Hamner gróf él?

Pontszám: 4,5/5 ( 52 szavazat )

Earl Henry Hamner Jr. amerikai televíziós író és producer volt, leginkább az 1970-es és 1980-as években végzett munkáiról volt ismert, mint két régóta futó sorozat, a The Waltons és a Falcon Crest alkotója.

Él még valaki Earl Hamner családjából?

Hamner három túlélő testvére – Paul Hamner, Nancy Hamner Jamerson és Audrey Hamner – azon családtagok közé tartozott, akik részt vettek a schuyleri eseményen – „ott, ahol minden kezdődött” – mondta Paul Hamner, aki New Jerseyből érkezett erre az alkalomra. ... Castro becslése szerint körülbelül 30 családtag vett részt.

Mi történt Earl Hamnerrel?

Halál. Hamner a kaliforniai Los Angelesben halt meg hólyagrákban 2016. március 24-én, 92 évesen.

Ki halt meg Waltonék közül?

Ha a The Waltonst nézte, amikor eredetileg a 70-es években adták, valószínűleg emlékszik arra a hírre, hogy Will Geer – a Zebulon Walton nagypapát alakító férfi – meghalt. Will légzési elégtelenség következtében halt meg 1978. április 22-én, nem sokkal a The Waltons 6. évadának forgatása után.

Miért hagyta el Olivia Walton a sorozatot a 7. évadban?

Ahogy 2017-ben a Fox Newsnak elmagyarázta, Michael 1979-ben otthagyta a The Waltonst, mert a műsor megváltozott, és a lány megunta . „Voltak idők, amikor csak annyiban bántam meg, hogy valószínűleg jobb lett volna az egész műsort befejezni” – árulta el akkor.

Dokumentumfilm Earl Hamner életéről

39 kapcsolódó kérdés található

Mennyi fizetést kaptak a The Waltons színészei?

A Waltons gyorsan az évtized egyik legnépszerűbb műsora lett, Waite pedig lenyűgöző fizetést kapott. A People szerint 1977-re a színész heti 10 000 dollárt hozott, ami ma körülbelül 44 000 dollárnak felel meg.

Mennyi ideig bírta Waltons?

1972 szeptemberétől a sorozatot ezt követően kilenc évadon keresztül sugározta a CBS. Miután 1981-ben a CBS törölte a sorozatot, az NBC 1982-ben három televíziós film folytatást sugárzott, a 90-es években pedig további hármat a CBS-en.

Volt egy igazi Ike Godsey?

A Walton-karaktereken kívül más szerepeket, például a „receptkészítő” Baldwin nővéreket és a General Store tulajdonost, Ike Godseyt is valódi emberek inspirálták . ... A Hamner-háztól lejjebb lévő bolt egyik tisztviselője életre keltette Ike Godsey karakterét.

Miért hagyta el Rose a Waltonst?

Learned állítólag úgy döntött, hogy abbahagyja, mert azt hitte, van elég pénze saját és gyermekei eltartására, de a jövőben másként bizonyult, ahogy ő maga is bevallotta. ... A televíziós sorozatból való kilépése ellenére Learned továbbra is szerepelt a Waltons filmekben.

A Waltons háza még áll?

A műsort 1971 és 1981 között sugározták, és 1974-ben Emmy-díjat nyert. Az eredeti ház, amely Hamner gyermekkorának hátterét szolgálta, a 20. század elején épült a Nelson megyei Schuyler faluban , ahol ma is áll.

A Waltonok közül valaki randevúzott egymással?

A 79 éves Learned a DailyMail.com-nak adott exkluzív interjújában halálának ötödik évfordulóján elárulja, hogy ő és Waite „szerelmesek voltak” a képernyőn kívül, és még randevúzni is jártak .

Hogyan végződött a Waltons?

Waltonék végül megmentik a napot, amikor mindenkit összegyűjtenek, hogy részt vegyenek az ünnepségen . A záró epilógusban John Boy elmeséli, hogy Baldwinék életkedvét újabb könyv megírására és New Yorkba való visszatérésre ösztönözné. A szereplők összesen hat tévéfilmhez készültek újra össze.

Miért vált el Erin és Paul a The Waltonsban?

Erinnek és Paulnak három közös gyereke lesz: Susan, Amanda és Peter. Bár Erinnek ez a legsikeresebb kapcsolata, nem igazán végződik túl látványosan. Később az egyik találkozási film során kiderült, hogy Paul hűtlensége miatt váltak el.

A Waltonok közül bármelyik igaz?

Schulyer kisvárosa, Virginia állam, a Hamner család otthona – a Walton család alapjául szolgáló valós család . A hegyvidéki Schuyler város mintegy 400 lakosnak ad otthont, és a kétszintes Hamner családi ház még mindig ott áll.

Eladja Ike a boltját a The Waltons-on?

Ike beleegyezik, hogy eladja az üzletet, megnyugtatja Corabeth -et, és látunk néhány férfit, aki megvenni szándékozik az üzletet. Amikor Ike és Corabeth hazaér, Walton gyerekek fogadják, és megtudják, milyen segítséget nyújtottak neki az üzletben.

Earl Hamner családjának valóban volt egy hegye?

Az emberek több mint négy évtizede kérdezik, hogy „valódi-e a család”, és „van-e „igazi” Walton-hegy? A válasz igen . Bár a nevek eltérőek lehetnek, Earl Hamner azokra az emlékeire alapozta a műsort, amikor Virginia vidékén nőtt fel családjával a depresszió idején.

A Waltons szereplők kijöttek?

A sorozatban olyan színészek szerepeltek, mint Eric Scott, Mary Beth McDonough, Philip Leacock és mások, és miután annyi időt töltöttek együtt az évek során, valószínűleg mindannyiuknak nagyszerű kapcsolata volt .

Miért hiányzott Michael Learned a Waltonsból?

1978 Michael Learned úgy döntött, hogy felmondja a szerződését, és otthagyja a „The Waltons” sikeres sorozatot. A műsorból való távozását a "Ma Walton" tuberkulózis betegsége és hosszú szanatóriumi tartózkodása jelentette a tévéközönségnek.

John-Boy elhagyta Waltonst?

Richard Thomas színész eredetileg John-Boyt alakította a sorozatban. Ötödik szezonja után azonban úgy döntött, hogy elhagyja a The Waltonst . Sok rajongó kíváncsi volt, hogy összeveszett-e a szereplőkkel.

A Waltons színészei kapnak jogdíjat?

Leginkább a felnőtt színészek kaptak ajándékot csokrok és csemegék formájában. A gyerekszínészek? Nem kaptak semmit . Amikor Michael Learned kapott egy nagy virágkompozíciót, és a gyerekek nem kaptak semmit, a tévés anyuka becsatornázta a belső Olivia Waltont, és tiltakozott.