Jó-e a pusztító warlock az árnyországokban?

Pontszám: 4,3/5 ( 8 szavazat )

Destruction Warlock a World of Warcraft: Shadowlands különleges pontján található. A specifikáció nem a legerősebb lehetőség a Warlock játékosok számára, mivel az Affliction még mindig viszonylag erős ehhez képest. De a Destruction kifújja a Demonology-t a vízből, ha tartós sebzésről van szó.

Melyik warlock specifikáció a legjobb a Shadowlandsben?

Habár minden szakterületnek megvannak az erősségei és a gyengeségei, az Afflictiont ajánljuk, mint a legjobb Warlock szintező specifikációt. Az Affliction egyszerre több csőcseléket is képes sebezni az erős pontoknak és a Malefic Rapture-nek köszönhetően, és a Drain Life segítségével a legkönnyebben meggyógyul.

A pusztító warlock életképes?

Destruction Warlock életképesség a jelenlegi javításban A Destruction tökéletesen életképes jelölt minden tartalomtípushoz .

Milyen háziállatot használjon egy pusztító varázsló Árnyékországban?

Pet Choice for Destruction Warlock A Felhunter általában a legjobb választás, mivel megszakítást biztosít, ami hatalmas előny a Mythic+-ban; fontolja meg az Imp-re cserét, ha további dispelre van szüksége.

A warlockok ingerültek Árnyékországban?

A Blizzard a mágusokat, a paladinokat, a zsiványokat, a Demon Huntereket, a Warlockokat és a Warriorsokat buffolja a WoW 9.1-es javításában. A meta mind a PvP-ben, mind a PvE-ben a buffolt osztályok felé tolódik el. ... A PvP és a PvE elavult metajátéka arra késztette a Blizzardot, hogy sok osztálymódosítással felrázza.

DESTRO LOCK MÉG SZIVATTYÚZIK? Destruction Warlock ÚTMUTATÓ

40 kapcsolódó kérdés található

Erős a Warlock a Shadowlandsben?

Destruction Warlock a World of Warcraft: Shadowlands különleges pontján található. A specifikáció nem a legerősebb lehetőség a Warlock játékosok számára, mivel az Affliction még mindig viszonylag erős ehhez képest. De a Destruction kifújja a Demonology-t a vízből, ha tartós sebzésről van szó.

Melyik Covenant a legjobb a Warlock számára?

Warlock . A Night Fae a legjobb Covenant mindhárom specializációhoz az erőteljes soulbindek miatt, amelyek lehetővé teszik, hogy több sebzést okozz a dungeonokban és raidekben. Az általa biztosított képességek szintén szépek, de más Covenant képességek is megfelelhetnek a Night Fae for Warlocksnak.

Melyik Warlock háziállat okozza a legtöbb kárt?

Valószínűleg a Succubus rendelkezik a legmagasabb tartós DPS-sel hosszabb időn keresztül. A kisállat DPS azonban nem igazán való a warlockok számára. Általában a Voidwalker a legalkalmasabb szólózásra, mert elég masszív, néhány kiválasztott helyzettel, ahol a Felhunter vagy a Succubus jobb lehet.

Melyik Warlock háziállat okozza a legtöbb kárt a TBC-ben?

A Summon Felguard az új démon, amely elérhető a Demonology Warlockok számára a The Burning Crusade-ban. Ez a Warlockok számára elérhető legnagyobb sebzést okozó kisállat, és egy Intercept és Cleave is jár hozzá a többcélú harcokhoz.

Melyik Warlock háziállat okoz nagyobb kárt?

Az Imp egy káros csatlós a warlock arzenáljában, legalábbis addig, amíg el nem fogy a Mana. Maximum szinten az Imp-t általában a Destruction warlockok kedvelik. [Consume Shadows], ami egy harcon kívüli öngyógyítás a Voidwalker számára. A Felguard a legerősebb állandó Warlock minion.

A Destro zárak korrupciót használnak?

A korrupció valójában csak az Affliction, a Demonology Warlock, a Destruction Warlock esetében érhető el, az Immolate a Corruption helyére lép.

Hogyan játszol a Destruction Warlock TBC-vel?

TBC Destruction Warlock Rotation
 1. Használat. Fel Armor. .
 2. Démoni áldozat. a Succubuson.
 3. között tartsa fenn a hozzárendelt átkot. Az elemek átka. ,...
 4. Feláldoz. .
 5. Öntvény. Árnyékcsavar. .
 6. Öntvény. Shadowburn. mozgás közben.
 7. Öntvény. Conflagrate. mozgás közben, ideális esetben amikor. ...
 8. Öntvény. Life Tap. amikor manára van szüksége, ideális esetben mozgás közben.

Melyik warlock specifikáció a legjobb a szintezéshez?

6. Legjobb specifikáció warlockként való szintezéshez. A warlock 1-60 szintezéséhez a legjobb specifikáció az Affli/Demono specifikáció . Fokozza kedvence egészségét és károsodását, ami elengedhetetlen a szintezési sebesség növeléséhez, miközben folyamatosan károsítja a DOT-okat.

Mi a jobb mágus vagy warlock?

A Mage a tökéletes választás számodra, ha olyan főszereplőt keresel, aki nagyszerű kitörési potenciált kínál. A polimorf a mágusok legnagyobb előnye a warlockhoz képest. Egy másik plusz, hogy a mágussal több AOE támadásod van. Ami a raideket illeti, a mágus viszonylag jobban teljesít, mint a warlock.

Az Affliction vagy Destruction jobb DPS?

Ami az egyetlen célpont sebzését illeti, vitathatatlanul nincs jobb specifikáció a warlocknak, mint az Affliction . A pusztítás is tisztességesen kiegyensúlyozott, de nem olyan jól, mint egy szenvedés. Az előbbi könnyen az egyik legjobb, ha több ellenséget kell kivédeni sok AoE sebzésen keresztül.

A Warlockok szórakoztatóak a TBC-ben?

Mennyire jók a Warlockok a TBC Classic-ban? A Warlockok vitathatatlanul a legjobb DPS-osztályok az egész TBC-ben, és valószínűleg a TBC Classic-ban is az lesz. A Hunters ellen harcolnak az első helyért, és a győztes általában a harcon alapul.

Melyik démon a legjobb az Affliction Warlock számára?

Pet Choice for Affliction Warlock A Felhunter a legjobb választás, összehasonlítható egyetlen célpontos sebzést és megszakítást vagy tisztítást kínál, de fontolja meg az Imp-re cserét, ha eloszlatásra van szüksége. Shadow Bulwark lehűlés.

A felguard jó TBC?

A Felguard egy csodálatos kisállat. Úgy üt, mint egy teherautó, és azzal a képességével, hogy menet közben folyamatosan növeli a támadó erejét (Demonic Frenzy), csak rosszabb lesz. A voidwalker szükségességét Anguish képességével helyettesíti, Cleave pedig egyszerűen fantasztikus.

Hogyan kell megidézni a megfigyelő warlockot?

A Summon Observer egy warlock képesség , amelyet a [Grimoire of Supremacy] tehetségen keresztül tanultak meg , és helyettesíti [Summon Felhuntert].... Summon Observer
 1. Megidézni a megfigyelőt.
 2. az alap mana 25,0%-a. ...
 3. 5 mp leadott.

Milyen szintű warlockok kapnak felhuntert?

A felhunter egy kisállat, amely a warlock rendelkezésére áll a 30. szinten .

A Venthyr jó Warlock számára?

Venthyr Warlock csatorna: Katasztrofális eredet Ez valójában egy viszonylag jó csatorna a Venthyr affliction warlock sebzési profiljához. Az egyetlen helyzet, amit a Venthyr szenvedésnek jónak neveznék, az a mitikus+ vagy tömeges aoe forgatókönyv, és a közelgő katasztrófa ezzel a csatornával megduplázza ezt.

A Necrolord jó az Affliction Warlock számára?

Legjobb Necrolord Affliction Warlock Renown 80 Soulbind Ez egy mérfölddel jobb, mint bármelyik másik végső tulajdonság, mivel növeli a sebzést a harc általában legfontosabb szakaszában.