A legkorszerűbb állapotban?

Pontszám: 4,3/5 ( 48 szavazat )

A technika állása (néha élvonalbeli vagy élvonalbeli) egy adott időben elért eszköz, technika vagy tudományterület legmagasabb szintű általános fejlettségére utal.

Mik a legkorszerűbbek szinonimái?

szinonimái a legkorszerűbbnek
 • fejlett.
 • új.
 • modern.
 • új.
 • újkeletű.
 • ultramodern.
 • naprakész.
 • au courant.

Hogyan használja a legmodernebb kifejezést?

Példák a „modern technika állására” egy mondatban a technika állása szerint
 1. Az épület belsejét ki kellett zsigerelni, és az új lakások a legkorszerűbbek lesznek. ...
 2. A laptopom a legmodernebb volt, mivel Bas nem hitt a második osztályban.

Ez a legmodernebb vagy a legkorszerűbb?

Trükk a különbség megemlékezésére Az angolban a főnevek melléknévvé válhatnak az elválasztási folyamat révén. Így a kötőjeles legkorszerűbb egy melléknévi kifejezés. A technika állása egy főnévi kifejezés . A legmodernebb egy melléknévi kifejezés.

A legmodernebb idióma?

Idióma: „State of the art” Jelentése: Ha valami korszerű, akkor az a legkorszerűbb modell, amely a legújabb és legjobb technológiát tartalmazza .

Gotye – State Of The Art (hivatalos zenei videó)

43 kapcsolódó kérdés található

Hogyan határozza meg a technika állását?

: a fejlettségi szint (mint eszköz, eljárás, folyamat, technika vagy tudomány) egy adott időben, általában a modern módszerek eredményeként.

Mi a legkorszerűbb példa?

A legkorszerűbb definíció olyan dolog, ami élvonalbeli , és a legfrissebb technológiát használja fel. Példa a legkorszerűbb televíziókra az, amelyik rendelkezik 3D technológiával, valamint az összes többi, nemrég feltalált csengővel és síppal.

Miért mondjuk azt, hogy a legkorszerűbb?

A Az Oxford English Dictionary javaslata szerint ez a kifejezés a tizenkilencedik század végén kezdődött a művészet státuszaként , más szóval a jelenlegi állapot vagy szint, amelyet egyes technikai művészet elért.

Mi a technika állása a kutatás terén?

Absztrakt: A tudományos írásban a technika állása a vizsgált anyaggal kapcsolatos aktuális ismereteket írja le hasonló vagy kapcsolódó publikált munkák elemzésén keresztül . ... A tudomány jó állapotának elkészítése a PhD-dolgozat fő kezdeti lépésének tekinthető.

Mi a különbség a legmodernebb és az élvonalbeli technikák között?

„A legkorszerűbb” a „már gyártott legjobb”, valami, ami a legjobb és megvalósított. A kifejezés általában egy terméket ír le. Az „élvonal” a „ vezető”, a legújabb trend és vívmány . A kifejezést a technológia leírására használják.

Mi az a legkorszerűbb berendezés?

Ha valami korszerű, akkor az a legkorszerűbb modell, amely a legújabb és legjobb technológiát tartalmazza . hasonló ( 8 ) A laborom kicsi volt, de a legmodernebb berendezésekkel volt felszerelve. 1.

Mit jelent az akár perc?

1: kiterjesztve a közvetlen jelenre : beleértve a legfrissebb információkat, a legfrissebb pontszámokat.

Mit jelent a status quo kifejezés?

: a jelenlegi helyzet : a dolgok mostani állapota Megelégszik a status quóval, és nem keresi a változást.

Mi jobb, mint a legmodernebb?

Ezen az oldalon 29 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhet fel a legmodernebb technikákhoz, mint például: élvonalbeli , csúcstechnika, modernitás, hi-tech, korszerű perc, modernizáció, legmagasabb fejlesztés, frissítés, modern, új és null.

Mi a másik szó a sor tetejére?

leginkább elsőrangú
 • kiváló.
 • felsőfokú.
 • legfőbb.
 • a vonal tetején.
 • felső fiók.
 • kiváló.
 • páratlan.
 • világszínvonalú.

Mi a legkorszerűbb a kutatási javaslatban?

A State of the Art, vagy más néven Literature Review (vagy alapítványok), nagyon fontos célok csoportját szolgálja. ... A technika állása általában egy kutatási javaslat kiterjedtebb része , így várhatóan a különböző bekezdéseken és albekezdéseken keresztül fog alakulni.

Hogyan éri el a legkorszerűbb kutatási eredményeket?

Hogyan írja meg a kutatási állapotot?
 1. azonosítsa a beszélgetés elméleti alapját.
 2. határozza meg az elemezni kívánt kérdés relevanciáját.
 3. tisztázza és határozza meg fókuszát, problémáit és/vagy hipotéziseit.
 4. igazolja a probléma relevanciáját vagy fontosságát, amelyre összpontosítani választott.

Mi a különbség a technika állása és az irodalmi áttekintés között?

A legkorszerűbb dokumentumok a tudományos vagy mérnöki fejlődés jelenlegi állását tükrözik . Az áttekintő dolgozatok tágabb szemléletet tükröznek: a történelem, a fejlődés és a tudomány fejlődésének jelenlegi állapota. ... De egy áttekintő dokumentum csak áttekint néhány meglévő dokumentumot egy adott iktatott dokumentumban.

Hogyan jellemeznéd a modernt?

a jelen és a közelmúlt időpontjáról vagy ahhoz kapcsolódóan ; nem ősi vagy távoli: modern városi élet. a jelenre és a közelmúltra jellemző; kortárs; nem elavult vagy elavult: modern nézőpontok.

Mit jelent az extra mérföld megtétele?

Az „extra mérföldet teszünk” kifejezés egy nagyon régi kifejezés. Olyan személyeket ír le, akik kiváló ügyfélszolgálatot nyújtanak akár telefonon , akár személyesen, akár e-mailben. Alapvetően az elvártnál többet kell megtenni, egy kicsit keményebben próbálkozni, és túllépni a normán.

Mi az az úttörő?

Az úttörő definíciója egy új, ígéretes módja annak, hogy valamit megtegyünk vagy eljussunk valahova. ... Az úttörő definíció szerint új szabadtéri ösvények felfedezése vagy kültéri utak megjelölése az ösvényről szóló információk közlése érdekében.

Hogyan jellemeznéd a műalkotást?

Mint tudják, a műalkotások vizuális jellemzői a vonalak, a színek, az értékek, a formák, a textúrák, a tér és a mozgás . Leírásához az egyenes vagy íves, vörös vagy narancssárga, világos vagy sötét, kerek vagy szögletes, csíkos vagy pöttyös, sekély vagy mély, és kicsi vagy nagy dolgokon túl kell gondolkodnia.

Mi a korszerű felülvizsgálat?

A legkorszerűbb áttekintés főként egy adott területen vagy egy adott témával kapcsolatos legfrissebb kutatásokat veszi figyelembe . Gyakran összefoglalja a jelenlegi és kialakulóban lévő oktatási trendeket, kutatási prioritásokat és szabványosításokat egy adott érdeklődési körben.

Hogyan írsz leírást a művészetben?

Ebben a cikkben megosztunk néhány biztos támpontot arra vonatkozóan, hogyan írhat lenyűgöző műleírásokat műalkotásaihoz, amelyek növelik az eladásokat.
 1. Határozza meg az ihletet művészete mögött.
 2. Tartalmazza a puszta tényeket.
 3. Használja a megfelelő kulcsszót (de ne essen túlzásba)
 4. Adjon hozzá egy hívogató, de kereshető termékcímet alkotásához.