Milyen trófeákat nyert a Chelsea?

Pontszám: 4,3/5 ( 65 szavazat )

A Chelsea Anglia legsikeresebb klubjai közé tartozik, több mint harminc versenyen szerzett kitüntetést , köztük hat bajnoki címet és nyolc európai trófeát.

Kinek van több trófeája a Liverpoolnak vagy a Chelsea-nek?

A Chelsea hétszer nyerte meg az FA-kupát és ötször a Ligakupát. A bajnokságban és a Bajnokok Ligájában továbbra is nagy a különbség. A Chelsea öt bajnoki címéhez a Liverpool 18-cal büszkélkedhet; a Chelsea egy Bajnokok Ligájához, a Liverpoolnak öt.

Hány trófeát nyert az Arsenal?

Az Arsenal a Premier League-ben, az angol labdarúgás élvonalában játszik. A klub 13 bajnoki címet nyert (köztük egy veretlen címet), rekordot jelentő 14 FA-kupát, két Ligakupát, 16 FA Community Shieldet, a Liga Centenáriumi Trófeát, egy Kupagyőztesek Európa Kupáját és egy Inter-Cities Fairs Kupát.

Melyik angol csapatnak van a legtöbb trófeája?

Jelenleg a Manchester United rendelkezik a legtöbb élvonalbeli trófeával az angol futballban.

Nyert az Arsenal valamilyen európai trófeát?

Az Arsenal két európai kitüntetést nyert: 1970-ben az Inter-Cities Fairs Cupot és 1994-ben a Kupagyőztesek Kupáját – ez utóbbi címet az európai konföderáció is elismeri.

A Chelsea emelte a 2020/21-es Bajnokok Ligája trófeáját! Másodszor is nyertesek!

19 kapcsolódó kérdés található

Melyik klub a leggazdagabb Angliában?

A PIF biztosítja a 300 millió fontos felvásárlási összeg nagy részét, hogy a Newcastle -t Anglia pénzügyileg legerősebb klubjává alakítsa, mivel az alap 320 milliárd eurós vagyona csaknem 11-szerese a Manchester City Sheikh Mansour-énak.

Ki a világ legsikeresebb klubja?

A Rangers , teljes egészében Rangers Football Club, más néven Rangers FC, a Gers és a Light Blues, a glasgow-i székhelyű skót professzionális futballklub. A klub a világ legeredményesebb csapata a megnyert hazai bajnoki bajnokságok tekintetében, több mint 50-nel.

Ki a Chelsea legnagyobb riválisa?

Rivalizálás. A Chelsea régóta rivalizál az észak-londoni Arsenallal és a Tottenham Hotspurrel. A Leeds Uniteddel folytatott erős rivalizálás az 1960-as és 1970-es évek több heves és ellentmondásos mérkőzésére nyúlik vissza, különösen az 1970-es FA-kupa-döntőre.

Kit utál a legjobban az Arsenal?

Eközben az Arsenal három fő riválisa a Tottenham (87%), a Manchester United (62%) és a Chelsea (62%), míg a Stoke és a Liverpool követi őket. De a tabellán talán a legnagyobb meglepetést a Liverpool három fő riválisa jelenti.

Melyik a legnagyobb éjszakai klub Angliában?

Az Egyesült Királyság legnagyobb klubestje szeptemberben kezdődik Manchesterben. A Warehouse Project az év második felében a város művészeti és zenei helyszínére, a Piccadilly pályaudvarral szemben lévő egykori vasúti depóba költözik a Depot , a közelgő őszi és téli naptár miatt.

Kiesett az Arsenal?

Az Arsenal nem esett ki , mióta utoljára 1919-ben került az élvonalba.

Hány trófeát nyert a Man City a történelem során?

A Manchester City története során 28 élvonalbeli kitüntetést nyert: 7 bajnoki címet, 6 FA-kupát, 8 ligakupát, 6 FA jótékonysági/közösségi pajzsot és 1 kupagyőztesek kupáját.

Hány trófeát nyert az Arsenal 2020-ban?

Annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen végzett, és az egyik legviharosabb szezonját vészelte át a Premier League-ben, az Arsenal ezüsttel zárta a szezont, és a 2019–2020-as FA-kupát rekordot jelentő tizennegyedszerre nyerte meg.

Ki a sikeresebb a Liverpool vagy a Manchester United?

A Manchester United vezet az összes megszerzett trófeát tekintve, 66-tal a Liverpool 64-e ellen. A Manchester United vezet a két csapat egymás elleni küzdelemben is, 81 győzelemmel a liverpooli 68-hoz; a fennmaradó 58 mérkőzés döntetlennel zárult.

Ki a legnagyobb klub Londonban?

Az Arsenal továbbra is a legnagyobb klub Londonban, annak ellenére, hogy a Chelsea FC megnyerte a Bajnokok Ligáját – mondja Jamie O'Hara. A Chelsea legutóbbi Bajnokok Ligája-győzelme ellenére továbbra is az rsenal a legnagyobb londoni klub – hangoztatja a korábbi Tottenham-játékos, Jamie O'Hara.

Ki Watford legnagyobb riválisa?

A délkelet- angliai labdarúgóklubok, a Luton Town és a Watford a 19. század végi megalakulásuk óta riválisok. A klubok a bedfordshire-i Lutonból és a hertfordshire-i Watfordból származnak, ezért a két csapat mérkőzését néha "Beds–Herts Derbynek" is nevezik.