Melyik epizódban zaklatják Riley-t?

Pontszám: 4,5/5 ( 72 szavazat )

A Girl Meets Rileytown a Girl Meets World 2. évadának tizenhetedik, összességében pedig a 38. epizódja. 2015. szeptember 25-én került adásba, 2,6 millió nézőnél.

Melyik epizódban zaklatták Riley-t?

Girl Meets Rileytown . Miután Maya megbántja Riley érzéseit, a csoport megtudja, hogy Riley túlságosan érzékeny, mert egy másik osztálytársa gúnyolja őt.

Ki zaklatta Farklet?

Személyiség . Billy először büszke és magabiztos embernek tekinthető, de később kiderült, hogy ő volt az, aki megfélemlítette Farkle Minkust. Ma már abban bízik, hogy eleinte nem volt hibája, de később tudta és bemelegedett. Végül összebarátkozott Riley-vel, Mayával és Farkle-lel, miután kedves lett.

Melyik epizódhoz választja Lucas Rileyt?

A Girl Meets Legacy című filmben Lucas felfedi, hogy érez Riley és Maya iránt is, de nem tudja eldönteni, kivel legyen. A Girl Meets Ski Lodge (2. rész) című filmben Lucas Rileyt választja.

Melyik Gmw-epizódban támadt Riley-nek az ötlet, hogy a homlokukra írjon?

A „Flaws” -ban a Girl Meets World a legjobb iskola utáni különlegesség: Riley sírva öleli meg Farkle-t, miután kiderül, hogy felveszik; Lucas meglehetősen mesterkélt módon szembeszáll a barátjával, akiről rájön, hogy ő az, aki megfélemlíti Farklet; Riley egyfajta tiltakozásként/szolidaritási demonstrációként vezeti az osztályt, ahol mindenki megírja a magáét...

Lány találkozik a világgal Riley-t zaklatják

22 kapcsolódó kérdés található

Kivel végzett Riley?

A Girl Meets Texas (3. rész) Riley és Farkle azt mondta egymásnak, hogy "szeretlek". Amikor Riley kivezette Farkle-t, Charlie azzal viccelődik róluk, hogy „Rendben, Farkle-lel végez.

Lucas és Maya csókolóznak?

Volt egy csók Lucasnak és Mayának a Girl Meets Texasban (2. rész), de azt megvágták. Az írók megerősítették, hogy Lucas és Maya valamikor csókolózni fognak a 3. évadban .

Riley és Lucas szakított?

Lucas és Riley elment az első randevújukra, és megosztották első csókjukat a Girl Meets First Date című epizódban. A Girl Meets the New World-ben szóba kerül a kapcsolatuk, és randevúznak is, ez azonban a kortársak nyomásának volt köszönhető , ami a szakításhoz vezet.

Lucas Riley-vel végzett?

Sajnos a szerelmi háromszög a Girl Meets World-ben egy epizódnál is hosszabb ideig tart. De végül véget ért a múlt pénteki epizód, és Lucas végül "választott" (nagyon lazán használom ezt a szót - erről majd később) Riley és Maya között. És a lány, akivel végzett, az... RILEY!

Maya szereti Farklet?

Farkle és Maya Farkle Minkus és Maya Hart baráti/romantikus párosa. ... Azonban Farkle-ról később kiderült, hogy barátságosabb Mayával szemben , mivel a férfi nem olyan ragaszkodó, mint korábban, és a lány most nyíltan elfogadja barátságát (ugyanez vonatkozik rá és Riley-re is).

Ki zaklatta Rileyt?

A fagylaltpárbaj A banda azon töpreng, hogy mi okozta a nagy változást Riley-ben, amikor Farkle hirtelen rájön; miután kiküldte Zayt és Lucast a szobából, bevallja Mayának, hogy szerinte valaki olyan módon zaklatja Rileyt, mint amikor Billy Ross megfélemlítette; azt mondja Mayának, hogy Riley...

Farkle autista?

Riley, Maya és Lucas hangsúlyozzák az egyediség szépségét, miközben barátjuk, Farkle Minkus köré gyűlnek össze, aki valószínűleg az autizmus spektrumába tartozik. Eközben barátsága egy másik diákkal, Smackle-lel egyre jobban megbarátkozik.

Mivel diagnosztizálták Farkle-t a Girl Meets World-ben?

Az epizódból kiderül, hogy Farkle-nak Asperger-szindrómája van, és barátai a diagnózis után gyülekeznek körülötte.

Miért utasították ki Lucast?

Homályosan kiderül, hogy Lucast verekedés miatt kizárták régi texasi iskolájából. Lázadó oldala akkor is megnyilvánult, amikor csatlakozott Maya oldalához a fogva tartásban, kinevette Cory leckét, és hamis háborút hirdetett Farkle ellen az osztályban.

Miért utasították ki Lucast Texasban?

Megemlítik, hogy Lucas megvédte Zayt a zaklatóktól Texasban. Ráadásul Lucast kirúgták az iskolából Texasban , mert Zay által provokált verekedésbe keveredett . Zay Lucast hívja segítségül, miután az iskolai zaklató felkapta és a szekrényekhez csapta.

Hogy hívja Maya Riley-t a Girl Meets World-ben?

Maya és Riley Maya Hart és Riley Matthews baráti/romantikus párosa. Rilaya néven ismerik őket.

Ki köt ki Riley apuval?

Ő és Danny gyerekkoruk óta barátok, és bár Danny hat éves koruk óta szerelmes belé, Riley ezt nem vette észre, és mindig is szerelmes volt Benbe. Azonban a végén Riley Perrin feleségül veszi Dannyt, és közös babájuk születik.

Kivel randizik a való életben Lucas a Girl Meets Worldből?

Lucas a Girl Meets Worldtől jelenleg egy Taela nevű lánnyal jár a való életben. Instagram-életrajzából kiderül, hogy főállású zenekészítő. A HITC szerint a rajongók találtak egy Taela által készített TikTokot, amelyen gyermekkori szerelme, majd a barátja látható.

Miért mondták le a lánytalálkozókat a világban?

olvas. Ami az okát illeti, a határidő új ablakban nyílik meg. akkoriban arról számolt be, hogy a spinoff sorozatnak „nehézségei voltak a fiatalabb gyerekekkel való kapcsolatteremtésben, akik nem találták eléggé relevánsnak ”. A Forbes beszámolója. megjegyezte, hogy a sorozatot az első évad 5,16 millió nézőjéről a harmadik évadban 1,5 millióra.

Maya és Josh csókolóznak?

Ebben az epizódban csókolóztak először.

Maya és Riley a legjobb barátok a való életben?

Rowan Blanchard és Sabrina Carpenter (akik a legjobb barátok, Riley Matthews és Maya Hart) valójában a legjobb barátok a való életben . Biztosan nem színlelik az éteres kémiát.

Jár-e Josh Mayával?

Joshua és Maya a romantikus/baráti párosítás Joshua Matthews és Maya Hart között. Maya romantikusan érdeklődik Josh iránt a találkozásuk napjától fogva, bár Josh nem viszonozta az érzéseket, mivel Maya iránta való vonzódását kényelmetlennek találta a korkülönbségük miatt.

Farkle szerelmes Riley-be?

Farkle hét éves koruk óta szereti Riley -t. Alapvetően ez történt, amikor a kis Farkle megmentette magától a kis Riley-t egy elromlott almáért bóbiskoló játék közben. Nevezzen baleknak, de a "Szeretlek, amióta megláttalak" trópus az egyik kedvencem.

A Girl Meets World Smackle-je autista?

A Girl Meets Farkle Isadora Smackle-ről kiderült, hogy Asperger-szindrómája van , az autizmus egyik formája.

Ki az a Josh bácsi a Girl Meets World-ben?

Uriah Shelton (1997. március 10. –) amerikai színész és énekes. Televíziós szerepeiről ismert, mint például Jeff Cargill-t a The Glades-ben, Josh-t a Blue című internetes sorozatban és Joshua Matthewst a Girl Meets World-ben.