A fairmont wv biztonságos?

Pontszám: 4,7/5 ( 23 szavazat )

Az átlagosnál alacsonyabb erőszakos és tulajdon elleni bűncselekmények aránya miatt Fairmont az állam második legbiztonságosabb városa lett . A Nemzeti Otthonbiztonsági és Biztonsági Tanács nemrégiben közzétett tanulmánya szerint Fairmont Nyugat-Virginia második legbiztonságosabb városa lett.

A Fairmont WV jó hely lakni?

Fairmont megfelelő hely az első lakás vásárlására . A házak itt olcsóbbak, a megélhetési költségek megfizethetőbbek, mint Morgantown, ésszerű időn belül bárhová eljuthat, és szinte bármi van, amire szüksége van, vagy csak egy városon belül van.

Mennyire veszélyes a Fairmont WV?

Fairmontban 1 a 49-hez az esélye annak, hogy erőszakos vagy tulajdon elleni bűncselekmény áldozatává váljon. Az FBI bűnügyi adatai alapján Fairmont nem tartozik a legbiztonságosabb közösségek közé Amerikában. Nyugat-Virginiához viszonyítva Fairmontban a bűnözési ráta meghaladja az állam minden méretű városának 83%-át.

Miről ismert a Fairmont WV?

A város Marion megye megyeszékhelye, amelyet 1842-ben alapítottak, és Francis Marion tábornokról nevezték el, aki a modern gerillahadviselés egyik atyja. Fairmont ad otthont a Pricketts Fort State Parknak és a Valley Falls State Parknak. A Valley Worlds of Fun szintén népszerű turistalátványosság.

Hol ne élj Nyugat-Virginiában?

A legrosszabb helyek Nyugat-Virginiában
 • Parkersburg.
 • Princeton.
 • Martinsburg.

Az igazság a nyugat-virginiai életről

23 kapcsolódó kérdés található

Mikor alapították a Fairmont WV-t?

Fairmont Nyugat-Virginia észak-középső részén található, ahol a West Fork és a Tygart Valley folyók egyesülve alkotják a Monongahelat. Fairmontot a virginiai törvényhozás hozta létre 1820. január 19-én Boaz Fleming farmján. Marion megye 1842-es létrehozásakor a megyeszékhely lett.

Hol van Fairmont Ohio?

North Fairmount az Ohio állambeli Cincinnati negyede . North Fairmount az East Westwood negyedtől délre (tehát Mill Creek kanyargós West Forkjától délre), Millvale negyedtől délnyugatra és a South Fairmount negyedtől északra fekszik. A 2010-es népszámláláskor 1812 lakosa volt.

Mennyire biztonságos a Morgantown WV?

Morgantownban 1 a 38-hoz az esélye annak, hogy erőszakos vagy tulajdon elleni bűncselekmény áldozatává váljon. Az FBI bűnügyi adatai alapján Morgantown nem tartozik a legbiztonságosabb közösségek közé Amerikában. Nyugat-Virginiához viszonyítva Morgantownban a bűnözési ráta meghaladja az állam minden méretű városának 90%-át.

Melyik megyében található Clarksburg WV?

Clarksburg, város, Harrison megye székhelye, Északnyugat-Virginia, Egyesült Államok A város a West Fork River mentén fekszik. 1772-ben telepedett le, és George Rogers Clark tábornokról, egy neves virginiai határőrről nevezték el.

Ki hozta létre a Fairmont WV-t?

A jelenkor megalapítása Fairmont Boaz Fleminget , a 29 éves forradalmi veteránt Delaware-ből David Morgan arra ösztönözte, hogy költözzön ebbe a gyönyörű államba (akkor Virginia része volt). 1787-ben Boaz, felesége Betsy és 1 éves lánya, Clarissa 43 úttörőből álló csapatot vezettek a Pawpaw Creek torkolatához.

Melyik megyében található Morgantown WV?

A jelenlegi lakosság a 2000-es népszámlálás szerint 81 866. Monongalia megye 368,82 négyzetmérföldből áll, és a következő településeket foglalja magában: Blacksville, Granville, Morgantown, Star City és Westover, amelyek mindegyikének megválasztott polgármestere és tanácstagjai vannak.

Mi az a WV minimálbér?

Nyugat-Virginia állam minimálbérének kulcsa óránként 8,75 dollár . Ez nagyobb, mint a 7,25 dolláros szövetségi minimálbér. Ön jogosult a magasabb állami minimálbér kifizetésére.

Mit keres az átlagember a WV-ben?

2020-ban a Nyugat-Virginiában dolgozó alkalmazottak átlagos éves fizetése összesen 48 724 USD volt. Ez növekedést jelent a 2001-es szinthez képest, amikor ez a szám 27 981 USD volt.

Mennyire biztonságos a Triadelphia WV?

Biztonságos a Triadelphia, WV? Az A fokozat azt jelenti, hogy a bûnözés aránya alacsonyabb, mint egy átlagos amerikai városban. Triadelphia a biztonság 78. százalékában található, ami azt jelenti, hogy a városok 22%-a biztonságosabb , és a városok 78%-a veszélyesebb.

Hány éves Fairmont?

A több mint 300 éves pompás fa őrszemként szolgált számos lenyűgöző esküvőnek, fogadásnak és társasági tevékenységnek.

Mi van Fairmont MN-ben?

A tennivalókat a Tripadvisor adatai alapján rangsorolták, beleértve az értékeléseket, értékeléseket, fényképeket és népszerűséget.
 • Gomsrud park. Parkok.
 • Fairmont vízi park. Víziparkok.
 • Fairmont Kutyapark. Parkok.
 • Márton Megyei Történelmi Társaság. Speciális múzeumok • Történeti múzeumok. ...
 • Red Rock Művészeti Központ. ...
 • Sylvania Park. ...
 • Fairmont Operaház. ...
 • Amber Lake Park.