A pókerben mi ver egy telt házat?

Pontszám: 4,7/5 ( 46 szavazat )

egy full house veri a flöst ; egy négyes teli házat ver; egy flösssor veri a négyeseket; a Royal Flush egy színsort vert.

A sor megveri a telt házat a pókerben?

A sor egy másik erős pókerkéz, de a szokásos pókerkéz-rangsorok alapján a telt ház legyőzi a sort . Ismétlem, a full house matematikailag nehezebb kéz, így erősebb a tartás, mint a sor.

3 pár legyőzi a telt házat?

A három egyező lap értéke határozza meg a telt ház erejét . Tehát három Jack egy 7-es párral megverné a példaleosztásunkat. Ha a játékosok ugyanazon a három lapon osztoznak, ami közös lapok használata esetén lehetséges, akkor a pár erőssége kerül figyelembevételre.

Mi történik a pókerben, ha telt ház van az asztalon?

Telt ház esetén, ha valakinek jobb párja van a kezében, vagy 4-ből áll, a legjobb 5 lapos kéz nyer . Ha 4 egyforma lap van a táblán, a legmagasabb ötödik lap nyer. Egyszer floppoltam telt házat.

Mi történik, ha két ember telt házat kap a pókerben?

Ha két teltházat hasonlítunk össze, a magasabb tripla nyer ; ha mindkét játékosnak ugyanaz a hármasa, akkor a magasabb pár nyer. Ha mindkét játékosnak ugyanaz a hármasa és ugyanaz a párja, akkor elosztják a potot.

Mi veri felül a pókerleosztásban | Szerencsejáték tippek

28 kapcsolódó kérdés található

A JQKA 2 egyenes?

Például a JQKA2 sor egy köríves sor, de ez nem tekinthető bubi magas sornak a pókerben. Más szavakkal, amikor a high draw pókerről van szó, néhány játék általában a pókerben egy nem szabványos sort tartalmaz, amelyet a pókerben a sarkon körbefutó egyenesnek neveznek.

Mi van, ha 2 játékosnak ugyanaz a sora?

Ha két játékosnak van sora, akkor a legmagasabb kártya nyer . A „flush” öt, nem egymást követő, azonos színű lapból áll. Nem számít, melyik színben tartasz, és a lapok rangja csak akkor fontos, ha újabb flössel állsz szemben.

Lehet két embernek királyi flush?

Nézzünk meg néhány póker döntetlen szabályt, hogy tisztázzuk a zűrzavart és jobban megértsük a koncepciót. Ebben a Texas Hold'em leosztásban nincs lehetőség döntetlenre törni, mivel két játékosnak nem lehet ugyanaz a Royal Flush . A pénzt felosztják az összes játékos között, ha a királyi flösst az öt közös lap felhasználásával készítik.

Mivel lehet legyőzni egy sort a pókerben?

A sorokat legyőző kezek listája a következőket tartalmazza:
 • egy flush;
 • telt ház;
 • egy négyes;
 • egyenes flush;
 • egy Royal Flush.

Ki nyer, ha sor kerül az asztalra?

Sorok és színek esetén a legmagasabb felső lap lesz a győztes . Egy pár és két pár kéz esetén a legmagasabb rúgó nyer. Ha a játékosoknak ugyanaz az 5 lapos lapja, akkor döntetlen, és a pot egyenlően oszlik el.

Melyik kártyaszín a legmagasabb a pókerben?

Az öltönyök mindegyike azonos értékű – egyik öltöny sem magasabb, mint bármely más öltöny. A pókerben az ász a legmagasabb, a 2 lap (Deuce) pedig a legalacsonyabb. Az ász azonban alacsony lapként is használható, 1-es értékkel.

Melyik a legjobb kéz a pókerben?

Pókerkéz rangsor: a legerősebbtől a leggyengébbig
 1. Royal Flush. A királyi flöss a pókerkéz rangsor élén áll, mint a lehető legjobb kéz. ...
 2. Egyenes flush. Bármilyen öt egymást követő értékű lap ugyanabban a színben, amely nem királyi flöss, színsornak minősül. ...
 3. Négy egyforma. ...
 4. Telt ház. ...
 5. Öblítés. ...
 6. Egyenes. ...
 7. Három egyforma. ...
 8. Két pár.

Három ász ver egy sort?

A szabványos pókerkéz-rangsorokat használó játékokban mind a három-egy-fajta, mind a soros lapok meglehetősen erős kezek. De melyik a legjobb a fejpárbajban? A válasz egyszerű: nem, a hármas nem üti meg a sort . Az egyenesek jobbak a hármaspáros leszámolásban.

A flush legyőzi a sort?

A Texas Holdemben egy flöss (öt lap azonos színben) mindig megveri a sort (öt lap egy numerikus sorrendben). A színsor, amely öt azonos színû lap egymás utáni sorrendben, mindkét kezet megveri.

A 4 ász legyőz egy királyi színsort?

Felsőssor: A színsor (öt egymás utáni lap egyforma színben) négy egyforma lapot veri . Az ászok lehetnek magasak vagy alacsonyak.

Mekkora a nyerő kezek rangja a pókerben?

Mi a póker kezek sorrendje? A legmagasabb értékű pókerkéz egy Royal Flush , míg a legalacsonyabb egy magas lap. A teljes besorolási sorrend királyi flöss, színsor, négyes, teljes ház, flöss, sor, három egyforma, két pár, egy pár, magas lap.

Egy egyenes üt 4-et?

A négyes lapok, a színek és a sorok mind erős kezek a póker legtöbb változatában. A négyes kéz a legkevesebbet fordul elő a három leosztás közül, azonban ez a nyerő sor vagy flöss ellen .

Számít a kicker a 3 egyformában?

A kickerek nem függnek az öltönyöktől, és a öltönyöket nem szabad figyelembe venni a kéz győztesének meghatározásakor, kivéve ha flöss lehetséges. Számít a kicker a 3 egyformában? Igen, egy kickert ugyanúgy 3-mal számolunk, mint egy pár esetében.

A flush jobb, mint a 3 egyforma?

Bár mindketten nagyon jó kezek, a flöss hármast ver a pókerben. Egy flöst matematikailag nehezebb megszerezni egy pókerjátékban, ezért erősebb és ritkább kéz, mint egy hármas. Egy flöss akkor jön létre, ha öt azonos színû kártyát tartasz.

Volt már valakinek királypírja?

A királyi flöss valószínűsége A közel 2,6 millió pókerkézből csak négy királyi flöss. ... Csak 4/2 598 960 = 1/649 740 = 0,00015% a valószínűsége annak, hogy kiosztják ezt a leosztást.

Ki nyer a pókerben, ha mindkettőjüknek 2 párja van?

Két párt mindig a legmagasabb pár értéke alapján rangsorolnak először, és csak akkor, ha ez a pár azonos mindkét játékosnál, akkor a második pár szerint rangsorol. Ha a két pár azonos, akkor a rúgó dönti el a győztest (a legmagasabb értékű ötödik lap a kicker).

Milyen ritka a royal flush?

Egy adott királyi flöss megszerzésének esélye 1 a 2 598 960 leosztáshoz . Ötször nagyobb a valószínűsége annak, hogy villámcsapás éri, mint kétszer ugyanazt a kezet! A Hold 'Em játékban minden játékosnak hét lapja van (a két kártya a kezedben és az öt közös lap), amellyel eltalálhatja a megfoghatatlan királyi lapokat.

Melyik egyenes magasabb?

A lehetséges legmagasabb egyenes az AKQJ-10 (más néven „Broadway”) . Az egyenes kombinációk egészen az A-2-3-4-5-ig terjednek, amelyet a pókernyelvben „kerékként” vagy „kerékpárként” ismernek. Ha Straightsról van szó, az öltönyök nem fontosak. Azonban nem minden sor egyformán rangsorolható.

Melyik royal flush a legmagasabb?

Royal Flush A következőből áll: ász, király, dáma, bubi, tíz, mindegyik ugyanabban a színben. Ha 2 királyi flöss van a magas leosztásban, akkor a rangsor a legmagasabbtól a legalacsonyabbig pikk, szív , gyémánt és klub.

Ki nyer, ha két játékos telt házzal rendelkezik?

Ha két játékos teltházat ad, a legmagasabb három egyforma telt ház hozza létre a legerősebb telt házat ; példa: Az AAA88 veri a KKK77-et. Azokban a forgatókönyvekben, ahol két játékosnak ugyanaz a hármasa van, a párral egyeztetik a győztest.