Burtonban a Trenton?

Pontszám: 4,1/5 ( 25 szavazat )

Burton upon Trent, más néven Burton-on-Trent vagy egyszerűen Burton, egy mezőváros Staffordshire-ben, Angliában, közel a derbyshire-i határhoz. 2011-ben 72 299 lakosa volt. A város lakóinak démoni neve Burtonian.

Érdemes ellátogatni Burton on Trentre?

Burtonban érdekes látnivalók találhatók, néhány remek és ízléses független üzlet, valamint rengeteg kávézó és étterem található. ... Szintén fontos szerepet játszott Burton sikerében a Trent- és Mersey-csatorna, amely ma már értékes szabadidős eszköz, népszerű látogatói/bevásárló attrakcióval a közeli Barton kikötőben .

Burton a Trentben durva?

Burton meglehetősen magas bűnözési arányt tapasztal. A legtöbb bűncselekmény antiszociális viselkedéssel, bolti lopással, szexuális bűncselekményekkel, gépjárművekkel, gyújtogatással és lopással kapcsolatos. Az Egyesült Királyság bűnügyi statisztikai osztálya szerint a legtöbb bűncselekmény bevásárló- és parkolóhelyek, éjszakai klubok és néha rendőrőrsök közelében történik.

Biztonságban van a Burton upon Trent?

Burton upon Trent bűnözés áttekintése Burton upon Trent Staffordshire legbiztonságosabb nagyvárosa, és összességében a 88. legbiztonságosabb Staffordshire 201 városa, faluja és városa közül. A teljes bűnözési ráta Burton upon Trentben 2020-ban 15 bűncselekmény volt 1000 főre vetítve.

Mi a teendő ma Burton on Trentben?

Burton upon Trent legnépszerűbb látnivalói
 • A Nemzeti Sörgyár Központ. 704...
 • Church Farm Tearooms és Children's Farm Anslow. Farmok. ...
 • Claymills viktoriánus szivattyúállomás. 270...
 • Hawksflight solymászat. Természeti és vadvilági területek. ...
 • Három galéria. Művészeti gallériák. ...
 • Barton Marina. 752...
 • Branston vízi park. 198...
 • Stapenhill Gardens. Kertek.

Burton on Trent Walk: Városközpont【4K】

39 kapcsolódó kérdés található

Milyen üzletek vannak Burton upon Trentben?

A három kávézóval, köztük a Costa Coffee-vel, a Subway-vel és a Paul's Cafe-val, a divatkereskedésekkel, köztük a TK Maxx-szel, a Dorothy Perkins-szel, a Roman's-szal és a Pep & Co -val, valamint az ékszerészekkel, mint Henry Rose és F Hinds, valamint Izland, Poundland és Ryman, minden ízlésnek megfelel. – mindez egy fedél alatt.

Hány kocsma van Burton on Trentben?

A 20. század elején Burtonban, a világ sörfőzdei fővárosában hihetetlen 163 kocsma működött.

Szép környék a Burton on Trent?

Burtont az egyik legjobb hely, ahol Tom él Staffordshire -ben. ... Burton előkelő helyezést ért el a táblán, összességében 351 helyen végzett az 1372 városból és faluból. De a festői Barton-under-Needwood falu a spektrum másik végén volt, az 1128. helyen áll a listán.

Miről híres Burton on Trent?

Burton a sörfőzéséről ismert. A város a Burton Abbey környékén nőtt fel. A Burton Bridge két csata helyszíne is volt, 1322-ben, amikor II. Edward legyőzte Lancaster grófját, és 1643-ban, amikor a királypártiak elfoglalták a várost az első angol polgárháború során.

Staffordshire jó hely lakni?

Az, hogy az Egyesült Királyságon belül hol élsz, nagyon nagy hatással lehet az életminőségedre. Ez azt jelenti, hogy a tabella első felébe került, de ez egy olyan terület, amely az elmúlt két évben némileg romlott az életminőségben. ...

Lichfield biztonságos hely?

Lichfield Staffordshire legveszélyesebb közepes méretű városa, és összességében a 36. legveszélyesebb Staffordshire 201 városa, faluja és városa közül. ... A leggyakoribb bűncselekmények Lichfieldben az erőszak és a szexuális bűncselekmények, 2020-ban 423 bűncselekmény történt, ami 13-as bűnözési arányt jelent.

Milyen sört főznek Burtonban?

Emma Gilleland, a Marston's Head Brewer nem kételkedik: „Ez a víz.” A Marston's, a világ legnagyobb hordós sörgyártója az egyetlen megmaradt nagy hagyományos angol sörfőzde Burtonban – gyakorlatilag a Last Man Standing meccs győztese, amelyen egykor Bass, Worthington és Ind Coope is szerepelt.

Milyen volt már élni?

Alrewas egy vonzó angol faluközösség , körülbelül 3000 lakossal. A Main Streeten favázas házak sorakoznak, szép nádtetőkkel, és a falu nagy része egy természetvédelmi terület része. 2004-ben elnyerte a legjobban karbantartott falu díjat.

Mi a teendő ma Staffordshire-ben?

 • Tamworth Castle & Pleasure Grounds. A Tamworth-kastély látogatása visszarepít az időben, és tökéletes keveréket kínál a lenyűgöző…
 • Irány Ape Cannock Chase. A Go Ape az Egyesült Királyság első számú erdei kalandja.
 • Churnet-völgyi vasút. ...
 • Nemzeti Erdei Kalandfarm. ...
 • Gladstone Fazekas Múzeum. ...
 • Trentham Majomerdő.

Milyen Branstonban élni?

Branston a Trent folyón egy kellemes hely az élethez, remek golfpályájával, rengeteg étteremmel és nyilvános házzal, valamint kényelmes lakásokkal és gondozott kertekkel . Csak kevesen lennének tudatában annak, hogy Burtonnak ez a kis szeglete milyen nagy hatással volt Nagy-Britanniára és Európa egyes részeire.

A Carlingot Burtonban főzik?

A Carlingot a Molson Coors főzi Nagy-Britannia legnagyobb sörfőzdéjében, Burton-on-Trentben , a brit sörgyártás otthonában.

Miért hívják Burtont Burtonnak?

A Burtan családnév története az 1066-os normann hódítás után kezdődik. Burtonban éltek, ami „nem kevesebb, mint negyven plébánia és hely neve Angliában”. A név szó szerint azt jelenti, hogy "megerősített burkolat" vagy "megerősített tanya".

Mi volt a Burton-on-Trent vízben, amitől jó volt a pale ale?

A Burton vizek magas szulfáttartalma (akár 800 ppm) kemény, száraz ásványi érzetet kölcsönöz a belőle főzött sörök keserűségének, ami ideálissá teszi a vizet a pale ale előállításához. ... A 19. században, Burton sörfőzésének fénykorában, a szulfátkeménység tökéletessé tette a vizet a ropogós, tiszta halvány sörök főzéséhez.

Stapenhill jó hely lakni?

Stapenhillben az országos átlagnál magasabb a lakástulajdonok aránya, akár közvetlenül, akár jelzálogkölcsönből, ami arra utal, hogy Stapenhill viszonylag gazdag terület .

Staffordshire West Midlandsben van?

West Midlands Staffordshire-t, Warwickshire-t, Shropshire-t, Herefordshire-t és Worcestershire-t foglalja magában. A történelmi Warwickshire, Worcestershire és Staffordshire megyék egyes részei alkotják West Midlands nagyvárosi megyéjét.

Milyen üzletek vannak Tamworthben?

Csizma . Costa kávé . Currys a PC World és a Carphone Warehouse közreműködésével . Greggs .... Jolly Sailor / Cardinal Point:
 • Argos.
 • B&Q.
 • Bensons ágyakhoz.
 • Carpetright.
 • Costa kávé.
 • Bútorfalu.
 • Mcdonald's.
 • Nandos.

Milyen üzletek vannak Derby városközpontjában?

Zara, Topshop, Monsoon, Next, G Star, H&M, All Saints, Warehouse és Jones Bootmaker csak néhány a stílusos nevek közül, amelyeket megtalál. Ezek a nagy utcai kedvencek a Marks & Spencer és a Debenhams üzleteihez kötődnek, amelyek kiterjedt divat- és háztartási cikkekkel rendelkeznek.

Hol ne éljek Tamworthben?

A többi egyesült királyságbeli városhoz hasonlóan Tamworthben is vannak nem biztonságos területek. Ezek a területek Dél-Tamworthban találhatók, a Robert Street közelében , és a vasútvonaltól nyugatra. A tamworthi iskolák általában jók.

Tamworth durva terület?

Tamworth Staffordshire legveszélyesebb nagyvárosa , és összességében a 27. legveszélyesebb Staffordshire 201 városa, faluja és városa közül. ... Tamworthben a leggyakoribb bűncselekmények az erőszak és a szexuális bűncselekmények, 2020-ban 1066 bűncselekmény történt, ami 14-es bűnözési arányt jelent.

Hány ház van Alrewasban?

"Alrewasnak egy széles, érintetlen főutcája van, figyelemreméltó számú 16. századi házzal , fekete gerendáik, fehér falai és nádtetői kiválóan karbantartottak.