A csodálatosság igazi szó?

Pontszám: 4,7/5 ( 19 szavazat )

A csodálatosság állapota vagy minősége.

Mi a jobb szó a csodálatosságra?

A lenyűgöző állapot, állapot vagy minőség . bámulatosság . nagyság . pompa . felség .

Hogyan fejezed ki a csodálatosságot?

a csodálatos szinonimák
 1. fantasztikus.
 2. elbűvölő.
 3. hihetetlen.
 4. csodálatos.
 5. lenyűgöző.
 6. meglepő.
 7. hihetetlen.
 8. csodálatos.

A lenyűgözőség egy szó?

A hatalmasság minősége : hatalmasság, hatalmasság, hatalmasság, mérhetetlenség, csodálatosság, hatalmasság, hatalmasság.

Mit jelent a központiság?

1 : a televízió központi szerepének minősége vagy állapota életünkben – Popular Photography. 2 : központi helyzet a park központi szerepe a városban. 3: hajlam a középpontban vagy a középpontban maradni.

Hírességek utolsó szavai elmúlás előtt 🕊ft pop füst, King von, xxxtetantion, juice wrld

30 kapcsolódó kérdés található

Mi a nagy szó a nagyszerűre?

1 hatalmas , hatalmas, gigantikus, hatalmas, hatalmas, hatalmas. 6 figyelemre méltó. 7 súlyos, komoly, jelentőségteljes, létfontosságú, kritikus. 8 híres, kiemelkedő, elismert, nevezetes, kiemelkedő, híres.

Tudsz valakit csodálatosnak nevezni?

Lenyűgöző azt jelenti, hogy csodálatos vagy félelmetes . Most nyert egy millió dollárt, és jótékony célra ajánlja fel? Ez csodálatos! Bár azt gondolhatod, hogy a hülye egy aljas szó valakire, aki nem okos, azt is jelentheti, hogy értelmetlen vagy döbbent.

Milyen szó csodálatos?

ámulatba ejtő ; meghökkentő; csodálatos: csodálatos hír. elképesztően nagy vagy nagyszerű; hatalmas: az információk elképesztő tömege.

Mi a szakszó a menőre?

karcsú ; áramvonalas; szexis; csábító; elegáns; dinamikus; újító; meghökkentő; hatásos; lélegzetelállító; elegáns; Okos; intelligens; egyedi stb.

Melyek a legszebb szavak?

A 10 legszebb angol szó
 • 3 Pluviophile (n.)
 • 4 Clinomania (n.) ...
 • 5 Idilli (adj.) ...
 • 6 Aurora (n.) ...
 • 7 Magány (n.) ...
 • 8 Hanyatt fekve (adj.) ...
 • 9 Petrichor (n.) A kellemes, földes illat eső után. ...
 • 10 Serendipity (n.) Az események véletlenszerű előfordulása előnyös módon. ...

Mit jelent angolul a bewildering?

: rendkívül zavaró vagy nehezen érthető egy teljesen megdöbbentő élmény, sok lehetőség

Milyen szó csodálatos?

Csodálatos lehet melléknév , főnév vagy ige.

Mondhatni nagyon egyedi?

Ez az „un” az elején az „egy” formája. Egy dolog egyedi (az egyetlen a maga nemében), vagy nem az. Lehet, hogy valami szinte egyedi (nagyon kevés van hozzá hasonló), de technikailag semmi sem „nagyon egyedi”, bár ezt a kifejezést általában a „nagyon szokatlan” jelentésre használják.

Mi a legjelentősebb szó a világon?

Ha nem hiszed, nézz utána. A nagy kövér Webster's Encyclopedic Unabridged Dictionary szerint a „futás” szónak 179 jelentése van. Ez jóval több, mint „elvenni” (124 jelentés), „törni” (122), „fordulni” (122), „beállítani” (119), „menni” (98), „játszani” (94) és minden más. szó.

Mit jelent nagyszerűen érezni magát?

1 : döbbenetet vagy csodálatot okoz : félelmetes, csodálatos. 2: elképesztő méretű vagy nagyszerű: óriási.

Mit jelent buzgónak lenni?

1: tele van azzal, hogy erős és energikus vágy van arra, hogy valamit elvégezzenek, vagy hogy valami sikeres legyen. A rendőrség buzgón üldözte a bűnözőket. 2 : egy személy, ügy vagy ideális lelkes rajongó szenvedélyes támogatása. Más szavak buzgótól. buzgón határozószó.

Mit jelent a maró hatás?

melléknév. képes égetni, korrodálni vagy elpusztítani az élő szöveteket . súlyosan kritikus vagy szarkasztikus: maró megjegyzés.

Mi az erős kifejezés?

1 hatalmas , erős, izmos, inas, szívós, izmos, vaskos, derék. 4 tehetséges, rátermett, hatékony. 5 vitéz, bátor. 7 merész, intenzív. 8 meggyőző, meggyőző, lenyűgöző; meggyőző.

Hogyan használod a központi szót?

Szeretnénk ismét megerősíteni a tanuló központi szerepét . Ez a munka is hangsúlyozta a tanár központi szerepét a francia nyelvtanulás megerősítésében. Fontos elismerni e könyv központi feltevésének központi szerepét.

Mit jelent a kongruitás?

1: az egybevágó vagy kongruens minőség vagy állapot . 2: megegyezési pont. Szinonimák és antonimák Példamondatok Tudjon meg többet a kongruitásról.

Mit jelent a központi szerep a történelemben?

létfontosságú, kritikus vagy fontos pozíció : az oktatás központi szerepe a modern civilizációban. ...

Hogyan számítja ki a közelség központiságát?

A közelségi központosság az egyes csúcsok és a másik csúcs közötti átlagos legrövidebb távolság mértéke. Pontosabban, ez a csúcs és a hálózat összes többi csúcsa közötti átlagos legrövidebb távolság inverze. A képlet 1/(átlagos távolság az összes többi csúcstól) .