Anniston al jó hely lakni?

Pontszám: 5/5 ( 62 szavazat )

Nagyon sok jó ember és sok baptista gyülekezet van. Nagyon szép hely itt élni, sok szép ház van . Egész életemben Annistonban, AL-ban nőttem fel. ... Összességében nagyszerű élményem volt Annistonban felnőni.

Az Anniston AL biztonságos?

Anniston a biztonság 20. százalékában van , ami azt jelenti, hogy a városok 80%-a biztonságosabb, és a városok 20%-a veszélyesebb. Ez az elemzés csak Anniston saját határaira vonatkozik. Tekintse meg az alábbi táblázatot a közeli helyekről a közeli városokról. A bûnözés aránya Annistonban 1000 lakosra vetítve 44,47 egy átlagos év során.

Melyik nagyváros található Anniston Alabama közelében?

Alexandria, AL Alexandria egy gyorsan növekvő közösség, amely az US 431-en található, és számos üzletet és éttermet kínál az átutazóknak. Kis lélekszámával és az Anniston Army Depot közvetlen közelében (kb. 14 mérföldre) a város nyugodt hely a család felállítására.

Miről ismert az Anniston AL?

Anniston, város, Calhoun megye székhelye (1899), Alabama keleti részén, Amerikai Egyesült Államokban Az Appalache-hegység lábánál fekszik, körülbelül 95 km-re Birminghamtől keletre. ... A város fő gyártói a fémtermékek és textilek .

Milyen faji felépítésű Anniston Alabama?

Anniston Demographs Fekete vagy afro-amerikai: 52,01% fehér: 42,99% Két vagy több rassz: 3,44% ázsiai: 1,09%

Anniston Alabama „Az USA legveszélyesebb városa”? Tényleg olyan rossz? LÁSSUK

43 kapcsolódó kérdés található

Mennyi a bűnözés aránya Anniston Alabamában?

Az ezer lakosra jutó 104 bûnözési rátával Anniston az egyik legmagasabb bûnözési rátával rendelkezik Amerikában minden méretû közösséghez képest – a legkisebb városoktól a legnagyobb városokig. Itt egy a 10-hez az esélye, hogy valaki erőszakos vagy vagyon elleni bűncselekmény áldozatává váljon.

Mi van Oxford Alabamában?

Fedezze fel a legjobb tennivalókat Oxfordban, Alabama államban:
  1. Choccolocco Park. Forrás: facebook.com. ...
  2. Cheaha hegy. Forrás: Jim Vallee / shutterstock. ...
  3. Csövek vagy kajakozás a Choccolocco Creeken. ...
  4. Oxford-tó. ...
  5. JC Morgan Művészeti Galéria. ...
  6. Mountain Longleaf National Wildlife Refuge. ...
  7. Klasszikus a Noble-n. ...
  8. Berman Világtörténeti Múzeum.

Mi történt a Freedom Riders-szel Anniston Alabamában?

Az annistoni út menti helyszínt és a belvárosi Greyhound állomást a Freedom Riders National Monument részeként őrizték meg 2017-ben. Néhány sérült lovast az Anniston Memorial Hospitalba szállítottak.

Huntsville Alabama biztonságos?

Az ezer lakosra jutó 52 bûnözési rátával Huntsville-ben az egyik legmagasabb bûnözési ráta Amerikában, minden méretû közösséghez képest – a legkisebb városoktól a legnagyobb városokig. Itt egy a 19-hez az esélye, hogy erőszakos vagy vagyon elleni bűncselekmény áldozatává váljon.

Mennyire biztonságos az Oxford Alabama?

Az ezer lakosra jutó 45 bûnözési rátával Oxfordban az egyik legmagasabb bûnözési ráta Amerikában minden méretû közösséghez képest – a legkisebb városoktól a legnagyobb városokig. Itt egy a 22-hez az esélye, hogy erőszakos vagy vagyon elleni bűncselekmény áldozatává váljon.

Oxford Alabama a hegyekben van?

Oxford a Blue Ridge - hegység déli végénél fekvő hegylábok között fekszik . A közeli Cheaha-hegy Alabama legmagasabb pontja, és kiterjedt kilátást kínál a környező vadonra és az alatta lévő városra.

Hol van a legbiztonságosabb hely Alabamában?

Alabama legbiztonságosabb városai – 2021
  • Alabama legbiztonságosabb városa Mountain Brook, Birmingham gazdag külvárosa, ahol a lakosság meghaladja a 20 ezret. ...
  • Egy másik gazdag Birmingham külváros, a Vestavia Hills a 2. helyet szerezte meg a listán.

Biztonságban van a Jacksonville Alabama?

Az ezer lakosra jutó 43-as bûnözési rátával Jacksonville-ben az egyik legmagasabb bûnözési ráta Amerikában, minden méretû közösséghez képest – a legkisebb városoktól a legnagyobb városokig. Itt egy a 23-hoz az esélye, hogy erőszakos vagy vagyon elleni bűncselekmény áldozatává váljon.

Mennyi a bűnözés aránya Birminghamben?

Birminghamben a 72. legmagasabb a bűnözési ráta az országban. rmal' kategória, a normál magasabb spektrumába sorolják. A teljes birminghami bûnözési ráta ebben az idõszakban 205 bûnözés 1000 fõre vetítve . Ez jóval alacsonyabb, mint más hasonló méretű városokban.

Mi történt Anniston Alabamában?

1961-ben a Freedom Riders néven ismert polgárjogi aktivisták egy csoportja deszegregációs kampányba kezdett. Anyák napján, 1961. május 14-én egy Greyhound busz, amely Freedom Riders-t szállított, nem sokkal délután 1 óra után megérkezett az alabamai Anniston buszpályaudvarra, és az épületet bezárva találta. ...

Milyen hegyek vannak Anniston Alabamában?

Az Appalache-hegység lábánál rejtőzik Anniston, Alabama bájos városa. A Blue Mountain lejtőjén található Anniston egy történelmi város, amely a szabadban található.

Melyik megyében található Oxford AL?

Oxford Calhoun megyében található, Annistontól délre, Alabama északkeleti részén. Polgármesteri/tanácsi kormányformája van. Hidegvízzel fedett híd A nem indiai letelepedés előtt a jelenleg Oxfordot magában foglaló területet Abeika városok patakjai lakták.

Melyik megyében található Heflin Alabama?

Heflin városa, Alabama, Cleburne megyében , az Interstate 20 mentén található Birmingham és Atlanta között. Heflin városát nagyvárosi területek veszik körül, a sűrűn lakott nyugat-Georgia-tól az alabamai Calhoun megyéig.