In chemico közvetlen peptid reaktivitási vizsgálat?

Pontszám: 4,3/5 ( 62 szavazat )

A DPRA (OECD 442C) egy olyan in chemico vizsgálat, amely modellezi a bőrszenzibilizáció káros kimenetelének (AOP) első kulcsfontosságú eseményét – a bőr, fehérje reaktivitást. Az allergiás kontakt dermatitisz (ACD) kialakulásában szerepet játszó vegyületek általában elektrofil jellegűek.

Mi az a közvetlen peptid reaktivitási vizsgálat?

Részletek megtekintése. A DPRA a haptenáció folyamatát utánozza , azaz a kis molekulatömegű anyagok ("haptének") fehérjékhez való kovalens kötődését. Ez a folyamat kulcsfontosságú mechanizmusnak tekinthető, amelyen keresztül a vegyszerek (vagy metabolitjaik) antigénné válnak.

Mi az a Chemico?

A műhelyben. jelentésben a chemico kifejezés utaló. hogy „ az abiotikus kémiai reaktivitási módszerek alkalmazása mint . állati (in vivo) vizsgálatok helyettesítése ”. Ebben.

Mire használhatom a Chemicót?

A Chemico rendkívül hatékony fürdőszobai és konyhai felületeken , például fürdőkádakon, mosdókagylókon, csempéken, zuhanyzókon, tűzhelyeken, hűtőszekrényeken és asztallapokon. A Chemico kókuszolaj-származékokat és glicerint tartalmaz a kenéshez, tisztításhoz és a csapvízzel való könnyű, ingyenes öblítéshez.

Használható a Chemico üvegen?

A Chemico pillanatok alatt képes átalakítani a vízjeles üveget . A pasztát szivaccsal feldörzsöljük az üvegre, majd hagyjuk állni 10 percig. Öblítse le, hogy gyönyörű végeredményt kapjon.

442C számú teszt: In Chemico bőrszenzitizáció – Közvetlen peptidreaktivitási vizsgálat (DPRA)

43 kapcsolódó kérdés található

Az nrf2 luciferáz vizsgálati módszer?

A KeratinoSens TM és a LuSens sejtalapú riportergén-tesztek, amelyek modellezik a bőrszenzitizáció káros kimenetelének második kulcsfontosságú eseményét, nevezetesen a keratinocita aktivációt.

Az Nrf2 egy luciferáz?

Az ARE-Nrf2 luciferáz teszt egy in vitro vizsgálati módszer , amely a bőrszenzibilizáció káros kimenetelének második kulcsfontosságú eseményét modellezi. ... Ez a vizsgálat egy módosított keratinocita vonalat használ, amely luciferáz gént tartalmaz egy konstitutív promóter transzkripciós szabályozása alatt, amely az ARE elemmel fuzionált.

Használhatom a Jif-et üvegen?

Szerencsére a Jif Bathroom Spray tökéletesen megfelel a számlának. Jó, erős tisztítószer, amely nem károsítja az üvegfelületet, és kiválóan alkalmas arra is, hogy a tiszta zuhanyüvegen szép, csíkmentes fényt hagyjon. Vízkőnél is működik a rendszerindításkor. Permetezzen rá, hagyja hatni egy-két percig, majd dörzsölje le egy nem fémes párnával.

A rózsaszín cucc a Chemico?

Chemico Stardrops The Pink Stuff háztartási biztonságos tisztító paszta tisztító 500g.

Hogyan tisztítsam meg a zavaros zuhanyüveget?

Film a zuhanyajtókon Tisztítsa meg őket ecettel, szódabikarbónával és sóval . A makacs ásványi anyagok felhalmozódása az üveg zuhanyajtókon nem versenyez néhány általános háztartási alapanyagért – a fehér ecetért, a szódabikarbónáért és a sóért. Permetezzen ecetet az ajtóra, és hagyja állni néhány percig.