Alcides escobar még mindig baseballozik?

Pontszám: 4,3/5 ( 48 szavazat )

Escobar a 2021-es szezont a Nationals 0,288/.340/.404 ütőerejével zárta, ami 2012 óta a legjobb összesítés; majd 2021. október 5-én aláírta a 2022-es szezonra szóló egyéves szerződéshosszabbítást.

Mi történt Alcides Escobarral?

Escobar kihagyta a keddi meccset, miután hétfőn elrontotta a labdát a bal térdéről , de egy meccses kihagyás után ismét játékban lesz. Utolsó öt fellépése során a 34 éves játékos 8-18-at ért el egy duplával, két futással, egy RBI-vel és egy ellopott alappal.

Ki lépett pályára tegnap este a Royalsban?

- Carlos Hernandez öt shutout inninget lépett pályára, Whit Merrifield pedig párosban vezetett, miközben a Kansas City Royals 3-1-re legyőzte a Detroit Tigerst péntek este.

Ki Salvador Perez felesége?

Magánélet. A holtszezonban Pérez szülővárosában él feleségével, Maria Gabrielával , fiaival, ifjabb Salvadorral és Johannal, valamint lányával, Paulinával.

Whit Merrifieldnek van felesége?

Merrifield 2019. december 28-án feleségül vette feleségét, Jordan Michaelt . Merrifield apja, Bill egyetemi baseballt játszott a Wake Forest Egyetemen, és hat szezont töltött a Minor League Baseballban, elsősorban harmadik alapemberként.

Escobar elkerüli a lerohant címkét, hazalop

42 kapcsolódó kérdés található

Hány éves Nicky Lopez Kansas City Royals?

Lopez csapatelsővel lépett be az éjszakába. 293 ütőátlag, ami a hetedik legjobb helyen szerepelt az amerikai liga selejtezői között. A balkezes ütő 26 éves játékos -ra emelte az átlagát. 297, és a bázis százaléka .

Hol játszik Bubba Starling 2021-ben?

A Royals kisligás játékosa, Bubba Starling Tokióba tartott az USA olimpiai csapatával.

Hány gyereke van Eduardo Escobarnak?

Házas, a párnak öt gyermeke van. Feleségének neve nem ismert. Eduardo Escobar a sekély jobb oldali mezőre, Jake Cronenworth Eric Hosmerre száll ki.

Eduardo Escobar váltó ütős?

Amikor a Brewers megszerezte az arizonai Eduardo Escobar szuper segédjátékost és kapcsolót ütő erőütőt, megerősítették az erősségeiket, megerősítették a hiányosságokat, és jelentősen javították a mélységet.

Wade Davis megsérült?

Davis a 10 napos sérültek listájára került szerdán jobb vállgyulladással . A lépés visszamenőleges hatályú szeptember 12-re. Davis három ütést adott fel három találattal és három gyaloglást egy inning alatt legutóbbi szombati fellépése során, és most legalább a következő hétre ki kell hagynia.

Mekkora Salvador Perez?

A 6 láb magas, 255 kilós, 10 éves MLB-veterán, Perez 1003 2/3-os inninget guggolt a tányér mögé, ami a negyedik legtöbb elkapó volt ebben a szezonban.