Cassie feledhetetlenül meghal?

Pontszám: 4,1/5 ( 53 szavazat )

A negyedik évad nemrég ért véget a PBS-en, és a rajongók szerencséjére az ötödik évad már zöld utat kapott. Sajnos Nicola Walker nem tér vissza az ötödik sorozatra, miután karaktere, Cassie Stuart tragikusan meghalt .

Miért hagyott félelmet Nicola Walker?

A Spook ötödik sorozatát várandósan forgatta, „akták mögé rejtve a dudort”, mielőtt születése után hivatalosan is elhagyta a sorozatot. ... „Elmentem Jane-hez [Featherstone, a Spooks producere], hogy megmutassam neki a babámat” – mondja Walker. „Amikor elmentem, azt mondta: „Ó, nagyon hiányzol nekünk. ' És azt mondtam: 'Nagyon hiányzol!

Miért kellett Cassnak meghalnia az Unforgottenben?

A döntés, hogy megöljük Cassie-t az Unforgottenben , nem volt elgondolkodtató. Valójában Nicola megosztotta a TV Insiderrel, hogy az ötlet már a 3. évad írása óta terítéken volt. „Sokat beszéltünk a 3. évad után arról, hogy hova fog menni, és ez közös döntés volt” – mondta.

Lesz az Unforgotten 5. évada?

Nem sokkal azután, hogy a negyedik évad fináléját bemutatták az ITV-n az Egyesült Királyságban, a hálózat megerősítette, hogy az Unforgotten visszatér az ötödik évadra . Az alkotó Chris Lang 2020 júliusában elárulta, hogy az ötödik sorozat forgatókönyvein dolgozik, és közzétett egy képet, amelyen a londoni Soho irodájában dolgozik.

Melyik sorozatban szerepel most Nicola Walker?

Az "Unforgotten" sztárja, Nicola Walker nyomozót játszik az Annika című új sorozatban, de az Egyesült Államokban (még nem lehet megnézni) Nicola Walker elhagyhatta a PBS Unforgotten című brit detektívdrámáját, de nem adja fel a nyomozói munkát. még. A színész jelenleg egy új sorozatban, az Annikában játszik, ahol egy rendőrt is alakít.

DCI Cassie Stuart | Egy utolsó eset (nem felejtett)

27 kapcsolódó kérdés található

Miért ölték meg Cassie-t?

Eleinte úgy tűnt, hogy Cassie túllendülhet a sérülésein, de sajnos traumás agysérülést szenvedett , amiből végül nem épült fel. Egy nyilatkozatból kiderült, hogy Walker és az alkotó, Chris Lang megállapodott abban, hogy karakterének története "véget ért".

Hogyan ért véget a felejthetetlen utolsó epizód?

Miután kiderült a gyilkos, Sunny odarohant Cassie ágyához, hogy elmondja neki , de rájött, hogy nem valószínű, hogy valaha is helyreáll az agyműködése. A következő jelenet Cassie temetését mutatta be, Sunny pedig őszinte tisztelgést mondott kollégájának és barátjának.

Nicola Walker meddig volt rémületben?

Nicola Walker (született: 1970. május 15.) angol színésznő, aki az 1990-es évektől kezdve különböző brit televíziós műsorokban játszott főszerepeiről ismert, köztük Ruth Evershed szerepét a Spooks című kémdrámában 2003-tól 2011-ig és DCI Cassie Stuartot az Unforgotten című filmben 2015-től. 2021-ig.

Ruth kísértetiesen megy férjhez Harryhez?

Az ezt követő eset során az orvost agyonlövik. ... Ros halála után Harry megkéri Ruthot, hogy vegye feleségül . Ruth visszautasítja, de később elárulja, hogy a visszautasítás nem azért van, mert nem szereti őt, hanem az, hogy mindazok után, amit együtt éltek át, már lelki társak lettek, és ezt nem kellett ilyen módon demonstrálniuk.

Az Unforgotten örökre véget ért?

A 4. sorozat szívszorító fináléja miatt sok néző félt attól, hogy az Unforgotten végleg elhagyja a képernyőnket, de alighogy felszáradtak a könnyek, az ITV bejelentette, hogy 2022 -ben készül az ötödik sorozat.

Mi történik Cassie-vel feledhetetlenül?

Miért ölték meg Cassie-t az Unforgottenben? Kiderült, hogy Cassie pusztítóan nem boldogul majd. Cassie belehalt a balesetben szerzett sérüléseibe, és a sorozat a temetésével ért véget.

Mi történt Cassie-vel az elfeledett 3. sorozatban?

Az utolsó előtti epizód egy autóbalesettel ért véget, ami annyira váratlanul ért, hogy őszintén és hallhatóan fellélegzett, és a fináléban, amikor a gyilkossági ügy végleg lezárult, Cassie, a legjobb kitalált nyomozó Sarah Lund óta csak elment, és véresen meghalt. kórházban, egy véletlenszerű baleset után, elhagyva Sanjeev Bhaskar...

Ki ölte meg Fogartyt felejthetetlenül?

Annak ellenére, hogy bőséges okunk van azt hinni, hogy Robert Fogerty a gyilkos, mivel Walsh holttestét Fogerty otthonában vezették vissza, Cassie-nek az az ösztöne, hogy négy frissen szakképzett rendőr vett részt – Fogertyvel lovagoltak, amikor ittas vezetést vádoltak azon az éjszakán, amikor Walsh eltűnt. .

Mi történik Cassie-vel a Skinsben?

A fináléban szülei a skóciai Elginbe költöznek vele. Elhalasztja terveit, miután az epizód elején írt levélben rájött, hogy Sid szereti őt, és a sorozat azzal ér véget, hogy a pár kézen fogva ugyanazon a padon , Cassie öngyilkosságot kísérelt meg .

Lesz-e a felosztás 3. évada?

A BBC megerősítette, hogy a The Split válóperes ügyvédi dráma harmadik évaddal tér vissza . Tudja meg, mi fog történni az új sorozatban, és mikor kerülhet képernyőre. A BBC válódrámája, a The Split visszatér a harmadik sorozathoz.

Feledésbe merült a Netflixen?

Az Unforgotten a Netflixen? Az „Unforgotten” nem része a Netflix egyébként lenyűgöző televíziós műsorok és filmek katalógusának. Azok a nézők azonban, akik érdeklődnek más, némileg hasonló műsorok iránt, streamelhetik a „Black Spot” vagy a „Marcella” sorozatot. '

Lesz-e felejthetetlen 6-os sorozat?

Igen, az Unforgotten már az ötödik évaddal megújult a PBS-en. Még nem tudjuk, hogy a 6. évadban visszatér-e , vagy az lesz-e az utolsó évad.

A Netflixnek van felejthetetlen 4. évada?

Felkerült az Unforgotten 4. évad a Netflixre? A Netflix előfizetőinek más platformokat is ellenőrizniük kell, mivel az „Unforgotten season ” nem része a jelenlegi kínálatnak . De ha előfizetésed van a streaming óriásra, és más, kissé hasonló műsorokat keresel, akkor tetszeni fog a „Marcella” vagy a „Black Spot”. '

Harryt megölik az MI5-ben?

A 7. sorozat 2. epizódjában Harrynek Lucas Northon keresztül sikerül Arkady Kachimovot, az FSZB londoni rezidensét MI5 vakondként beállítani. ... Az oroszokat megölik a szélhámos tisztek és Harryt is megölték . A csapat az interneten talál egy videót a meggyilkolásáról, de nem hiszik el, hogy meghalt.