Az idióma jelentésének álcájában?

Pontszám: 4,4/5 ( 49 szavazat )

FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK1. úgy néz ki, mint valaki vagy valami más, vagy úgy tesz, mintha azok lennének . Ez egy olyan ország, ahová a riportereknek turisták képében kell ellátogatniuk. Szinonimák és kapcsolódó szavak.

Mit jelent a képében?

: történetnek álcázva egy angyali álarcú démonról .

Hogyan használod a Guise-t egy mondatban?

Guise egy mondatban?
  1. A szélhámos rendőr álcája alatt besétált a bankba, és könnyedén kirabolta a pénztárosokat.
  2. Egy friss festékréteg újszerű megjelenést kölcsönöz régi házunknak.
  3. Manapság sok térfigyelő kamera szokásos háztartási tárgyak álcájában készül, így nem veszik észre őket.

Mit jelent álcázni?

1 : öltözködési forma vagy stílus : jelmez egy udvari bolond bőrébe bújva vett részt a maskarában. 2a elavult : modor, divat. b archaikus : a beszéd vagy viselkedés bevett módja. 3a : külső megjelenés : látszat Az android egy gép emberi köntösben.

Az álcázott valódi szó?

ige (tárggyal használatos), guised, guis·ing. öltözni ; öltözék: cowboynak álcázott gyerekek.

AZ ANGOL BESZÉLÉS KÖRÜLÉBEN

15 kapcsolódó kérdés található

Mi Guise ellentéte?

álcát. Antonímák: karakter, személy, egyéni , érzelem, hajlam, vélemény, élet, elme, lélek, én. Szinonimák: szempont, öltözet, látszat, jogalap, viselkedés, ruha, megjelenés, divat, mien, modor.

Mi a különbség az álcázás és az álcázás között?

Mindkettő magában foglalja a megtévesztés művészetét : a módszerek különböznek egymástól. A Guise az új attitűdök és modorok kipróbálásáról szól, mint például a bennszülöttek képében való beszéd és cselekvés egy olyan helyen, ahol valójában turista vagy. Az álcázás magában foglalja a valódi személyazonosság elrejtését, az új szerepben való eltűnést.

Mi a példa Guise-ra?

Az álcázás meghatározása a világ elé táruló külső megjelenés, amely nem biztos, hogy igaz vagy pontos. Amikor bemész a konyhába, és azt állítod, hogy segíteni akarsz, de valójában azért vagy a konyhában, hogy ellopj egy sütit, ez egy példa arra a helyzetre, amikor a segíteni akarás leple alatt kimegy a konyhába.

Guize egy szó?

Nem, a guize nincs a Scrabble szótárban.

Az álcázás egy kamu szó?

Igen , az álcázás a Scrabble szótárban van.

A beszéd melyik része az álcázás?

ige (tárgy nélkül használatos), guised, guis·ing.

Honnan származik az álcázás szó?

Közép-francia guise szóból, ófrancia guisse , guise, satuból ("köpeny, modor, mód"), ófrankból *wīsa ("mód, mód, divat"), a protogermánból *wīsǭ ("mód, mód") ), a proto-indoeurópai *weyd- („látni, nézni, íme, észlelni”) szóból.

Mit jelent leple alatt lenni?

Definíciója a következő leple alatt: úgy mond vagy tesz, mintha valami más lenne, mint ami valójában. A barátság leple alatt átver embereket .

Mit jelent a megkérdőjelezhető ötlet?

melléknév. Ha azt mondod, hogy valami megkérdőjelezhető, akkor az nem teljesen őszinte, ésszerű vagy elfogadható . [hivatalos]

Mit jelent az égisze alatt?

Definíciója égisze alatt: (valaki vagy valami) segítségével és támogatásával Az adomány a helyi történelmi társaság égisze alatt történt. A kutatás a szövetségi kormány égisze alatt zajlik .

Mit jelent a skót Guising szó?

főnév. (Skóciában és Észak-Angliában) az a gyakorlat vagy szokás, hogy divatos ruhába álcázza magát , gyakran maszkkal, és felkeresi az emberek házait, különösen Halloweenkor.

A GIZE érvényes Scrabble szó?

Nem, a giza nem szerepel a Scrabble szótárban .

Mit jelent a Guizer?

: álruhás személy : mamla különösen : karácsonyi mamla.

Hogyan használod a dour-t egy mondatban?

Példa durva mondatra A tartályhajó sofőrje zord, mogorva ember volt. A kovácsműhelyünk előtt egy kis gőzkalapács állt, amelyet egy meglehetősen makacs egyén dolgozott meg.

Hogyan használod a szétszedni szót egy mondatban?

Bontási mondatpélda Minden tudatlan, amit birtokolni mertünk Az örömök, amelyeket most szétszedünk ; A zöldpinty az almaágon Megremeghet az ellenségeim. Nem kell elhinnem, amit az egész ország tud: nem nagyon használta őt az egyik családunk.

Hogyan használod a Vexet egy mondatban?

Vex mondat példa Ne idegesítsd anyádat; rossz hangulatban van . A kitüntetés reményét azonban meghiúsította a lengyel diéta rendelete, amely a király bosszantása érdekében megtagadta a háború folytatását. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen jelentéktelen ügy ennyire bosszantja.

Mit jelent a debütáló ?

: egy debütáló (lásd az 1. bemutatkozó bejegyzést) : debütáló különösen: egy fiatal nő, aki hivatalosan belép a társadalomba.

Ne tétlen értelme?

Ha valaki tétlennek nevezi, az vagy azt jelenti, hogy nincs elég dolgod, vagy egyszerűen lusta vagy. A tétlenség azt is jelentheti , hogy nincs értéke vagy célja : a tétlen pletykák olyan pletykák, amelyeket az emberek kitalálnak, amikor unatkoznak, de valójában nincs alapjuk.

Mi a szinonimája szó jelentése?

A szinonima egyszerűen egy szó , amely ugyanazt jelenti, mint az adott szó . A görög „syn” és „onym” szóból származik, amelyek jelentése „együtt”, illetve „név”. ... A tezaurusz egy általános kifejezés, amely egy olyan szótártípust ír le, amely a hivatkozott szóval azonos vagy ahhoz hasonló jelentésű szavak listáját tartalmazza.