Az ellentmondásos szó?

Pontszám: 4,9/5 ( 60 szavazat )

melléknév . Nem analóg vagy összehasonlítható ; egyedülálló; különböző.

Mi az a diszanalógia?

Disanalógia jelentése Szűrők . Az analógia hiánya vagy kudarca .

A hosszúkás szó?

Hosszúkás alakú; hosszúkás alakúra megnyújtva. "megnyúlt velő" főnév a medulla oblongata .

Az elégedetlenség szó?

melléknév Nem hajlamos a szeretetre ; barátságtalan .

A Nirvanic egy szó?

melléknév . A nirvána természetéről vagy ahhoz hasonlóról ; a tökéletes boldogság idilli állapotának vagy állapotának kijelölése vagy azzal kapcsolatos.

Betűk megkülönböztethető permutációi egy szóban

35 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a nirvána?

A Nirvána a tökéletes béke és boldogság helye , akár a mennyország. A hinduizmusban és a buddhizmusban a nirvána a legmagasabb állapot, amelyet valaki elérhet, a megvilágosodás állapota, ami azt jelenti, hogy az ember egyéni vágyai és szenvedései eltűnnek.

Mit jelent angolul, hogy elégedetlen?

: elégedetlen és haragos, különösen a tekintély ellen : lázadó, elégedetlen fiatal.

Mi az a szeretetlenség?

: nem mutat szeretetet vagy vonzalmat : nem ragaszkodó élt egy nemszerető nénivel, egy nem szerető becenévvel. Egyéb szavak a nem szeretettől További példamondatok Tudjon meg többet az unaffectionate-ról.

Mit jelent a felhívás?

1a : segítségért vagy támogatásért folyamodni . b : tekintélynek fellebbezni vagy hivatkozni. 2 : varázsigével előhívni : varázsolni. 3 : komoly kérést tenni : kérni.

Mit jelent tompanak nevezni?

A tompa kifejezés, amely a latin obtusus szóból származik, jelentése " tompa" vagy "tompa", olyan szöget írhat le, amely nem éles, vagy olyan személyt, aki szellemileg "tompult" vagy lassú elméjű.

Mi a különbség a hosszúkás és az ovális között?

Egy hosszúkás asztal például egy téglalap, amelynek hossza nagyobb, mint szélessége . Az oválisnak is nagyobb a hossza, mint a szélessége, de folyamatosan ívelt oldalai vannak.

Mi a másik szó a hosszúkásra?

Ezen az oldalon 22 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhet fel a hosszúkás kifejezésekre, mint például: elongated , téglalap alakú, ovopyriform, kör, tojás alakú, elliptikus, tojásdad, szögletes, ovális, ellipszoid és hosszúkás.

Hogyan néz ki egy analógia?

Például: „Az élet egy doboz csokoládé”. Egy analógia szerint valami olyan, mint valami más, hogy valamiféle magyarázatot adjunk . Például: „Az élet olyan, mint egy doboz csokoládé – sosem tudhatod, mit kapsz.” Az analógia létrehozásakor használhat metaforákat és hasonlatokat.

Mitől lehet erős analóg érv?

Az analóg érvelés erőssége azon jellemzők számával függ össze, amelyekről azt állítják, hogy hasonlóak az összehasonlított dolgok között . Az analóg érvelés erőssége az első premisszában hivatkozott jellemzők relevanciájával függ össze.

Analógiás érv?

Az analógiából származó érvelés az induktív érvelés egy speciális típusa , amelynél az észlelt hasonlóságok alapul szolgálnak valamilyen további hasonlóság megállapításához, amelyet még meg kell figyelni. Az analóg érvelés az egyik leggyakoribb módszer, amellyel az emberek megpróbálják megérteni a világot és döntéseket hozni.

Hogyan használod az invoke-ot?

Mondatpélda idézése
  1. Egy megvádolt rabszolga nem kérhette a tribunusok segítségét. ...
  2. Inkompetens vezetése szükségessé tette, hogy a lázadók Franciaország segítségét kérjék. ...
  3. Ő Brie pártfogója, és a kertészek védelmezőjükként hivatkoznak rá. ...
  4. Sok alany nyugalomra és önvizsgálatra hivatkozik.

Mit jelent a Prevoked?

ige (tárggyal használatos), provokált, provokált. haragítani, feldühíteni , elkeseríteni vagy bosszantani. felkavarni, felkelteni vagy előidézni (érzéseket, vágyakat vagy tevékenységet): A szerencsétlenség kiadós nevetést váltott ki. cselekvésre ösztönözni vagy ösztönözni (személyt, állatot stb.).

Mit jelent az, hogy divat?

Ha valami divatos, az nagyon népszerű és divatos . Ha divatba jön, nagyon népszerűvé és divatossá válik.

Miért nem szeretetlen a barátom?

De az igazság néha fáj, és néha annak az oka, hogy nem mutat szeretetet, egyszerűen az az oka, hogy elege van belőled, és már nem szeret. A legrosszabb, amit tehetsz, hogy rászorulóbbá, ragaszkodóbbá és figyelemfelkeltőbbé válsz. Ha elege van belőled, megfontolhatja, hogy akar-e veled lenni.

Hogy hívják a szeretetlen embert?

A nem ragaszkodó személyt zárkózottnak is nevezheti.

Hogy hívják azt az embert, aki nem mutat szeretetet?

apatikus . / (ˌæpəˈθɛtɪk) / melléknév. kevés vagy semmilyen érzelem van vagy mutat; közömbös.

Mit jelent kiábrándult?

: már nem boldog, elégedett vagy elégedett : csalódott, elégedetlen kiábrándult szavazók/munkások/rajongók De a Rhode Island School of Design-ban végzett építészképzése felénél kiábrándult a posztmodern dizájn igényes építményéből.

Mit jelent a nemtörődöm szó?

Ezen az oldalon 12 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és rokon szavakat fedezhet fel a nemtörődöm kifejezésekre, mint például: rokonszenves , együttérzés nélküli, meggondolatlan, szeretetlen, uncharitable , elszakadt, háborítatlan, mozdulatlan, érintetlen, nem gondolkodó és könyörtelen.

Hogyan kell használni a nonplussed-ot?

: annyira meglepett vagy zavarodott, hogy tanácstalan volt, mit mondjon, gondoljon vagy tegyen.

Ki érte el a nirvánát?

Maga Buddha állítólag akkor ismerte fel a nirvánát, amikor 35 évesen elérte a megvilágosodást.