Az atomérző igazi acél?

Pontszám: 4,6/5 ( 47 szavazat )

A film Los Angeles-i vetítése során Shawn Levy felfedte, hogy Atom valójában érző . ... Egy jelenetben Max megkérdezi Atomtól, hogy hallja-e, és az utóbbi bólint. Miközben az érzék gondolatát bevezetik, nincs teljesen feltárva.

Mi az az Atom a Real Steelből?

Az Atom egy Underworld 1 harci bot , amelyet 110 valódi aranyért lehet feloldani (bár néha naptól függően 10%-kal kevesebbe kerül). Drágább, mint néhány más prémium főnök (talán a népszerűsége miatt).

Az Atom veszít a Real Steelben?

Max azt tanácsolja neki, hogy árnyék módban harcoljon. Az utolsó körben Charlie és Atom egyben harcol, és sikerül szétzúzniuk Zeuszt, bár nem győzték le teljesen . Az összes körben sem Zeuszt, sem Atomot nem sikerült rendesen legyőzni, mindkettőt megmentette a harang, és túlélték a következő kört.

Valódi Steel 2-vel jelentkeznek?

A rendező és producer, aki jelenleg új Ryan Reynolds-akció-vígjátékát, a Free Guy-t reklámozza, világossá teszi, hogy „ nincs a Real Steel 2 jelenleg zölden világít, vagy valahol előgyártás alatt áll ”. De azt is világossá teszi, hogy egy idő után most először jogosan lehetséges, hogy megkapjuk a folytatást.

Mennyibe kerül az Atom a Real Steeltől?

Az Atom 2014-ben épült. Farra (Olga Fonda) felajánlja, hogy megvásárolja őt 200 000 dollárért , és bár az eladás végül nem megy végbe, ez a legközelebbi becslésünk az Atom értékére vonatkozóan 2021-ben. Az inflációval kiigazítva a hét éves robot értéke 174 040 dollár.

Real Steel – az Atom alkotója

17 kapcsolódó kérdés található

Ki a legerősebb robot a Real Steelben?

A Fiend egy pusztító robot a Real Steel iOS és a Real Steel World Robot Boxing játékokhoz. A Real Steel iOS-ben erősebb, mint a Nitro (eggyel több power pointtal, de ugyanolyan sebességgel és páncélzattal).

Az Atom legyőzi Zeuszt?

A kör vége felé az Atom leüti Zeuszt , de a bírók Zeusznak ítélik a harcot. Bár az Atom megkapta a The People's Champion címet. Ő egy hatalmas, magas szintű technológiai bot. Szoftvere lehetővé teszi számára, hogy bármilyen helyzethez alkalmazkodjon a ringben, ami rendkívül halálossá teszi a harcokban.

Charlie megkapja Max felügyeleti jogát a Real Steelben?

Max Kenton Charlie Kenton fia, egy 11 éves fiú, akinek az édesanyja meghalt. Charlie őrizetbe vette a nyárra , majd Debra nagynénjéhez kellett mennie, mivel ő volt a felügyeleti joga. Debra néni azonban később elengedte Charlie-val a Zeusz-harcba.

A Netflixnek van Real Steel 2020?

Igen, a Real Steel már elérhető az amerikai Netflixen . 2020. szeptember 24-én érkezett meg online közvetítésre.

Valódiak a robotok a Real Steelben?

A Dreamworks „Real Steel” című sikerfilmjének sci-fi világában az események nagy része 2000 font súlyú boxrobotok körül forog, olyan nevekkel, mint Atom, Ambush és Noisy Boy. ... Az összes robotot a Legacy Effectsnél tervezték és gyártották a kaliforniai San Fernandóban.

Létezik igazi acél videojáték?

Ez egy robotboksz játék , amely a hamarosan megjelenő "REAL STEEL" című filmen alapul. ... Az egyjátékos mód mellett a játék támogatja az online többjátékos küzdelmet is, ami azt jelenti, hogy a játékosok új ellenfeleket kereshetnek a világ minden tájáról. Fogd a saját, személyre szabott robotodat, és célozd meg a robotbox világának csúcsát!

Ki pusztította el a zajos fiút?

Információ. A Noisy Boy egy japán robot, amelyet Tak Mashido alkotott meg, aki 2016-ban Rubiconnal harcolt a WRB övért, és a szerencse miatt veszített. WRB rekordja 15-1 volt. Az egyetlen WRB-beli veresége a Rubicon ellen volt 2016-ban, ami szoros meccs volt egészen a harmadik körig, ahol Rubiconnak szerencséje volt egy felütéssel, amely kiütötte Noisy Boyt.

Melyik robot nyer a Real Steelben?

De amikor a robot megsemmisül, egy roncstelepre mennek alkatrészeket szerezni. Max talál egy régi generációs Atom nevű robotot, és helyreállítja. Max azt akarja, hogy Atom harcoljon, de Charlie azt mondja neki, hogy egy kört sem bír ki. Az Atom azonban nyer.

Hogyan veszített az atom a Real Steelben?

Az Atom megnyerte a küzdelmet, de a bírálatban veszített, 4-szeres kiütése miatt, míg Zeus először csak egyszer kapott ki.

Ki az Atom Real Steel megalkotója?

Információ. Miután a Noisy Boy megsemmisült, Charlie Kentonnak új robotra volt szüksége, ezért Max Kentonnal egy roncstelepre mentek, hogy megmentsék az alkatrészeket egy új robot létrehozásához.

Ki az a Midas a Real Steeltől?

Midas egy arany színű robot piros kesztyűvel , "csizmával" és egy nagy piros mohawkkal. Midas király ihlette, aki a legenda szerint mindent, amihez hozzáért, arannyá változtatott. Azt mondták, hogy a feje gyenge pont, de a Noisy Boy-jal folytatott harcában úgy tűnik, nem rendelkezik ezzel a tulajdonsággal.

Milyen alkalmazásokon fut a Real Steel?

A Real Steel már streamelhető a Netflixen .

A Real Steel gyerek megfelelő?

Korhatár: 10+ . A film tartalmaz néhány erőszakos bokszjelenetet, de ezek mind robotok, így nem lesz érzelmileg túlzottan elkötelezve. Néhány jelenet is intenzív emberi erőszakról, például rablásról és néhány szitkozódásról.

Leszedték a Real Steelt a Netflixről?

A Real Steel című Disney-film a Netflixhez való felvételt követően a népszerűség újjáéledését követően 2021. október 7-én elhagyja az Egyesült Államok Netflixét, vagyis október 6-án kell megnéznie az utolsó napot.

Mi a Real Steel titka?

A film Los Angeles-i vetítése során Shawn Levy felfedte, hogy Atom valójában érző . Úgy vélte, ha teljesen kiderül, hogy Atom él, vagy csak egy acéldarab, akkor a forgatókönyv varázsa elvész. Egy jelenetben Max megkérdezi Atomtól, hogy hallja-e, és az utóbbi bólint.

Hány éves Max a Real Steelben?

Hivatalosan a minősítés "némi erőszakért, heves akcióért és rövid nyelvezetért" szól. Max (Dakota Goyo), a 11 éves fiú, aki köré a film nagy része felépül, elmond néhány sort, hogy a legtöbb szülő szívesebben hallaná, ha ennyi idősen kijön a gyereke.

Milyen teherautó volt a Real Steelben?

Mi az a teherautó a Real Steelben? A teherautó egy módosított 1960-as International Harvester Sightliner . Ez a 2011-es sci-fi klasszikus, a Real Steel guruló boxrobotjavítója. 2016-ban aukcióra bocsátották az eBay-en.

Ki nyeri meg Zeuszt vagy Ádámot?

A harc azzal végződött, hogy Zeusz térdre esett, és feltételezik, hogy ő veszített; Zeusz azonban hamarosan felfedi, hogy Ádám meghalt a harc végén, de makacs embersége még mindig állva tartotta.

Ádám legyőzi Zeuszt?

Ádám talán a történelem leghatalmasabb embere, aki lábujjhegyen tud állni az Istenek Tanácsának elnökével és a Titanomachy bajnokával, Zeusszal, és majdnem legyőzte . ... Az „Úr szeme” segítségével Ádám egyetlen balekütéssel ki tudta törni Zeusz nyakát.

Ki nyeri a küzdelmet a Real Steel végén?

A végén Zeuszt hirdetik ki győztesnek, bár alig pár ponttal az Atom előtt, de mind őt, mind csapatát kifütyüli a tömeg, az Atom viszont kiérdemelte a „Népbajnok” címet, és mindenkitől egyhangú ujjongást kap. Debra (Hope Davis), Marvin (James Rebhorn) és Bailey (Evangeline Lilly).