Egy sündisznócsoportot hívnak?

Pontszám: 4,6/5 ( 42 szavazat )

A sündisznók egy csoportját " tömbnek" nevezik.

Tüskének hívják a sündisznók egy csoportját?

A sündisznók egy csoportját tüskéknek nevezik. A vidrák egy csoportját rompnak nevezik.

Hogy hívják a zsiráfcsoportot?

A zsiráfok egy csoportját toronynak nevezik. Ezek a csodálatos állatok az afrikai síkságon találhatók, és hosszú nyakukkal elérik a fák tetején lévő leveleket.

Hogy hívják a kígyók csoportját?

A kígyók egy csoportja általában gödör, fészek vagy barlang , de általában magányos lényeknek tekintik őket, ezért a kígyók bizonyos típusaira vonatkozó gyűjtőnevek fantáziadúsabbak.

Hogy hívják a baglyok csoportját?

Megjegyzendő, hogy ezeknek a gyűjtőneveknek a létezése ellenére általában a lile, seregély vagy bagly egy csoportját mind a beszélt, mind az írott angol nyelvben a nyáj kifejezéssel jelölik, nem pedig a gyülekezet, mormolás vagy parlament kifejezéssel.

Mit nevezünk sündisznók csoportjának? 10 szórakoztató tény a sündisznókról

28 kapcsolódó kérdés található

Hogy hívják a kecskecsoportot?

Kecske. Csorda , törzs vagy vándorkecske.

Hogy hívják a lajhárok csoportját?

A lajhárok összebújása Mint láthatja, a lajhárok „bújója ” volt a hangos győztes, amivel most ez a legnépszerűbb kifejezés a lajhárok csoportjára!

Hogy hívják a denevércsapatot?

A bébi denevéreket kölyköknek hívják, a denevérek egy csoportja pedig kolónia .

Mit nevezel pingvinek csoportjának?

A pingvinek egy csoportját a vízben tutajnak hívják, de a szárazföldön kacsáknak hívják őket! A pingvinek egy csoportjának egyéb nevei közé tartozik a rookery, a colony és a huddle.

Mit nevezel gorillák csoportjának?

A gorillák nem territoriálisak, és csapatoknak nevezett csoportokban élnek, amelyek általában 1-4 felnőtt hímből (ezüsthátúak), néhány fiatal hímből (úgynevezett fekete hátúból), több felnőtt nőstényből és fiatalokból állnak.

Mi az orrszarvúk csoportja?

Az orrszarvúk egy csoportját balesetnek nevezik.

Hogy hívják a mosómedve egy csoportját?

A mosómedve egy csoportját óvodának nevezik.

Hogy hívják a macskacsoportot?

A macskacsoport tényleges neve egy clowder . ... Ezen túlmenően van két hasonlóan szokatlan név a vadon élő vagy elvadult macskák csoportjainak, ezek a dowt (vagy dout) és a pusztítás. Úgy van. Előfordulhat, hogy a piac felé sétálva megsemmisülnek a macskák.

Mit nevezel jávorszarvascsoportnak?

A jávorszarvas (Alces alces; Európában jávorszarvasnak hívják) egy nagy szarvas. Egyes hatóságok az amerikai jávorszarvast egy másik fajba sorolták, az Alces americanusba. ... Egy jávorszarvascsoportot csordának neveznek . A jávorszarvas többes számú alakja a „jávorszarvas”.

Hogy hívják a vombatok csoportját?

A vombatok egy csoportját „vombatok bölcsességének” nevezik, „vombat csőcseléknek” vagy „vombatok kolóniának” nevezik. A wombat név a darug nyelvből származik, amelyet Sydney hagyományos tulajdonosai beszélnek. 8.

Hogy hívják a mókusok csoportját?

Általában körülbelül 1-1,5 font (0,45-0,68 kg) súlyúak. A mókusok egy csoportját scurry-nek vagy drynek nevezik.

Mit nevezünk bálnacsoportnak?

Teljes válasz: A hüvely a bálnák egy csoportjának leggyakoribb neve, de más nevek közé tartozik a gam, a csorda és a bálnatömb. ... A hüvely a bálnák csoportjának leggyakoribb gyűjtőneve, de nevezhetjük játéknak, csordának vagy iskolának is.

Mit nevezel tevék csoportjának?

A tevék egy csoportját " karavánnak " nevezik.

Hogy hívják a birkacsokrot?

A juhok egy csoportját nyájnak nevezik. Egy gazdálkodó állománya két juhtól több mint 1500 anyajuhig terjedhet bárányaikkal együtt.

Hogy hívják a hattyúcsapatot?

A hattyúk egy csoportja, amelyek egykor vadmadarak is voltak, éket alkotnak repülés közben, valószínűleg a hattyúcsoport repülés közbeni alakja miatt. És bár a hattyúcsoportot nevezhetjük seregnek, csordának, vadnak vagy repülésnek, csak akkor lehetnek bank, ha a földön vannak.

Mit nevezel egy jaguárcsoportnak?

Jaguárok – árnyék . Kenguruk – nyáj, csőcselék, csapat.

Hogy hívnak egy szarvascsoportot?

A legtöbb ember, ha együtt lát egy csomó szarvast, csordának nevezte; de hívhatod a csoportot csoportnak, csőcseléknek, csomagnak vagy rangalénak is.

Mi az a medvék csoportja?

A medvék egy csoportját lajhárnak vagy lajhárnak nevezik. Ugyanúgy, ahogy a „hosszú” szóból „hosszúság” lesz, vagy a „hold” szóból hónap lesz, a melléknévhez hozzáadott régimódi –edik főnevet alkot. ... A medvebocsok egy csoportját alomnak nevezik.

Hogy hívnak egy csomó szamarat?

A szamarak egy csoportját rajnak nevezik.