A borostyán és Dimitri?

Pontszám: 5/5 ( 57 szavazat )

Amber Portwood rekordot dönt Dimitri Garciával való kapcsolatában. ... Míg egyesek azt hitték, hogy baj van a paradicsomban, Amber kizárólag E! Hírek, hogy még mindig kapcsolatban vannak és randevúznak . – 11 hónapja nem láttam Dimitrit – magyarázta.

Ki Dimitri Amber barátja?

Ki Amber Portwood volt barátja, Dimitri Garcia ? Amber Portwood állítólag a belgiumi születésű Dimitri Garciával randizik. Közel egy éve távkapcsolatban éltek, és azután kezdtek el randevúzni, hogy júliusban elvált Andrew Glennon édesapjától.

Kivel jár most Amber?

Íme, amit tudnod kell. Instagramjáról úgy tűnik, hogy Davies jelenleg nem randevúzna senkivel, de nemrég szakításon ment keresztül. Még 2020 szeptemberében az Instagram hivatalos tagja lett barátjával, Nick Kyriacou -val, egy 28 éves Twickenham-i műveleti vezetővel.

Miért szakított Amber Dimitrijével?

A tinédzser anya, Amber Portwood szakított belga barátjával, Dimitrijével , mert a „Covid elválasztotta őket egymástól”, de a pár „még mindig közel van” A TEEN Mom OG sztárja, Amber Portwood elvált belga barátjától, Dimitri Garciától, mert „a Covid elválasztotta őket egymástól”, de ma is közel állnak egymáshoz. .

Ki Amber kispapája?

Tizenéves anyuka, Amber Portwood, Andrew Glennon csecsemő apukája, az ügyvéd, aki készen áll, hogy kiszálljon a gyámkodással kapcsolatos csúnya csatából a tárgyalás előtt. A TEEN Mom OG sztárja, Amber Portwood kispapája, Andrew Glennon ügyvédje azt kérte, hogy a tárgyalás előtt álljon ki a gyámkodással kapcsolatos csúnya csatájukból.

#TINANYA2 #AMBER ROBBANÁSVESZÉLYESEDIK BF DIMITRIJÉVEL ÉS CSEVESEN 1. RÉSZ

18 kapcsolódó kérdés található

Amber még mindig Andrew-val jár?

Amber és Andrew: Teen Mom OG Journey A We TV sikerműsora nem tudta megoldani változatos problémáikat, és a látszólag tökéletes pár, Portwood és Glennon pár hónappal azután kezdett randevúzni, hogy hivatalosan is felmondott Baierrel.

Amber szakított Dimitrivel?

Tini anyuka OG: Amber Portwood elválik Dimitri belga barátjától – „Nagyon birtokló és féltékeny” Amber Portwood elbúcsúzik barátjától, Dimitritől.

Amber megkapta James felügyeleti jogát?

A The Sun szerint Amber részben felügyeleti joggal rendelkezik fia, James felett , de lányát, Leah-t egy ideje nem látta. ... Jelenleg Andrewé az elsődleges James felügyeleti joga, mióta a pár 2019-ben szakított. De 2021 augusztusában Andrew posztolt az Instagram-sztorijában, utalva arra, hogy Amber megütötte Jamest.

Kem és Amber még együtt vannak 2020-ban?

Röviddel a hír kirobbanása után közleményt adott ki Amber és Kem, amely megerősítette a hírt. Ez így szólt: " Szomorúan úgy döntöttünk, hogy elválunk . Az időbeosztásunk megnehezítette. Jó barátok maradunk."

Cheyenne terhes Zachtől?

2. A Teen Mom OG sztárja szombaton egy Instagram-bejegyzésben jelentette be, hogy megszülte második gyermekét, elsőt vőlegényétől, Zach Davistől . ... A pár május 27-én 23:25-kor szült egy Ace Terrel Davis nevű kisfiút.

Kié Leah Amber vagy Gary felügyelete?

Leah Leann Shirley (2008. november 12-én született) Amber Portwood és Gary Shirley lánya. Két féltestvére van: Emilee Shirley (Garytól) és James Glennon (Ambertől). Van egy mostohaanyja, Kristina és egy mostohatestvére, Karly. Ambernek és Garynak is 50/50 arányban van Leah felügyelete .

Amber Rose-nak volt babája?

A 37 éves modellnek két gyermeke van, két külön babapapával. Rose-nak van egy nyolcéves fia , Sebastian Taylor Thomaz Wiz Khalifával, rapperrel. Második kisfia, Slash Electric Alexander Edwards Alexander Edwards rapperrel való kapcsolatából származik.

Amber 16 éves és terhes újra terhes?

Tini anyukája Amber Portwood bejelentette, hogy második gyermekével várandós . A reality-sztár a közösségi médiában bejelentette, hogy ő és barátja, Andrew Glennon várják egymást! A 27 éves Teen Mom sztár, Amber Portwood az Instagramon jelentette be, hogy második gyermekével várandós!

Ryan és Mackenzie még mindig együtt vannak?

Ryan 2017. május 15-én feleségül vette Mackenzie barátnőjét. Miután 2018-ban kábítószerrel való visszaélés és csalás vádja jelent meg Ryan ellen, jelentkezett a rehabilitációra. Amíg Ryan távol töltött egy kis időt, Mackenzie megszülte a pár első gyermekét, Jaggert. A pár továbbra is együtt marad, és egy másik babát köszöntött.

Kitől esett teherbe Amber Rose?

Rose áprilisban jelentette be az Instagramon, hogy fiút vár Alexander "AE" Edwards barátjával , a pár első közös gyermekével. A 6 éves Sebastian Taylor Thomaz édesanyja is Wiz Khalifával.

Kivel Amber Rose?

Amber Rose partnere, Alexander 'AE' Edwards beismeri, hogy megcsalta 12 nővel. Amber Rose partnere, Alexander "AE" Edwards zenei vezető beismerte, hogy megcsalta.

21 Savage és Amber Rose gyereket szült?

Amber Rose azóta minden kommunikációt megszakított a 21 Savage-gel. 2018 végén kezdtek randevúzni, és azóta megszületett első gyermekük, Slash Electric fiuk , aki 2019 októberében született.

Amber nem rendelkezik Leah felügyeleti jogával?

Amber valójában 18 éves volt, amikor szült, és most 30 éves. ... Két évvel később, 2012-ben Ambert letartóztatták kábítószer birtoklása miatt, és 17 hónapot töltött börtönben. Letartóztatásai miatt Amber elveszítette lánya, Leah felügyeleti jogát. Gary teljes felügyeleti joga van, de Amber meglátogathatja 12 éves gyermekét.

Hány éves Leah Amber lánya?

A „tini anyuka” Amber Portwood azt mondja, hogy hónapok óta nem beszélt Leah lányával. Amber Portwood „hónapok óta” nem beszélt 12 éves lányával, Leah-val. A „Teen Mom OG” sztárja a keddi új epizód előnézeti klipjében osztott meg egy frissítést feszült kapcsolatukról.

Cheyenne ismét teherbe esik a szupermarketben?

Ehelyett úgy tűnik, hogy visszaállították az órát, mivel mindenki újra a boltban van, Dina (Lauren Ash) menedzser-asszisztens, Cheyenne (Nichole Bloom) pedig még mindig terhes , annak ellenére, hogy az első évad fináléjában szült.

Ki Cheyenne első babájának apukája?

A 28 éves reality-sztár az MTV The Challenge: Rivals 3 című műsorában is feltűnt, ahol találkozott első babájával - Cory Wharton fitneszedzővel. Floydnak és Whartonnak van egy közös lánya, Ryder.

Corynak és Cheyenne-nek gyereke született?

Cory Wharton és Cheyenne Floyd összetörik a párszülői életet – de még mindig vannak hullámvölgyeik, miközben 4 éves lányát, Rydert nevelik.

Gabby és Marcel még együtt vannak 2020-ban?

A sztár képviselője azt mondta: „Sajnos a pletykák igazak, Gabby és Marcel elváltak . Marcel nem igazán tudja megvédeni tetteit, mivel tudja, hogy rosszat tett, és örökké bánni fogja.