Costa adeje Tenerifén?

Pontszám: 4,7/5 ( 13 szavazat )

Costa Adeje egy város és község tengerparti része Tenerife szigetének délnyugati részén, az egyik Kanári-szigeten, valamint Adeje tartomány része, Santa Cruz de Tenerife, Spanyolország.

Milyen Costa Adeje Tenerifén?

Costa Adeje Tenerife áttekintése. Costa Adeje tökéletes üdülőhely párok, családok és strandok szerelmeseinek . Minden benne van, amire bárki vágyik egy tengerparti nyaraláshoz. Ez egy célirányosan épített vonzó, tiszta üdülőhely, kiváló kék zászlós strandokkal, bárokkal és éttermekkel a forgalommentes tengerparti sétányon.

Mi van nyitva Costa Adeje Tenerifén?

Costa Adeje
 • Amanda bárja. NYISD KI.
 • Bárók. NYISD KI.
 • Galway lány. NYISD KI.
 • Hemingways. NYISD KI.
 • Mishi étterem. NYISD KI.
 • Scotch Mist. NYISD KI.
 • Shamrock & Thistle. NYISD KI.
 • Sky bár. NYISD KI.

Melyik Tenerife legszebb része?

 1. Costa Adeje. Costa Adeje egy nyüzsgő üdülőhely délen, és az egyik legjobb hely a családok számára Tenerifén. ...
 2. Playa de las Americas. Playa de las Americas Tenerife legjobb üdülőhelye éjszakai élethez és bulikhoz. ...
 3. Los Cristianos. ...
 4. Puerto de la Cruz. ...
 5. El Medano. ...
 6. Playa La Aréna. ...
 7. Los Gigantes. ...
 8. Puerto de Santiago.

Costa Adeje élénk?

Costa Adeje nyugodt és pihentető hely a napsütötte napokon , éjszaka pedig nyüzsgő és nyüzsgő terület . A hangsúly inkább az elegáns bárokra és koktélbárokra irányul, és elkülönül a hagyományos spanyol éjszakai szórakozóhelyektől.

Tenerife – Ez most Costa Adeje

42 kapcsolódó kérdés található

Costa Adeje jobb, mint Los Cristianos?

Los Cristianos csendesebb, mint Costa Adeje , de van néhány szép étterme, nem biztos, hogy túl sok szórakozás van ott, eltekintve talán a furcsa billentyűstől vagy gitárostól. Általában Costa Adejébe megyünk, de néhányszor meglátogattuk Los Cristianost, és kicsit túl csendesnek találtuk számunkra.

Melyik a legjobb hónap Tenerifére?

A legmagasabb hőmérséklet miatt a legjobb idő Tenerife meglátogatására június és szeptember között van, bár a szubtrópusi éghajlat egész évben napsütést kínál, és a téli hónapok is ugyanolyan népszerűek a látogatók körében. Az év legmelegebb hónapja augusztus az átlagos napi maximum 31 C, az átlagos legalacsonyabb hőmérséklet 22 C.

Biztonságban van Tenerife éjszaka?

Összességében Tenerife egy nagyon biztonságos hely . Nappal vagy éjszaka a turisztikai övezetek szinte minden területe biztonságosan bejárható. Mint ilyen, sokkal biztonságosabb, mint szinte minden nagyobb európai város, mint például London, Párizs, Róma, Madrid stb.

Lehet napozni Tenerifén februárban?

Napsütéses órák Tenerifén februárban átlagosan napi 7-8 óra süt a napsütésben, ami igazán jó egy téli hónaphoz.

Hol szállnak meg a hírességek Tenerifén?

 • A Ritz-Carlton, Abama. Tenerife, Spanyolország. ...
 • Bahía Del Duque. Tenerife, Spanyolország. ...
 • Royal Garden Villas & Spa. Costa Adeje, Spanyolország. ...
 • Hotel Botánico és az Oriental Spa Garden. Tenerife, Spanyolország. ...
 • Iberostar Grand Hotel Mencey. Tenerife, Spanyolország. ...
 • Gran Meliá Palacio de Isora. ...
 • Royal Hideaway Corales Suites. ...
 • Iberostar Grand Hotel El Mirador.

Nyitva vannak az éttermek Tenerifén decemberben?

Mivel azonban Tenerife egész évben turisztikai célpont, a legtöbb étterem, bár és hely karácsony napján ugyanúgy nyitva lesz , mint bármely más szokásos napon.

Van egy sáv Costa Adejében?

A Costa Adeje tökéletesen közel található Tenerife éjszakai életének központjához: a híres Veronicas Strip & Starcohoz .

Tenerife szerepel a zöld listán?

Tekintettel a népszerűségre, sokan felteszik a kérdést: Spanyolország szerepel az Egyesült Királyság zöld listáján? A rossz hír az, hogy nem. Spanyolország jelenleg az Amber listán szerepel – csakúgy, mint Kanári-szigetei (beleértve Gran Canarát és Tenerifét) és a Baleár-szigetek (ideértve Ibizát, Mallorcát, Menorcát és Formenterát).

Melyik a legmelegebb üdülőhely Tenerifén?

A lehető legmelegebb időjárás érdekében a kézenfekvő választás a Playa de Las Americas/Los Cristianos környéke délen egészen a délnyugati parton egészen Los Gigantesig és Playa Santiagoig.

Mennyibe kerül egy taxi a Tenerife repülőtérről Costa Adeje városába?

Körülbelül 25 euró .. felső 30 euró attól függ, hogy pontosan hol található Costa Adeje. Attól függ, hova mész, Costa Adeje hatalmas terület, ha valahol, mint Fañabe vagy Torviscus, akkor 25-28 € körül lehet. Playa Paraiso vagy Callao Salvaje akkor közel 40 €.

Van Costa Adejében óváros?

4. nap – Fedezze fel Adeje óvárosát Adeje óvárosának felfedezése után a szép központban rengeteg helyet találhat, amelyek felkeltik figyelmét. A városháza egy szép belső udvarral rendelkezik, ahol a Kanári-szigeteki famegmunkálás bonyolult mestersége jó példái vannak.

Melyik a leghidegebb hónap Tenerifén?

Tenerifén áprilisban, májusban, júniusban, júliusban, augusztusban, szeptemberben és októberben száraz időszakok vannak. A legmelegebb hónap augusztus, az átlagos maximális hőmérséklet 28°C (82°F). A leghidegebb hónap a március , az átlagos maximális hőmérséklet 20°C (68°F).

25 fok van Tenerifén?

Ha már a hőmérsékletről beszélünk, a nappali maximumok átlagosan 21-22 fokot érnek el, de a meleg afrikai szélességi napok jelenlétében 25 fok feletti érzékelhető hőmérsékletet adnak! Így élvezheti a természetet és napozhat, ahogy azt megszoktuk májusban Spanyolországban!

Lanzarote melegebb, mint Tenerifé?

Tenerife és Gran Canaria a Kanári-szigetek legmelegebb szigetei decemberben, januárban és februárban. ... Lanzarote és Fuerteventurán általában több a felhős nap, ami Teneriféhez képest hűvösebbnek tűnik.

Lehet inni a vizet Tenerifén?

Használható Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura és a többi sziget csapvize? Igen, a Kanári-szigeteken minden nyilvános csapvíz iható, hacsak a helyi hatóságok másként nem rendelkeznek . A csapvíz ugyanolyan szigorú szabványoknak felel meg, mint a németországi, svédországi, egyesült királyságbeli vagy franciaországi víz.

Rosszak a szúnyogok Tenerifén?

Tenerifén vannak szúnyogok, de nem sok. Egyes területeken gyakrabban találja őket, mint másokon, és ami fontos, csak az év bizonyos időszakaiban jelennek meg. Tenerife rajongói gyakran minden évben ugyanabban az időben keresik fel a szigetet. ... Ezért Tenerifén nincsenek szúnyogok … tapasztalataik szerint.

Milyen veszélyeket rejt magában Tenerife?

Tenerife biztonságos úti cél az utazáshoz, és a legnagyobb veszélyt a zsebtolvajok és a tolvajok jelentik. A józan észre van szükség, bárhová is utazik, és vigyáznia kell a holmijával, hogy ne hagyja őket őrizetlenül.

Melyik a legolcsóbb hónap Tenerifére?

A legolcsóbb hónapok közé tartozik a március, április, május (a húsvéti időszak kivételével), október és november. Tenerifén ezekben a hónapokban ritkán süllyed 18°C ​​alá a hőmérséklet, így városnézés, túrázás és egyéb tevékenységek továbbra is lehetségesek – és kevesebb ember lesz a strandokon.

Miért olyan meleg Tenerifén?

Amikor a Szahara felett magas nyomású terület alakul ki, a hőmérséklet emelkedik , a páratartalom csökken, és a szelek Tenerifére szállnak. A meleg vagy forró keleti szelet Afrikából, amely a Kanári-szigetekre ér, Calimának hívják. A Calima nem csak meleg hőmérsékletet hoz, hanem poros és homokot is.

Milyen ételekről ismert Tenerife?

Tenerifei étel- és italkalauz: 10 dolog, amit érdemes kipróbálni Tenerifén
 • Mojo. ...
 • Kecskesajt. ...
 • Papas Arrugadas (Ráncos burgonya) ...
 • Hal és Sancocho Canaria. ...
 • Ropa Vieja Canaria. ...
 • Conejo al salmorejo (nyúlpörkölt) ...
 • Gofio. ...
 • Arroz a la cubana.