Clay Matthew játszik?

Pontszám: 4,9/5 ( 7 szavazat )

Matthewst a Packers választotta ki a 2009-es NFL draft első körében. 10 szezont töltött Green Bayben, hatszor bekerült a Pro Bowl csapatába, és egyszer kapott All-Pro bólintást. ... 2020-ban nem szerepelt az NFL-ben. Annak ellenére, hogy 2020-ban nem játszott az NFL-ben, Matthews ( 35) nem vonult vissza .

Clay Matthews játszani fog 2021-ben?

Matthews, aki 2020- ban nem játszott, nem zárta ki, hogy 2021-ben is pályára léphessen. Úgy gondolják, hogy fogékony lenne a Packershez való visszatérés lehetőségére. Azt is tartják, hogy fogékony a Packersben való játékra azóta, hogy tavaly a Rams megvágta.

Melyik csapatban játszik Clay Matthews idén?

2019. március 19-én Matthews kétéves szerződést írt alá a Los Angeles Rams csapatával .

Hol futballozik most Clay Matthews?

Matthews, aki májusban töltötte be a 35. életévét, az előző szezonban nem játszott az NFL-ben. A 2019-es szezont a Los Angeles Rams csapatában töltötte, a Packers új védőkoordinátora, Joe Barry irányításával.

A Packers visszahozza Clay Matthewst?

A játékosok szándékai továbbra is ismeretlenek, de a csúcsról szól a hír, és a Green Bay Packers nem fogja visszahozni a veterán külső linebackert, Clay Matthewst . ... Matthews, aki most 35 éves, a 2018-as szezont követően szabadügynökként hagyta el a Green Bay-t, 2019-ben egy szezont játszott a Los Angeles Rams csapatában, a 2020-as szezont pedig leült.

"The Claymaker" Clay Matthews karrierjének fénypontjaiᴰ

29 kapcsolódó kérdés található

Miért hagyta el Clay Matthews Green Bayt?

Egy interjúban Mike Silverrel az NFL Networktől Matthews azt mondta, hogy arra számít, hogy még néhány évig Green Bayben lesz. „Az emberek azt mondják: „Ön úgy döntött, hogy LA-ba megy” , nem én választottam. Azt mondták nekem (Green Bay), hogy nincs hely számomra.” Matthews mondta. Matthews azt mondja, hajlandó volt még fizetéscsökkentésre is, hogy Green Bayben maradhasson.

Aaron Rodgers elhagyja a Packerst?

GREEN BAY, Wis. – Már írták, hogy Aaron Rodgersnek sokkal könnyebb dolga lesz elhagyni a Green Bay Packerst a szezon után , ha úgy dönt. Rodgers csütörtökön aláírta az átdolgozott megállapodást – mondták el források az ESPN Adam Schefternek.

Clay Matthews szerepel a Madden 22-ben?

Clay Matthews Power Up 77 OVR - Madden NFL 22 - MUT.GG.

Ki Clay Matthews felesége?

És mivel semmi sem kötötte le, a Super Bowl-bajnok és felesége, Casey Matthews (született: Noble), a HGTV Design Star egykori versenyzője, aki később a hálózat Design On a Dime című műsorának házigazdája volt, felvették a listára hatalmas, kaliforniai Calabasas otthonukat. 30 millió dollárból.

Aaron Rodgers még mindig Shailene Woodley-val jár?

Woodley és Rodgers eljegyzésének híre 2021 februárjában robbant fel, amikor az NFL MVP-díjának átvételekor bejelentette. Woodley is megerősítette eljegyzésüket a "The Tonight Show Jimmy Fallon főszereplésével" című műsorában. " Igen, eljegyeztük, el vagyunk jegyezve " - mondta.

Hol van most Jordy Nelson?

Ehelyett Nelson visszaköltözött hazájába, Kansas államba, ahol hetente néhány napot azon a családi farmon dolgozik, amelyet most bátyja vezet teljes munkaidőben.

Mekkora korlát lesz a Packersnél 2021-ben?

Mivel a liga fizetési sapkája a 2020-as 198,2 millió dollárról 2021-re 182,5 millió dollárra zuhant a COVID-19 és a szurkolók hiánya miatt a lelátón, a Packers súlyos korlátok között találta magát, és nehéz döntéseket kell meghoznia.

Kinek játszik most Jordy Nelson?

A 35 éves játékos úgy döntött, hogy karriernek nevezi, amikor 2019 márciusában bejelentette visszavonulását, de nem azelőtt, hogy elgondolkodott volna, hogyan nézne ki egy esetleges újraegyesülés a Packersszel. A 2008-as második körben korábban választott Nelson egy évtizedet töltött legendájának felépítésével Green Bayben, majd 2018-ban a Las Vegas Raidershez csatlakozott.

Mit csinál Jordy Nelson nyugdíjas korában?

Miután egy szezont Raiderben töltött a Pack utáni szakítása során, Jordy Nelsonnak bezárásra volt szüksége. 2018-ban egynapos szerződést írt alá a Packersszel. Nelson újra összeállt Rodgersszel, és visszavonult az NFL-től. Rodgers tovább játszott, és új barátságot kötött Davante Adamsszel.

Jordy Nelson visszatér Green Bay-be?

Nem, Jordy Nelson nem jön vissza . A Green Bay Packers 35 éves korábbi széles vevője boldogan visszavonult, és ez biztosan így is marad. „Nem térünk vissza” – mondta Nelson nemrég Jason Wilde-nak, a Wisconsin State Journal munkatársának. „Efelől semmi kétség.

Mennyi Shailene Woodley nettó vagyona?

A Celebrity Net Worth adatai szerint Shailene Woodley amerikai színésznő, aki leginkább a The Fault in Our Stars című filmben nyújtott alakításáról ismert, nettó vagyona mindössze 29 évesen 12 millió dollár .

Kivel randizott Shailene Woodley?

Shailene Woodley azt mondja, ő és Aaron Rodgers "fejjel előre" kezdtek kapcsolatba lépni. Woodley, aki februárban megerősítette eljegyzését az NFL-sztárral, azt mondta, hogy a pár „azonnal” összeköltözött, amikor először randevúztak a COVID-19 világjárvány idején.

Aaron Rodgersnek van most barátnője?

Februárban Aaron Rodgers bejelentette – látszólag a semmiből – eljegyzését Shailene Woodley színésznővel . A 10. éves CBS "NFL Honors" február 6-án a Green Bay Packers hátvédje még név szerint sem említette "menyasszonyát".

Aaron Rodgers tényleg eljegyezte?

Miután Shailene Woodley és Aaron Rodgers eljegyezték egymást, úgy döntöttek, hogy egy trükkjátékot vezetnek be. ... Tehát Rodgers februárban az NFL Honorson tartott MVP-beszédében bejelentette eljegyzését, Woodley pedig néhány héttel később a Tonight Show interjújában megerősítette a hírt.

Aaron Rodgers feleségül vette Shailene Woodley-t?

Februárban Rodgers az NFL MVP-t elfogadó beszédében bejelentette, hogy eljegyezték. Woodley két héttel később megerősítette a hírt a The Tonight Show-ban, Jimmy Fallon főszereplésével adott interjújában. „ Igen, eljegyeztük magunkat .

Miből él Clay Matthews felesége?

Belsőépítészetet tanult a kaliforniai Los Angeles-i Fashion Institute for Design & Merchandising-ban. A CelebSpouse szerint iskolája alatt néhány vendéglátó-tervező cégnél dolgozott, elsősorban éttermekre, gyógyfürdőkre, szállodákra és bárokra összpontosítva.