Connie Britton visszatér a 911-hez?

Pontszám: 4,4/5 ( 16 szavazat )

Connie Britton visszatér a '9 -1-1' 3. évadának fináléjáért Annak ellenére, hogy Ryan Murphynek rengeteg vadul sikeres műsora van az éterben (és még számos gyártás alatt van, miután hatalmas szerződést írt alá a Netflix-szel), elvesztette az egyik legnagyobb műsorát. csillagok – és végre visszakapja.

Connie Britton végleg visszatér a 911-hez?

Connie Britton végre visszatért 9-1-1-re! A színész a kétrészes 3. évad fináléjában visszatér Ryan Murphy Fox-drámájába, mint Abby Clark egykori segélyhívó diszpécser, és most érkeztek meg az első felvételek a régóta várt hazatérésről.

Abby visszatér valaha a 911-hez?

Britton azonban rövid időre megismételte szerepét a 9-1-1 3. évad utolsó két epizódjában, amikor Abby visszatért Los Angelesbe, és lezárta őt és Buck kapcsolatát azzal, hogy eljegyezte valaki mással.

Buck és Abby újra összejön a 911-en?

Bár azt állította, hogy a kettő még mindig egy tárgy, végül azt az üzenetet kapta, hogy a nő továbblépett. Mióta visszatért az útjáról, Abby elárulta, hogy eljegyezte, hogy férjhez megy . Buck és Abby beszélgetése a 3. évadban lezárta a karaktereket (és a rajongókat), akiknek hallaniuk kellett.

Ki tér vissza a 911-hez?

John Harlan Kim Kim a 4. évadban a sorozat állandó szereplője lett, és Chimney testvéreként, Albert Hanként folytatja szerepét, a legénység legújabb tűzoltójaként. Visszatér még Corinne Massiah May Grant szerepében, Marcanthonee Jon Reis Harry Grant szerepében és Gavin McHugh Christopher Diaz szerepében.

9-1-1 3x18 Abby Meets Buck utolsó epizód

19 kapcsolódó kérdés található

Ki játssza a női rendőrt a 911-en?

Athena Grant-Nash (született Carter) a FOX 9-1-1 egyik szereplője, aki őrmesterként dolgozik a Los Angeles-i rendőrségen. A 9-1-1 első évadának első epizódjában debütál, és a főszereplő Angela Bassett alakítja .

Lesz a 911 5. évada?

Az új évad premierje a "Pánik" című epizóddal jelenik meg, amelyet szeptember 20-án, hétfőn 20:00 ET / 19:00 CT adásban adnak a Foxon. Az előadást a szezon közepén tartják, ami azt jelenti, hogy várhatóan 2022 januárjában kezdődik az új évad. ...

Buck szereti Eddie-t?

A közönség bemutatása Eddie-nek, mint karakternek, és Buck korrekciójának hiánya között, amikor valaki párnak nevezi őket, meg vagyunk győződve arról, hogy Bucknak ​​legalább vannak érzései Eddie iránt . ... Valójában úgy tűnik, hogy a sorozat a 3. évadtól kezdődően Christophert inkább összekötőként használja e karakterek között.

Bucknak ​​lesz barátnője 9-1-1-ben?

A "Buck, Actually"-ban Buck randevúzni kezd Ali Martinnal , akit Eddie-vel együtt mentette meg a 7.1-es földrengés során. Azonban a "Kids Today" eseményei előtt szakítottak, mert Ali aggódott amiatt, hogy Buck ismét megsérül a munkája során, miután lábsérülést szenvedett a "This Life We Choose"-ben.

Ki Buck új barátnője 9-1-1, 4. évad?

Eközben amellett, hogy egy tragédia esetére Christopher de facto gyámjának nevezték ki, Buck végre hivatalossá tette kapcsolatát Taylorral .

Hány éves Abby 911-ben?

A Pilotban Abby megemlíti, hogy 42 éves .

Kibe volt szerelmes Buck a 911-en?

Ó, igen, és azért, hogy Buck újraélessze a románcát Taylor Kellyvel ÉS hogy Eddie elmondja neki, hogy Buckot, fiát, Christopher törvényes gyámját nevezte ki, ha Eddie valaha is meghalna.

Ki Buck barátnője a 911 2. évadában?

Buck úgy döntött, hogy kapcsolatot folytat Alival , mert látta, hogy őszintébb lesz. Bár kapcsolatukban vannak zökkenők az út során, amiatt, hogy a nő aggódik a munkahelye miatt. Maddie-vel, a húgával továbbra is ragaszkodó és könnyed.

Befogadták a 9-1-1-es Buckot?

Sok 9-1-1 néző arra számított, hogy Buck családi titka az, hogy örökbe fogadták , de nagy meglepetésükre a titok ennél valamivel szaftosabb volt. A negyedik epizódban: „9-1-1, mi a panaszod?” megtudtuk, hogy Bucknak ​​van egy testvére, akiről nem tudott.

Milyen titkot titkol Maddie Buck előtt?

Az előző rész végén megtudtuk a családi titkot: Bucknak ​​és Maddie-nek valójában volt egy öccse, aki meghalt .

Mi Buck keresztneve a 911-en?

Oliver Leon Jones, ismertebb nevén Oliver Stark (1991. június 27.) brit színész. Leginkább a sorozat főszerepéről ismert, mint Evan "Buck" Buckley -t a 9-1-1-ben a Fox-on, valamint Rydert az AMC harcművészeteken alapuló drámájában, az Into the Badlands-ben.

A 911 jó műsor?

Összességében a műsor inkább fényes, mint pörgős. A színészi alakítás nagyon-nagyon jó – Angela Bassett, Connie Britton és Peter Krause által vezetett szereplőkkel, hogy is ne lenne az? A Fox procedural 911-et az A-listás szereplők komoly próbálkozásai ellenére sem lehet egyenes arccal nézni.

Hol tudom megnézni a 911 5. évadát?

A „9-1-1” 5. évad premierje a FOX-on szeptember 20-án, hétfőn este 20 órakor (ET-i idő szerint 17 órakor). Megnézheti a FuboTV -n (7 napos ingyenes próbaverzió) vagy a Hulu + Live TV-n (ingyenes próbaverzió).

Melyik évadban van most a 911?

2021. október 4-ig a 9-1-1 63 epizódja jelent meg, jelenleg az ötödik évada . 2020 áprilisában a Fox megújította a sorozatot a negyedik évaddal, amelyet 2021. január 18-án mutattak be.

Az a tyúk igazi anyuka a 911-en?

A rajongók rohantak kitalálni, hol ismerték meg Hen anyukájának ismerős arcát, és kiderül, hogy a legendás színésznő, Marsha Warfield alakítja. Sőt, Antonia "Toni" Wilson szerepében több mint két évtized után először jelenik meg a képernyőn a "Modern vígjátékok anyakirálynőjének" című filmben!

Kivel köt Bobby a 911-ben?

Bobby és Athena összeházasodnak. Az esküvőjük tervezését azután kezdték el, hogy Bobbyt ideiglenesen felfüggesztették a 118-as szolgálatából, de a sorozatbombázó eseményei után rájött, hogy mivel mindkettőjüknek veszélyes munkája van, nincs nap, de ma. megkérte Athénét, hogy ne várjon tovább, hogy férjhez menjen.

Miért hagyta ott Connie az AHS-t?

Látva, hogy kapcsolata Buckkal az első évad végén virágozni kezdett, a rajongók látni akarták, hogyan fog fejlődni a története az idő múlásával. Az 1. évad fináléja után azonban kiderült, hogy Britton szerződése lejárta miatt nem tér vissza a sorozatba .

Tyúk és Karen elveszíti a NIA-t?

Igen , nehéz volt elbúcsúzni, de lehetőséget adtak Niának és anyukájának, hogy újra kapcsolatba kerüljenek egy stabil környezetben.

Karennek és Hennek van babája?

Karen Wilson Henrietta Wilson felesége, és együtt született egy Denny nevű fiuk .

Mikor kapott tyúk és Karen NIA-t?

Nia Gonzalez Hen és Karen Wilson egykori nevelt lánya. Először a 3. évad 11. epizódjában tűnt fel, a "Ragadd meg a napot" .