Alfonse meghalt?

Pontszám: 4,8/5 ( 47 szavazat )

Mielőtt Alfonse reagálhatna, Hel átkot szór rá, hogy kilenc napon belül meghal . Ezt követően Alfonse együtt él az átokkal, míg a Rend megpróbálja megtalálni a módját az átok ellensúlyozásának. Úgy tűnik azonban, hogy Gustav elfogadja, hogy Alfonse elveszik számukra, zavarva Sharenát és a többieket.

Feh meghalt?

A Fire Emblem Heroes meghalt . megerősített.

Mi történt Fjorm Feh-vel?

Elsőként a II. könyv 1. fejezetében jelenik meg személyesen. A 4. rész végén Fjorm Surtrral küzd az Askr-ban . A lány azonban túl gyenge ahhoz, hogy szembeszálljon vele, és összeesik a kimerültségtől.

A Titania jó Feh?

Összességében a Titania egy tisztességes fejszeharcos . A sebessége és az ellenállása jó, de a támadása sok kívánnivalót hagy maga után.

Marth jó Feh?

Marth kiegyensúlyozott karakter , de más statisztikáihoz képest alacsony Res statisztikája van. Bár nem túl hihetetlenül alacsony, Marth nagy sebzést tud elszenvedni a mágia felhasználóktól, ha nem vigyázol a pozicionálásával.

Alfonse, de "használható"

38 kapcsolódó kérdés található

Ki az a maszkos Marth?

Maszkos Marth személye alatt Lucina kalauzként szolgál minden hős számára, aki beleesik a vihar nevű kaotikus viharba. Ha átvezeti őket a viharon, a vihar fokozatosan gyengébb lesz, amíg a hősök vissza nem kerülnek a világukba, amikor lecsillapodik.

Milyen címer van Marianne-nak?

Komor, visszahúzódó természetét Maurice címerének, más néven a Szörnyeteg címerének köszönheti .

Ki az a Zeke Fire Emblem?

Camus, akit később Zeke és Sirius álnéven ismertek, az Archanea sorozatban végig felbukkanó karakter. Ő a Sable Knights of Grust vezetője . Királya úgy dönt, hogy szövetkezik Dolhrral, és becsülete és feddhetetlensége ellenére engedelmeskedik hazájának, és harcol Marth ellen.

Nephenee jó Feh?

Egyedülálló fegyvere, a Dauntless Lance lehetővé teszi számára, hogy javítson ezen azáltal, hogy hatékony sebzést ad a páncélos egységekkel szemben (ami nagyban segíti a közepes támadási státuszát). Noha kiváló egység, Nephenee elsődleges küzdelme a többi blues versenytársa.

Az EIR jó Feh?

Ajánlott IV-k Eir legjobb IV-jei a +Atk/-HP , bár szinte minden statisztikában visszatartja egy hibája, így ha nem tudod összevonni, az alapstatisztikák is jó választás. Mivel Lyfjaberge és Swift Sparrowja van, ami mindkettő erős Spd lökést ad neki a harcban, +Atk segít maximalizálni a sebzést.

Hogyan működik az ATK DEF egység?

Az Atk/Def Unity az Atk/Def Bond nagymértékben továbbfejlesztett negyedik szintű megfelelőjének tűnik, mivel a vele rendelkező felhasználók nagy lendületet kapnak a támadáshoz és a védekezéshez harc közben, miközben a szövetségestől két mezőn belül vannak, további lökéssel. ami alapvetően visszafordítja a felhasználóira vonatkozó statisztikákban szereplő összes büntetést.

Feh kánon?

Nem egészen – mivel ez egy multiverzum, a játékok alternatív verzióiból is merít. ELMÉLETIBEN az Ön által játszott játékok olyanok, ahol a hősöket soha nem vitték el harcolni az Askr-ban, vagy a játékok befejezése után viszik el őket.

A feh egy gacha?

Gacha-stílusú játékként a teljes feltevés azon alapul, hogy valós pénzt költenek véletlenszerűen kiválasztott zsákmánydobozokra, abban a reményben, hogy egy adott karaktert megnyernek. Tehát a Fire Emblem Heroes lényege mindig is fájdalmasan egyértelmű volt. ... Az új Feh Pass megváltoztatja ezt a dinamikát.

Mit jelent Feh?

A feh egy jiddis kifejezés, amelyet úgy definiálnak, mint amit akkor mondasz, amikor valamitől undorodsz . Példa a feh-re, hogy mit lehet mondani, amikor valaki ellop egy parkolóhelyet, amelyre várt. indulatszó. 4. Undor, megvetés vagy megvetés kifejezésére szolgál.

Ki toborozhatja Devdant?

Toborzás. 16. fejezet: Ellenséges egységként jelenik meg; Beszélj vele Sorennel, Misttel, Rolffal, Sothe -val vagy Tormoddal.

Hogyan toborozod Jill Path of Radiance-t?

Toborzás. 12. fejezet: Jillnek túl kell élnie a 11. fejezetet , ahol más egységként jelenik meg a következő fejezetben. Ezután Ike felé repül, és beszél vele.

Mennyi HP-ja van Dumának?

Dumának van a legmagasabb összpontszámú ellensége a sorozatban, 200 HP -val, amely csak egy életerősávból áll.

Hogyan toborozhatom be a Zeke Fe echoe-okat?

A Complete Rigel Plains és Zeke egy kis északi faluba irányítja Önt. Menj el a faluba, és keresd meg Zeke -et, és egy novellajelenet után beszervezheted őt. Most egy erős Arany Lovaggal bővülhet a Fire Emblem Echoes játékban.

Be tudod toborozni Camust?

Camust nem lehet beszervezni , ha megtámadja, azt mondja: "Ezzel a lándzsával, Gradivus, legyőzhetetlen vagyok.

Marianne vadállattá változik?

Ahelyett, hogy titok maradnának, az Aranyszarvasok tudomást szereznek Marianne címeréről. Marianne most Maurice pecsétjét viseli, ami lehetővé teszi számára, hogy intelligenciájának megőrzése mellett szabadon átalakuljon vadállattá , majd vissza.

Marianne és Hilda kanonok?

Marianne és Hilda abban nagyon hasonlítanak Hubertre és Ferdinándra, hogy ellentétes személyiségek, egy házban laknak, és nem egy kanonok pár . ... A támogató jeleneteikben Hilda mintegy barátjának fogadja Marianne-t, és ellentétes személyiségükkel kiegyensúlyozzák egymást.

Marianne jó táncos?

Marianne azonban nagyszerű táncossá is válhatna szövetségeseinek támogatására . A tánccal kapcsolatos félénksége és tétovázása ellenére Marianne mindent birtokol, amit egy táncostól csak kívánhat az ember. Átlagon felüli Charm statisztikája van, és még mindig meg tudja védeni magát varázslatával és a Dancer Combat Art-tal, a kardtánccal.

Marth Lucina testvére?

A Fire Emblem Awakening három főszereplőjének egyikeként Lucina Marth távoli leszármazottja és Chrom lánya. Lucina visszautazott az időben, hogy megmentse apját, és így elkerülje az apokaliptikus károkat, amelyeket a „Bukott sárkány” Grima okozott jövője során. Lucina elkészítette a Super Smash Bros.