In absentia dei jelentése?

Pontszám: 4,9/5 ( 31 szavazat )

A Behemoth a jövő hónapban egy magával ragadó élő közvetítést tart, az „In Absentia Dei” (vagy „ In The Absence Of God ”) nevet ad. A sajtóközlemény által „úttörőnek” és „színházi extravagánsnak” nevezett előadás egy titkos lengyelországi templomból játszódik majd.

Az in absentia angol szó?

Ha távollétében csinálsz valamit, akkor nem vagy fizikailag jelen. ... Egyszerűen elég, az in absentia latinul azt jelenti, hogy „távollétében”.

Hol forgatták távollétében Deit?

A black metal óriások, a Behemoth bebizonyította ezt a banda In Absentia Dei fellépésével. Az Absentia Deit egy lengyelországi templomban adták elő, ugyanabban a templomban, ahol Behemoth a „Blow Your Trumpets Gabriel” klipjét forgatta. Az egész szettet 4K-ban forgatták, és teljesen gyönyörű volt.

Hogyan használod a távollét szót egy mondatban?

In absentia mondat példa Dean a csütörtököt öt dollárért vette, in absentia . Boulanger maga, miután hazaárulásért bíróság elé állították és távollétében elítélték, 1889 októberében Jersey-be költözött, de mostanra senki sem fordított különösebb figyelmet a tetteire.

Mi az a távollétben végzett diploma?

A távollétében végzett diploma megszerzése azt jelenti, hogy bár a diplomáját vagy oklevelét az ünnepségen vagy a Tanács ülésén adják át, Ön nem vesz részt személyesen .

BEHEMOTH – Evoe (In Absentia Dei)

29 kapcsolódó kérdés található

Mi az in absentia ellentéte?

Itt található az in absentia antonimák listája. Határozószó. Ellentéte a hiányzónak. személyesen . in propria persona .

Mi az az Absencial?

(ɪn æbˈsɛnʃə ; æbˈsɛnʃiə ), bár nincs jelen. hogy távollétében főiskolai diplomát kapjon. Szó eredete. L, lit., hiányában .

Mit jelent az abstention angolul?

intransitív ige. 1 : dönteni, hogy nem teszünk, vagy nem akarunk valamit : szándékosan és gyakran önmegtagadási erőfeszítéssel tartózkodunk egy cselekvéstől vagy gyakorlattól, tartózkodunk az ivástól. 2 : a szavazás mellőzése Tíz képviselő szavazott a javaslat mellett, hat képviselő szavazott ellene, kettő pedig tartózkodott.

Hogyan kell írni az absentiát?

Az absentia latinul hiányzást jelent. Az in absentia, egy jogi kifejezés, latinul „távollétben” vagy „távollét közben”. (In) a távolléte utalhat a következőkre is: Távollétben kitüntetés.

Mi a bűnös távollétében?

Az in absentia tárgyalás olyan bírósági büntetőeljárás, amelyben az érintett személy fizikailag nincs jelen az eljárásban. Az in absentia a latin jelentése „a távollétben”. ... A természetes igazságosság megsértésének minősül az olyan perben hozott elmarasztalás, amelyen a vádlott nincs jelen, hogy válaszoljon a vádakra .

Mit jelent hiánytalanul?

/ (ˈæbsəntlɪ) / határozószó. szórakozottan vagy elfoglalt módon ; figyelmetlenül.

Mit jelent a távollétében halottnak nyilvánított?

Az in absentia elhalálozás jogi nyilatkozat arról, hogy egy személy a személynek tulajdonítható holttestek hiányában elhunyt . [...] Egy személy halottnak nyilvánítása a „megelőző ítélet” egyéb formáihoz hasonlít, például a kimondó ítélethez.

Mit jelent a törvényben a tartózkodás?

A tartózkodás a választási eljárásban arra vonatkozik, amikor a szavazás résztvevője vagy nem megy el szavazni (a választás napján), vagy parlamenti eljárásban a szavazás során jelen van, de nem szavaz. ... A fehér szavazatok azonban a jogszabályoktól függően beleszámíthatók az összes szavazatba.

A tartózkodás valódi szó?

a tartózkodás cselekménye vagy példája . szavazás visszatartása.

Mit jelent a tartózkodó ?

étvágyának kielégítése során adott vagy korlátozva van . természeténél fogva tartózkodó, csak azért eszik, hogy tényleges éhségét csillapítsa – soha nem csak az evés kedvéért.

Mit jelent a status quo kifejezés?

: a jelenlegi helyzet : a dolgok mostani állapota Megelégszik a status quóval, és nem keresi a változást.

Mit jelent a kamerában kifejezés?

A latin kifejezés szó szerint azt jelenti, hogy „ kamrában”, de a „magánlétben” jelentést hordozza. Ez az ügy azon részeire vonatkozik, amelyeket zártkörűen tárgyalnak a bíró előtt. A sajtó és a nyilvánosság nem vehet részt.

Mit értesz személyesen?

telefonon, e-mailben vagy írásban való beszélgetés helyett valakivel való találkozással : Az engedélyt személyesen kell igényelnie.

Mi a különbség az absztinencia és az absztinencia között?

az, hogy az absztinencia (elavult) az önmegtartóztatás, míg az absztinencia az önmegtartóztatás cselekedete vagy gyakorlata, amely tartózkodik egy vágy vagy étvágy kielégítésétől.

Mi a fiatalabb tartózkodási doktrína?

A Younger kontra Harris, 401 US 37 (1971) nevéhez fűződő tartózkodás kevésbé megengedő a szövetségi bíróságok számára , mivel megtiltja őket abban, hogy olyan személy polgári jogi károkozási kereseteit tárgyalják, aki ellen jelenleg eljárás folyik az ebből a keresetből eredő ügyben. állami bíróság.

Mit jelent az, ha a bíró azt mondja, hogy eltartott?

Ha egy kifogást felülbírálnak, az azt jelenti, hogy a bizonyítékot megfelelően beengedik a bíróság elé, és a tárgyalás folytatódhat. Ha a kifogás helyt ad, az ügyvédnek újra kell fogalmaznia a kérdést, vagy más módon kell a kérdést a bizonyítékkal kezelnie, hogy az esküdtszék csak megfelelően elismert bizonyítékokat hallgathasson meg.

Mennyi ideig lehetsz halott, mielőtt feléledsz?

A vérkeringés a szív alatti egész testben leállhat legalább 30 percre , a gerincvelő sérülése pedig korlátozó tényező. A levált végtagok sikeresen visszahelyezhetők 6 órán át, ha nincs vérkeringés meleg hőmérsékleten. A csontok, az inak és a bőr akár 8-12 óráig is életben maradhatnak.

Mi a feltételezett halál három jele?

A halál feltételezett jelei:
  • Nem reagál a fájdalmas ingerekre.
  • A carotis pulzus vagy szívverés hiánya.
  • Légzési hangok hiánya.
  • Nincsenek mély ín- vagy szaruhártya-reflexek.

Ki nyilváníthat valakit halottnak?

Halottnak vagy halottnak nyilváníthatják. Az USA minden államának megvan a maga törvénye, amely ezt lefedi. Általában egy orvos vagy nővér kiejtheti , és mindenki más (rendőrök, mentősök, tűzoltók) halált nyilvánít.

Mit jelent a Morosly ?

1 : mogorva és komor természetű . 2 : komorság jelöli vagy kifejezi.