A valódi acélban az atom érző?

Pontszám: 4,7/5 ( 58 szavazat )

Az egyik kérdés, amit úgy tűnik, sokan feltesznek, hogy él-e Atom a filmben. A film Los Angeles-i vetítése során Shawn Levy felfedte, hogy Atom valójában érző .

Mi a különleges az Atom in Real Steelben?

Az Atom az egyetlen ismert robot a filmben, akinek valamilyen szintű érzéke van . Ez bebizonyosodott, amikor Max megkérdezte Atomot, hogy megérti-e őt, mire gyengéden bólintott. ... Az Atom gyorsabban mozog árnyék módban, mint a hangfelismerés használatakor. Ő az egyetlen bot a Real Steel filmben, akinek nincs előlapja.

Az Atom veszít a Real Steelben?

Az Atom megnyerte a küzdelmet, de a bírálatban veszített , 4-szeres kiütése miatt, míg Zeus először csak egyszer kapott ki. Zeusz LETT!!!!

Az Atom in Real Steel egy igazi robot?

"Néhány konkrét példa volt Atom, aki 7 láb és 6 hüvelyk magas, Noisy Boy, aki 8 láb, 6 hüvelyk magas; és Ambush, aki 8 láb és 2 hüvelyk magas." A cég 19 valós animatronikus robotharcost készített a produkcióhoz, hogy a film valós és számítógépes akciók keverékét is felhasználhassa.

Ki a legerősebb robot a Real Steelben?

Információ. A Fiend egy pusztító robot a Real Steel iOS és a Real Steel World Robot Boxing játékokhoz. A Real Steel iOS-ben erősebb, mint a Nitro (eggyel több power pointtal, de ugyanolyan sebességgel és páncélzattal).

Real Steel – az Atom alkotója

19 kapcsolódó kérdés található

Lesz igazi Steel 2?

A Real Steel 2 jelenleg zölden világít , vagy valahol gyártás előtti állapotban van.

Megverik Zeuszt a Real Steelben?

A mérkőzés végére nincs egyértelmű győztes , mivel egyik robot sem szenvedett teljes vereséget, és mindig sikerült túlélnie a következő kört. Emiatt a döntés most a bírókra és az ő pontszámukra esik. Gyenge különbséggel Zeus nyeri a meccset, de az Atom is hírnevet szerzett.

Hogyan veszített Atom Zeusszal szemben?

Miután Atom túlélte az első kört, Zeusz tulajdonosai aggódni kezdenek. A 2., 3. és 4. kör lezajlik, és Zeusz megdöbbentő verést kap ellenfelétől. Az 5. kör jön-megy, Zeusz áll, de alig. A kör vége felé az Atom leüti Zeuszt, de a bírók Zeusznak ítélik a harcot.

Charlie megkapja Max felügyeleti jogát a Real Steelben?

Max Kenton Charlie Kenton fia, egy 11 éves fiú, akinek az édesanyja meghalt. Charlie őrizetbe vette a nyárra , majd Debra nagynénjéhez kellett mennie, mivel ő volt a felügyeleti joga. Debra néni azonban később elengedte Charlie-val a Zeusz-harcba.

Ádám nyer a Real Steelben?

Max talál egy régi generációs Atom nevű robotot, és helyreállítja. Max azt akarja, hogy Atom harcoljon, de Charlie azt mondja neki, hogy egy kört sem bír ki. Az Atom azonban nyer.

Ki csinált hangos fiút?

Információ. A Noisy Boy egy japán robot, amelyet Tak Mashido alkotott meg, aki 2016-ban Rubiconnal harcolt a WRB övért, és a szerencse miatt veszített. WRB rekordja 15-1 volt.

A Real Steel CGI?

Az új Hugh Jackman „Real Steel” című filmben harcoló hatalmas, bokszoló robotok megalkotása érdekében Shawn Levy rendező túljutott a múlton, és csak a CG -t használta, és hatalmas, csuklós bábokat épített, hogy eljátszhassa a jövő ringben lévő harcosait.

Hány éves Max a Real Steelben?

Hivatalosan a minősítés "némi erőszakért, heves akcióért és rövid nyelvezetért" szól. Max (Dakota Goyo), a 11 éves fiú, aki köré a film nagy része felépül, elmond néhány sort, hogy a legtöbb szülő szívesebben hallaná, ha ennyi idősen kijön a gyereke.

Ki az a Rubicon Real Steel?

A Rubicon egy WRB bot volt. 2016-ban nyert a Noisy Boy ellen a WRB bajnoki címért. Max elmondta, hogy Rubicon a harmadik körben nyert, amikor szerencséje volt és kiütötte Noisy Boyt. Legyőzte a legelső WRB-bajnokot, Gammát is.

Milyen teherautó volt a Real Steelben?

A teherautó egy módosított 1960-as International Harvester Sightliner . Ez a 2011-es sci-fi klasszikus, a Real Steel guruló boxrobotjavítója. 2016-ban aukcióra bocsátották az eBay-en. A történet 2020-ban játszódik.

Ki nyeri meg Zeuszt vagy Ádámot?

A harc azzal végződött, hogy Zeusz térdre esett, és feltételezik, hogy ő veszített; Zeusz azonban hamarosan felfedi, hogy Ádám meghalt a harc végén, de makacs embersége még mindig állva tartotta.

Ádám legyőzte Zeuszt?

Az „Úr szeme” segítségével Ádám egyetlen ütéssel ki tudta törni Zeusz nyakát . Isteni tartósság: Ádám annak ellenére, hogy még mindig csak ember, olyan tartóssággal rendelkezik, mint egy istené (sőt, talán meg is haladja).

Mennyit nyomott Zeusz isten?

Magasság: 6 láb 7 hüvelyk Súly: 560 font.

Mennyibe kerül Zeusz a Real Steelben?

A filmben soha nem árulják el, hogy Zeus mennyit ér, de egy promóciós Facebook-oldal szerint 30 millió dollárba került a gép fejlesztése. 2011 dollárra átszámítva ez azt jelenti, hogy körülbelül 26 millió dollárt süllyesztettek el a robot fejlesztésébe.

Ki nyeri a küzdelmet a Real Steel végén?

Az utolsó körben Charlie és Atom egyben küzd, és sikerül szétzúzniuk Zeuszt, bár nem győzték le teljesen. Az összes körben sem Zeuszt, sem Atomot nem sikerült rendesen legyőzni, mindkettőt megmentette a harang, és túlélték a következő kört.

Ki nyer a Reel Steel végén?

A végén Zeuszt hirdetik ki győztesnek, bár alig pár ponttal az Atom előtt, de mind őt, mind csapatát kifütyüli a tömeg, az Atom viszont kiérdemelte a „Népbajnok” címet, és mindenkitől egyhangú ujjongást kap. Debra (Hope Davis), Marvin (James Rebhorn) és Bailey (Evangeline Lilly).

Ki rendezi a Deadpool 3-at?

És egy promóció a „Stranger Things” 4. évadhoz, amelyet Levy készít. Csak jelentsd már be. Shawn Levy rendezi a Deadpool 3-at a Disney-nél. Levy és Ryan Reynolds új legjobbak; új filmjük, a „Free Guy” – amelyet ezen a héten a mozikba pumpált az egérház – jó kritikákat kap.

A Real Steel igaz történeten alapul?

A Real Steel nagyon lazán Richard Matheson "Acél" című, 1956-os történetén alapul, amely egy fantasy/sci-fi történet, amelyet először az ügyesen elnevezett Magazine of Fantasy and Science Fiction-ben tettek közzé.

Mire figyeljek a Real Steel után?

10 igazi acélszerű film, amelyet mindenkinek látnia kell
  1. 1 Rocky. Az 1976-ban kiadott Rocky azóta egy jól ismert franchise egy Rocky Balboa nevű, esélytelenebb bokszolóról, aki Philadelphiában szerzett hírnevet.
  2. 2 A vasóriás. ...
  3. 3 millió dolláros baba. ...
  4. 4 Nagy hős 6...
  5. 5 Én, Robot. ...
  6. 6 Délmancs. ...
  7. 7 A harcos. ...
  8. 8 Creed. ...

A Real Steel gyerek megfelelő?

A „Real Steel” egy szórakoztató családi akciófilm, amely mindenki számára élvezhető elemeket tartalmaz: harci robotok a gyerekeknek, és szép, egyszerű cselekmény a felnőttek számára. Egy nem hősies/becstelen karakter a főszereplő és néhány rossz nyelvezet miatt ezt a filmet 9 éves és idősebb gyerekeknek ajánljuk.