A farsi egy scrabble szó?

Pontszám: 4,1/5 ( 75 szavazat )

Nem, a perzsa nem szerepel a Scrabble szótárban .

Az iráni szó kacér szó?

Nem, az iráni nem szerepel a Scrabble szótárban .

A zulu szó a scrabble-t jelenti?

Nem, a zulu nem szerepel a Scrabble szótárban .

Valhalla egy scrabble szó?

Nem, a valhalla nem szerepel a Scrabble szótárban .

Valhalla egy szó?

Az óskandináv nyelvben ennek a harcos mennyországnak a szava "Valhǫll" (szó szerint: "a megöltek csarnoka"); németül "Walhalla". Az angolul beszélők a 18. században „Valhalla” néven vették fel a nevet. ... Ez lehet a becsület helye (például a hírességek csarnoka) vagy a boldogság helye (mint a "fagylalt szerelmeseinek Valhallájában").

Találd ki a szót az én nyelvemen (fárszi vs pastu)

37 kapcsolódó kérdés található

Valhalla tulajdonnév?

tulajdonnév Egy terem , amelyben a csatában elesett hősökről azt hitték, hogy Odinnal lakmároznak az örökkévalóságon át.

Mi az a zulu szó?

főnév, többes szám Zu·lus, (főleg gyűjtőnéven) Zu·lu: 1. a nguni nép egyik tagja, amely főleg a Dél-afrikai Köztársaságban, Natalban él. a zuluk bantu nyelve. a kommunikációban használt szó a Z betű jelölésére.

A re jó scrabble szó?

Igen , re benne van a Scrabble szótárban.

A ZULE egy szó?

( heraldika ) Egy sakkbástya.

A Qi érvényes scrabble szó?

A kínai gondolkodás szerint a Qi az életerő, amely mindenben benne rejlik. ... Ez egy olyan szó, amelyet a „chi” betűzésére szokott írni, de a „qi” változat vált aktuálissá. A "Chi" a görög ábécé egy betűjét is jelöli, így a Scrabble-ban is érvényben marad.

A Gran érvényes scrabble szó?

Igen , gran benne van a Scrabble szótárban.

Irán benne van a szótárban?

köztársaság Délnyugat-Ázsiában. Korábban Perzsia. ...

Vajon Jule egy scrabble szó?

Nem, jule nem szerepel a Scrabble szótárban .

Zuke egy scrabble szó?

Nem, a zuke nem szerepel a Scrabble szótárban .

A Zune egy szó?

Egyesek számára a Zune egy négybetűs szó .

A XI benne van a Scrabble szótárban?

Igen , xi benne van a Scrabble szótárban.

Mi az a zulu csavargó?

Zulu születik Ezek a férfiak formálisan egy jóindulatú társasággá szerveződtek, amelyet „csavargóknak” neveztek el. A csavargók kötetlen felvonulásokat és partikat tartottak farsang idején . ... A Smart Set egy zulu faluban játszódó zenei számokat tartalmazott. Az erős zulu harcosok látványa fűszoknyáikkal és lándzsáikkal ihlette Metoyert.

Mi az Inganeko?

Főnév. inganêko 9 (többes szám izinganêko 10 ) történet, mese .

Mit kell ásni zulu nyelven?

ukumba . További zulu szavak az ásásra. mba ige. dig. gubha ige.

Mit jelent norvégul, hogy Valhalla?

Mit jelent a Valhalla szó? A Valhalla óskandináv neve Valhöll, egy összetett főnév, amely a valr szavakból áll, jelentése „elesett” és höll, jelentése „csarnok”. A Valhalla tehát „ az elesettek csarnokát ” jelenti.

Melyik országban van Valhalla?

A Valhalla elsősorban Norvégiában és Angliában játszódik. De van még három hely, amelyet felfedezhet a viking utazás során. Ez az útmutató kicsinyítve megmutatja, hogyan néznek ki az egyes területek, és elmagyarázza, mit csinál ott, és miért fontos az átfogó narratíva szempontjából.

A tengerészgyalogosok mennek Valhallába?

Til Valhalla jelentése a tengerészgyalogságban A katonák azt mondják, hogy „amíg újra nem találkozunk Valhallában ”. ... Az Afganisztánban nemrégiben életüket vesztett tengerészgyalogosoknak tisztelgők: „Semper Fi… Valhalla-ig”.

Mit jelent perszi nyelven, hogy Irán?

Irán modern perzsa neve (ایران) jelentése "árják földje" . Közvetlenül a 3. századi szászániai középperzsa ērān-ból (Pahlavi írásmódja: ?????, ʼyrʼn) származik, ahol eredetileg azt jelentette, hogy „az irániaké”, de hamarosan földrajzi jelentést is kapott a „(lakott területek) értelmében. által) irániak".

Mit jelent Irán?

IRÁN. Arab Nemzet Iszlám Köztársaság .

Milyen nyelvet beszélnek Iránban?

A perzsa, amelyet az iráni anyanyelvűek fársziként ismernek, a mai Irán, Afganisztán egyes részei és Tádzsikisztán közép-ázsiai köztársaságának hivatalos nyelve. A perzsa az indoeurópai nyelvcsalád indoiráni ágának egyik legfontosabb tagja.