Hogyan használjuk a wiliest szót egy mondatban?

Pontszám: 4,9/5 ( 6 szavazat )

Példák a „wiliest” kifejezésre egy mondatban a wiliest
  1. A legokosabbak maradnak életben. ...
  2. És a legravaszabb szereplő az üzletben. ...
  3. A nemzetközi rögbiben az ellenfél edzői a legkeményebbek és legügyesebbek, és az ellenfél játékosainak van a legkevesebb gyengesége.

Mit jelent a ravasz egy mondatban?

ravasz, ravasz, ravasz, ravasz, trükkös, ravasz, ravasz, sima azt jelenti, hogy valaki álnok vagy alattomos eszközökkel eléri vagy igyekszik elérni a céljait .

Ki a ravasz ember?

Ha valakit vagy viselkedését ravasznak ír le, akkor arra gondol, hogy ügyesen eléri, amit akar , különösen azzal, hogy becsapja az embereket. Miniszterelnöki kinevezése nagyrészt az elnök ravasz manőverének köszönhető. Szinonimák: ravasz, tervező, cselszövés, éles Tovább A ravasz szinonimák.

Mit jelent Wiley-nek lenni?

/ˈwaɪ.li/ (egy személy) intelligens , nagyon jól érti a helyzeteket, lehetőségeket és embereket, és gyakran hajlandó trükköket bevetni egy cél elérése érdekében: ravasz politikus. Szinonimák.

Mi a jó mondat Angel számára?

Angyal mondat példa. Angyalt könnyebb volt megvédeni messziről, mielőtt tudta volna, mi az, vagy mielőtt szembesült volna a mindennapi veszélyekkel . Anyám, angyalkám, imádott angyalanyám és Dolokhov megszorították Rosztov kezét, és sírva fakadtak.

Mi az a mondat?

25 kapcsolódó kérdés található

Hogyan lehet különbséget tenni egy szög és egy angyal között?

Az angyal egy főnév, amely védőszellemre vagy isteni hírnökre utal. A szög általában egy főnév, amely két metsző vonal közötti térre utal.

Angyal vagy angyal?

Az „angyal” egy védőszellem, amely Isten ügynökeként vagy hírnökeként működik. A "szög" két egymást metsző vonal közötti tér.

Mit jelent angolul, hogy hedonista?

: az örömszerzés iránti elkötelezettség : a hedonizmushoz kötődő vagy azzal jellemezhető hedonista életstílus egy város, amely vad, hedonista éjszakai életéről ismert. A gátlástalanul hedonista Allen a Microsoft elhagyása után két-három évig a jó életet folytatta.

Wiley rövidke valamire?

Wiley egy falu és egy folyó neve Angliában. William formája is .

Mit jelentenek a kereskedők?

: aki pecázik : mint pl. a : aki árut (például friss termékeket) kínál eladásra az utcán vagy háztól házig. b : aki valami immateriális dologgal (például személyes vagyonnal vagy ötlettel) foglalkozik vagy népszerűsít, befolyásolja a kereskedőket.

Hogyan használod a ravasz szót?

Wily egy mondatban?
  1. A furfangos rajzfilmfigura mindig azon gondolkodott, hogyan lophat el ételt.
  2. Ravasz szélhámosként Chris sok embert ki tudott használni.
  3. A kaszinó menedzsere kitiltotta a ravasz szerencsejátékost kártyaszámlálás miatt.

Milyen szó ravasz?

melléknév , wil·i·er, wil·i·est. cselekkel teli, cselekkel megjelölt vagy azokból eredő; ravasz; ravasz.

Mit jelent a tojás az arcodon?

Jelentése: hülyének nézni vagy zavarban lenni . Példa: Terrynek tojás volt az arcán, miután azzal kérkedett, hogy a vizsgálatok nagyon egyszerűek, de végül a legtöbb papírja megbukott.

Mit jelent a csavarás?

1 : csavarni vagy megnyomni, hogy kinyomja a nedvességet. Csavarja ki a fürdőruhát. 2: túljutni, vagy mintha csavarással vagy megnyomással tennék. A rendőrség vallomást csalt ki a bűnözőtől. 3: csavarni erőteljes vagy heves mozdulattal Kicsavarta a csirke nyakát. 4 : úgy hatni, mintha kicsavarva A rossz hír összeszorította a szívünket.

Mit jelent a tönkretétel szó?

: tönkretétel, pusztulás . Szinonimák Példamondatok Tudjon meg többet a tönkretételről.

Mit jelent angolul, hogy guileful?

melléknév. alattomosan ravasz ; művészien megtévesztő; ravasz.

Milyen etnikumhoz tartozik a Wiley név?

Észak-ír és skót : a Wylie változata. Valószínűleg angolul is, egy lakónév a wiltshire-i Wylye-ből, a Wylye folyóról nevezték el (lásd Wilton).

Wiley népszerű név?

A Wiley volt az 1177. legnépszerűbb fiúnév és az 5803. legnépszerűbb lánynév. 2020-ban 162 kisfiú és csak 20 Wiley nevű kislány született. 2020-ban minden 11 305 kisfiúból 1 és 87 552 kislányból 1 Wiley nevet visel.

A wily ír név?

A Wily család Skócia hegyvidéki nyugati partvidékének ősi skót Dalriadan klánjaiból származik. A Wily név a William személynévből származik. A vezetéknév gael formája a Mac Uilleim , ami azt jelenti, hogy Vilmos fia.

Mik azok a hedonista tevékenységek?

Ha a hedonizmusra úgy gondolunk, mint az egyszerű örömök szándékos élvezetére – mint a játék a lehullott levelekben, a barátokkal való kapcsolat pillanatai vagy a kutya ölelése –, akkor valószínűleg az. Az ilyen jellegű örömök keresése és maximalizálása javíthatja egészségünket és jólétünket.

A hedonisták önzők?

A hedonizmusban benne rejlik az önzés – saját személyes örömkeresésükre összpontosítva a hedonisták magukat mások elé helyezik, és elhanyagolják felelősségeiket.

Mi az a hedonista kapcsolat?

A hedonista életmód az élvezetre és az élvezetre irányul . Szorosan összefügg a boldogsággal, amely szintén arra irányul, hogy kielégítse az egyének szükségleteit az elégedettség megszerzése érdekében.

Az angyalnak van lelke?

Angel/Angelus Angelus átkozott a lelke helyreállításával . Angyal lelkét a cigányok átkozták rá büntetésül, amiért brutálisan meggyilkolták egyik klántagjukat. ... Angel kétszer is elvesztette a lelkét: először, amikor lefeküdt Buffy Summersszel, és megint egy varázslat miatt.

Hogyan írják az angyalt a mennyben?

Az angyal szó (ejtsd: ain-jull) mindig főnév. Általában egy égi lényre utal, mint amikor valaki azt mondja: „őrangyalom”, de használható olyan személyre is, akit különösen erényesnek vagy tisztának tartanak.