Az aia pro achiever jó?

Pontszám: 4,6/5 ( 21 szavazat )

Az AIA Pro Achiever jó választás lehet, ha a következők számítanak Önnek: Részt venni a befektetés hosszú távú pénzügyi megtérülésében. ... Képes befektetési kockázatot vállalni, és jól érzi magát a pénzügyi piacok volatilitásában. Potenciálisan magasabb pénzügyi megtérülés a hagyományos adományozási és teljes életre szóló politikához képest .

Az AIA Pro Achiever egy ILP?

Az AIA Pro Achiever egy normál prémium befektetéshez kötött terv (ILP) , amelyet az AIA kínál, amely ILP részalap(ok)ba fektet be. Az ebben a tervben szereplő befektetések befektetési kockázatoknak vannak kitéve, beleértve a befektetett tőke esetleges elvesztését.

Csökkenthetem az AIA Pro teljesítő díját?

(a) Rendszeres díj módosítása A 13. éves / 25. féléves / 49. negyedéves / 145. havi rendszeres díj befizetése után dönthet úgy, hogy csökkenti a rendszeres díj összegét. A rendszeres prémium összegének növelése nem megengedett .

Mi az AIA Achiever Plus protektor?

AIA Achiever. A Plus Protector az éves díj 10-szeresének megfelelő minimális biztosítási összeget kínál. összegét , és további biztosítási kötelezettséggel a haláleseti segély emelésének lehetőségét. Az AIA Achiever Plus Protector megfelelő lehet azok számára, akik magasabb szintet szeretnének élvezni.

Ki az a Mercer AIA?

A Mercer egy vezető globális befektetési tanácsadó , aki bizonyítottan jártas a pénzintézetek portfóliómegoldásai terén szerte a világon. Több mint 40 éves befektetési tanácsadással és ajánlásokkal a Mercer ügyfelei több mint 10,2 billió USD értékű tanácsadás alatt állnak^ 2017. június 30-án.

AIA Pro Achiever 2.0

23 kapcsolódó kérdés található

Milyen típusú terv az AIA Platinum vagyonelit?

Az AIA Platinum Wealth Elite egy befektetéshez kapcsolódó terv (ILP) , amelyet az AIA kínál. Az ebben a tervben szereplő befektetések befektetési kockázatoknak vannak kitéve, beleértve a befektetett tőke esetleges elvesztését.

Mi az a prudenciális befektetési terv?

A Prudenciális Befektetési Terv egy olyan befektetési kötvény, amelyben pénzét számos különböző alapba fektetheti be, amelyek célja befektetése értékének növelése közép- és hosszú távon, tehát 5-10 évig vagy tovább.

Mi az AIA Fix Income Fund?

Az AIA Fixed Income Fund egy Malajziában alapított, befektetésekhez kapcsolódó alap . Az Alap célja, hogy stabil bevételt biztosítson. Az Alap fix kamatozású értékpapírokba és pénzpiaci eszközökbe fektet be Malajziában.

Mi az a PruWealth?

A PruWealth (SGD) egy rendszeres díjas részvételi biztosítási terv . Ez egy hosszú távú vagyonfelhalmozási terv, amely a kötvény évfordulóján érik, mielőtt az életbiztosított 100 éves lenne. Ez a terv 5 éves, 10 éves vagy 20 éves fix díjfizetési feltételekkel rendelkezik.

Mi az a prémium üdülési biztosítás?

A prémium szabadság lehetővé teszi , hogy szünetet tartson a díjfizetésben, amíg számlaértéke (AV) elegendő mértékben fedezi a szükséges kötvényköltségeket .

Mi az AXA Pulsar?

Mi, az AXA Insurance Pte Ltd., jelenleg befektetési platformot kínálunk a kötvénytulajdonosoknak a befektetéshez kötött terv , a PULSAR révén. A PULSAR egy egész életre szóló, rendszeres díjas, befektetéshez kötött biztosítási terv. Rugalmasságot ad a Szerződőnek, hogy megválassza díjfizetési feltételeit 5 és 30 év között.

A befektetési alap egy alap?

A befektetési alap egyfajta befektetési alap, ahol sok befektető (úgynevezett „befektetésijegy-tulajdonosok”) pénzét egy alapkezelő kezeli meghatározott hozam elérése érdekében. Ez az alapkezelő ezután befektetésekből és eszközökből portfóliót hoz létre. ... A befektetési alapok a befektetési alapok egyik legnépszerűbb formája.

A PRUWealth jó terv?

A prudenciális PRUwealth (SGD) potenciálisan megfelelő lehet, ha a következők számítanak Önnek: Likviditás vagy a kilépés rugalmassága a biztosítási kötvényében. Problémamentes alkalmazás orvosi biztosítás nélkül. Rövid- és középtávú adományozási és megtakarítási terv .

Mi az a PRUWealth II?

A PRUWealth II (SGD) egy biztosítási megtakarítási terv , amely lehetővé teszi, hogy hosszú távon egészséges hozamokat érjen el, miközben élvezheti a megtakarítások visszavonásának lehetőségét5 élete kulcsfontosságú mérföldkövei finanszírozására. ... Hosszú időn keresztül a PRUWealth II (SGD) potenciálisan magasabb hozamot2 biztosít a befizetett díjak után.

Milyen PRUCash biztonságos?

A PRUCash Secure pénzügyi biztonságot és nyugalmat kínál, garantált megtakarításokkal a lejáratkor , így jobban tervezheti jövőjét. ... A PRUCash Secure nemcsak megtakarításainak 100%-át garantálja lejáratkor, hanem további hozamot is biztosít nem garantált juttatás formájában.

Hogyan találhatom meg az AIA készpénz értékét?

Csak kövesse az alábbi 3 egyszerű lépést:
  1. Regisztráljon és/vagy jelentkezzen be MY AIA fiókjába.
  2. Bejelentkezés után kattintson a Nyilatkozatok és leveleim menüpontra.
  3. A Nyilatkozat megtekintése oldalon kattintson a Szabályzati nyilatkozatok elemre. Ezután válassza ki a díj/járulék nyilatkozat nevét és évét a kimutatás megtekintéséhez és kinyomtatásához.

Mi az az equity MF?

A részvényalapok azok a befektetési alapok, amelyek elsősorban részvényekbe fektetnek be . Pénzét SIP-en vagy átalánydíjon keresztül fekteti be az alapba, amely aztán az Ön nevében különféle részvényekbe fekteti be. A portfólióban felhalmozott ebből következő nyereség vagy veszteség befolyásolja az alap nettó eszközértékét (NAV).

Mi az a Dana részvény?

Az AIA Public Takaful A Dana Equity Fund egy Malajziában bejegyzett, befektetésekhez kapcsolódó alap . Az Alap célja közép- és hosszú távú növekedés biztosítása. Az Alap saría által jóváhagyott részvényekbe, REIT-ekbe és részvényekhez kapcsolódó értékpapírokba fektet be Malajziában.

Mi az a PruFund befektetési terv?

A PruFund Mark 3 befektetési terv egy egyszeri prémium befektetési terv , amely lehetővé teszi, hogy: növelje befektetését közép- és hosszú távon (5-10 év vagy tovább), válasszon a PruFund alapok széles skálája közül, vegyen igénybe adóhatékony pénzkivonást és részleges vagy rendszeres pénzkivonás.

A Prudential jó cég a befektetéshez?

A Prudential részvényei jól indulnak 2021-ben, mintegy 9%-kal emelkedtek a keddi árakhoz képest. A részvény nagyon alulértékelt, könyv szerinti értékének nagyjából a felén forog. Szerintem ez most egy jó értékű befektetés , plusz bónuszként nagyszerű osztalék 5,2%-os hozam mellett.

Mi az a személyes befektetési terv?

Az Ön személyes befektetési terve (PIP) egy életbiztosítási befektetési kötvény és egy átalányösszegű befektetés, amelynek célja tőkenövekedés és/ vagy jövedelem elérése közép- és hosszú távon (azaz legalább 5-10 évig). ... A PIP értéke csökkenhet, és előfordulhat, hogy nem kapja vissza a befektetett összeget.

Mi az AIA Prime élet?

Az AIA Prime Life egy egész életen át tartó terv, amely fedezi Önt a haláleset és a teljes maradandó rokkantság esetére , és éves (visszatérítési) készpénzes értéket kínál, amely felhalmozódik, és élete végén vagy követelés esetén az egyösszegével együtt kifizethető.

Mi az, hogy nincs elévülési jogosultság?

No Lapse Privilege (NLP) Az NLP-előny hosszú távú garanciát nyújt arra, hogy a kötvény továbbra is fennáll, még akkor is, ha a kötvény értéke nem elegendő az összes vonatkozó díj és illeték megfizetésére . 85 vagy 1002 éves korig választhat, hogy élvezze ezt az előnyt.

Mi az a PRUSelect Vantage?

A PRUSelect Vantage egy normál prémium befektetéshez kötött csomag, amely lehetővé teszi, hogy bármely befektetési eszközbe fektessen be . PREVálassza ki a jelen szabályzathoz rendelkezésre álló forrásokat. Rögzített díjfizetési határidővel rendelkezik. Prémium fizetési határidő Az ügyfelek 5, 10, 15 vagy 20 éves prémium fizetési határidő közül választhatnak.

Mi az a Pru Flexi készpénz?

A PRUFlexi Cash egy hosszú távú biztosítási megtakarítási terv , amely védelmet nyújt az előre nem látható körülmények ellen, és rugalmasságot biztosít az éves készpénzes juttatás1 életstílusi igényeinek kielégítésére, például szerettei nyaralással való kényeztetésére, amikor csak szüksége van rá.