Anakin egy erőkezelő?

Pontszám: 5/5 ( 42 szavazat )

Azt állítja, hogy minden, amit Anakin tett és tanult, Mortishoz vezette. Sajnálja, hogy nem tudta megmenteni, és hogy cserbenhagyta. ... Anakin szembeszáll az Atyával, azzal vádolva őt, hogy Sith Lord. Az Atya azt válaszolja, hogy ő sem nem Sith, sem nem Jedi, hanem egy Erőkezelő .

Anakin egy Erő entitás?

A Mortis-ív a klónok háborújában valószínűleg a sorozat legfurcsább epizódja volt. Az ívben Anakin, Obi-Wan és Ahsoka egy éteri birodalomba kerültek, amelyekről azt mondják, hogy az Erő csatornája . ... Anakin ezt követő visszautasítása és a Fiú tettei akaratlanul is e megnyilvánulások halálához vezet.

Ki a legerősebb Erőkezelő?

Luke Skywalker a Star Wars Extended Universe galaktikus történetének legerősebb Force felhasználója. Bátorsága felülmúlja az Erőisteneket, és Luke az egyetlen, aki harcol Abeloth ellen és legyőzi az Ősanyát.

Lehet valaki Erő hadonászója?

A rövid válasz igen, a nem Jedik használhatják és használják is az Erőt . Amikor Obi-Wan Kenobi először bemutatja Luke-nak az Erőt a IV. epizódban, az Erőt "minden élőlény által létrehozott energiamezőként" írja le. Az Erő tehát mindig jelen van, akár vannak a Jedik, akár nem.

Anakin a legerősebb az erővel?

Lehet, hogy nem ő volt a legjobb Jedi, de Anakin kétségtelenül korának legerősebb Erőhasználója volt . A Canon jelenlegi státusza szerint azonban Rey Skywalker megelőzte Anakint, és a Jedi történetének legerősebb Force felhasználója lett.

Star Wars: A klónok háborúja – Anakin vs. The Son & The Daughter [1080p]

22 kapcsolódó kérdés található

Ki a leggyengébb Jedi?

Star Wars: 10 leggyengébb Jedi, akiknek a legtöbbet kellett képezniük, hogy tökéletesítsék képességeiket
 1. 1 Agen Kolar. Amikor Mace Windunak Jedire volt szüksége Palpatine kancellár letartóztatásához, Agen Kolarra számított.
 2. 2 Kanan Jarrus. ...
 3. 3 Coleman Trebor. ...
 4. 4 Ki Adi Mundi. ...
 5. 5 Obi-Wan Kenobi. ...
 6. 6 Arath Tarrex. ...
 7. 7 Dass Jennir. ...
 8. 8 Zayne Carrick. ...

Ki ölte meg Darth Vadert?

A csata során Anakint, akit Darth Vader Sith Lordként ismertek, Luke megváltotta, és egyensúlyba hozta az Erőt. A megváltás azonban Anakin életébe került, mivel a császár, Darth Sidious halálosan megsebesítette, miközben megölte egykori mesterét.

Használhatja Jawa az Erőt?

Lelek egy Erőérzékeny női Jawa sámán volt, aki a Tatooine-on élt a Galaktikus Köztársaság és az újjáéledő Sith Birodalom közötti hidegháború idején. Az Erő használatáról a Mos Ila helyőrségben állomásozó Vilos parancsnok értesült, aki kíváncsi volt az Erő használatára egy Jawában.

Kik az Erő istenei?

 • Anakin Skywalker.
 • Obi-Wan Kenobi.
 • Qui-Gon Jinn.
 • Mace Windu.
 • Palpatine.
 • Darth Maul.

Az Erő fegyver?

A fegyver neve az "erő" szóból származik, amely a pszichés energiára és használatára utal. Az erőfegyverek hatékonyan halálos , pszichikai kiterjesztéseként szolgálnak a hadonászó saját erejének.

KYLO Ren erősebb, mint Darth Vader?

Míg Vader minden bizonnyal erős volt az Erővel, Kylo Ren vitathatatlanul még erősebb : képes lefagyasztani az embereket anélkül, hogy rájuk kellene összpontosítania. ... Még ha gyengébb is egy karddal, akkor is lehetséges, hogy Kylo Ren legyőzi Vadert, egyszerűen csak a fejlett Erő képességeit használva.

Rey erősebb, mint Luke?

Rey erősebb Luke-nál és Anakinnál is a nyers, képzetlen Erő tekintetében. Állítólag a midi-chlorán a legmagasabb a Kánonverzumban, és jól ismeri az Erő fizikai és tudományos tudományát.

Ki az erősebb Darth Revan vagy Darth Vader?

Revan is gyorsabb Vadernél, ami szintén előnyt jelenthet neki. ... Mindketten erős akaratúak, és nem szabad alábecsülni Vader telekinézisét... de a végén elég egyértelmű számunkra a győztes: Darth Revan.

Ki a legerősebb Jedi?

A 10 legerősebb Jedi padawan a Star Wars Canonban, rangsorolva
 1. 1 Anakin Skywalker. Anakin Skywalker hihetetlen nagy bravúrral tudta bánni az Erővel egy ilyen fiatal számára.
 2. 2 Revan. ...
 3. 3 Yoda. ...
 4. 4 Dooku. ...
 5. 5 Luke Skywalker. ...
 6. 6 Ben Solo. ...
 7. 7 Ahsoka Tano. ...
 8. 8 Rey. ...

Luke-nak és Anakinnak ugyanaz a fénykardja volt?

Anakin Skywalker hordozta ezt a kék pengéjű Jedi fegyvert a klónok háborúja során. ... Luke Skywalkernek adta, aki elvesztette, amikor Darth Vader leütötte fia kezét Felhővárosban. A fénykard ezután Maz Kanata jedi-kívánságok gyűjteményének részévé vált, ahol felhívta a dögevő Reyt.

Ki az a Darth Vader a maszk alatt?

Az egykori testépítő és bajnok súlyemelő, Dave Prowse két ikonikus képernyőfigurát alakított, akik az 1970-es és 1980-as években Nagy-Britanniában nőttek fel mindenki számára. Vagy inkább játszott egyet és egy kicsit, mert bár az eredeti Star Wars-trilógiában ő volt a Darth Vader-maszk mögött, James Earl Jones adta a hangot.

Ki volt az első Jedi?

A Star Wars Legendsben a Jedi Rend alapítói Cala Brin, Garon Jard, Rajivari és Ters Sendon Jedi mesterek voltak.

Ki Anakin apja?

Az Erő szokatlanul erős vele, ez egyértelmű. Ki volt az apja?" Shmi Skywalker és babája, Anakin Skywalker Úgy gondolják, hogy a midi-chloránok fogantak, Anakin Skywalker Shmi Skywalker rabszolgától született.

Az Atya az Erő?

Az Atya egy hatalmas Erő-harcos volt, aki Mortis birodalmában lakott. Gyermekei, a Lány és a Fiú az Erő világos, illetve sötét oldalát képviselték. Az Atya megőrizte közöttük az egyensúlyt, amíg megromlott egészsége arra kényszerítette, hogy utód után nézzen.

Lehet Jawas Jedi?

Akial egy Jawa hím volt, aki a Jedi Rend tagja volt a Galaktikus Köztársaság éveiben. ... Miután részt vett a Jedi-próbákon, elvégezte az Akadémiát, és Jedi lovag lett.

Lehet egy Tusken Raider Jedi?

A Tusken Raider Jedi Az egyik ilyen a Tusken Raider, akiből Jedi , majd Sith Lord lett. Sharad Hett egy híres Jedi mester volt, aki a Tatooine-ra száműzte magát. Családja elvesztése után kiábrándult Jedi életéből. Sharad Hett felkarolta a Tusken Raiders kultúráját.

Használhatják a Tusken Raiders az Erőt?

Egy hím Tusken Raider, KkH'Oar'Rrhr született a napok által felperzselt Tatooine bolygón, a Galaktikus Köztársaság utolsó éveiben. Élesen ráhangolódott az Erőre, egy misztikus energiamezőre , amely összekötötte a galaxist, és különleges erőket adott azoknak, akik tudták, hogyan kell kezelni.

Darth Vader tudja, hogy Leia az ő lánya?

A Legendákban és a Canonban Darth Vader nem tudta, hogy lánya van, egészen addig, amíg Luke -kal a Halálcsillag II. Luke Leiára gondol, Vader pedig rájön, hogy Luke ikertestvére Leia. Ez azt jelenti, hogy Leia a lánya volt.

R2 tudta, hogy Darth Vader Anakin?

Star Wars elmélet: R2-D2 Nem tudta, hogy Anakin Skywalker Darth Vader lett . R2-D2 szolgálta Amidala királynőt és később Anakin Skywalkert C-3PO társaságában. Az aranyprotokoll droiddal ellentétben az R2-D2-nek soha nem volt teljes memóriatörlése, így jól tudott minden körülötte történt eseményről.

Darth Vader tudja, hogy ő Anakin Skywalker?

A Birodalom visszavág című művében Darth Vader feltárta Luke-nak a megdöbbentő igazságot; hogy ő valóban Anakin Skywalker, Luke apja . Luke csak a Jedi visszatérésig mondta el Leiának, de érdekes módon úgy tűnik, hogy inkább arra összpontosított, hogy Luke a bátyja, mint Darth Vader az apja.