a komolytalan szerelem?

önfeledten gondtalan ; nem törődik vele, vagy nincs komoly célja. (személyé) csekélységre vagy indokolatlan könnyelműségre adott: komolytalan, üresfejű ember. csekély vagy semmi súlyú, értékű vagy fontos; nem érdemes komolyan venni: komolytalan javaslat.

Mit jelent a parriált?

1 : kivédeni (valamit, például egy ütést) hárította ellenfele kardjának szúrását . 2 : különösen egy ügyes válasszal kikerülni a kérdést hárította a kérdést.

Mit jelent az, ha valakit megzaboláznak?

intransitív ige. : ellenségesség vagy harag kimutatása (a büszkeség vagy méltóság megsértése miatt), különösen azáltal, hogy visszahúzza azokat a katonai parancsnokokat, akik megzabolázták a … beavatkozást – az időt.

Mit jelent a mogorva?

1a : komoran vagy neheztelve hallgat, vagy elfojtott egy mogorva tömeg. b : mogorva állapotot sugall : mogorva arcot lesüllyeszt. 2: tompa vagy komor hang vagy szín. 3: szomorú, komor, komor reggel.

Mi a Gamboled definíciója?

: boldogan futni vagy játszani : mulatni a gyerekek a pázsiton játszadoznak.

Mit jelent angolul, hogy amphora?

1: egy ókori görög tégely vagy váza, nagy ovális testtel, keskeny hengeres nyakkal és két fogantyúval, amelyek csaknem a száj szintjéig magasodnak szélesen: ilyen korsó vagy váza, amelyet máshol is használtak az ókorban. 2: amfora alakú 2 nyelű edény.

Mit jelent a Kaper ?

n valaki, aki kirabol a tengeren vagy kifosztja a földet a tengerből anélkül, hogy bármilyen szuverén nemzettől megbízást kapott volna.

Mit jelent a kapribogyó szleng?

Egy ostoba kis viccet vagy tréfát , egy bûnt vagy egy nevetséges kalandot kapribogyónak neveznek. ... A kapribogyó az olasz capriolare szóból ered, ami azt jelenti, hogy „ugrás a levegőbe”, és valóban, az egyik jelentése „bajos játék vagy könnyed tánc”. A kisgyerekek szeretnek kapkodni a családi bulikon – ez rengeteg figyelmet kap rájuk.

Mit jelent a floozie?

floozie vagy floosie / (ˈfluːzɪ) / főnév többes szám -zies vagy -sies. szleng egy rossz hírű nő .

Mit jelent a Diddicoy?

didicoy a brit angolban vagy diddicoy (ˈdɪdɪˌkɔɪ ) vagy didakai (ˈdɪdəˌkaɪ ) főnév Szóalakok: többes szám -coys vagy -kais. (Nagy-Britanniában) azon karavánlakó útszéli emberek egyik csoportja, akik nem igazi romák. Collins angol szótár.

Mit jelent a Pop Tart a szlengben?

főnév. 1. (köznyelvi) Egy női popzenei előadó, aki inkább a szexualitásáról volt híres, mint a zenéről .