Hogyan használjuk a kisugárzott szót?

Pontszám: 4,5/5 ( 68 szavazat )

Példák a mondatból erednek
Jó illatok áradtak a konyhából . Állandó kritika érkezett ellenfeleitől. Úgy tűnik, a boldogság árad belőle. Úgy tűnik, boldogság árad belőle.

Hogyan használod a halasztást egy mondatban?

Elhalasztott mondat példa
 1. – Távollétemben neki kell engedelmeskednie, mint nekem – emlékeztette. ...
 2. Továbbra sem javult a grófnő egészségi állapota, de nem lehetett tovább halasztani a moszkvai utat. ...
 3. Havi fizetés elhalasztása kamat és pénzügyi költségek nélkül.

Mi az emanált szinonimája?

Az emanate néhány gyakori szinonimája a keletkezés, származtatás, áramlás, kibocsátás, eredet, folytatás, emelkedés, tavasz és szár. Míg ezek a szavak azt jelentik, hogy „kijönni vagy kijönni valamiből, addig a kisugárzás” valami anyagtalan (például gondolat) forrásból való származására vonatkozik.

Hogyan használod a dire szót egy mondatban?

Szörnyű mondat példa
 1. Gyermekkora súlyos szegénységben telt el. ...
 2. Hallottam a szörnyű helyzetekben morfondírozó farkasokról, de mindig azt hittem, hogy csak történetek. ...
 3. Lelkileg megrázta magát, hogy az előtte álló szörnyű körülményekre összpontosítson, de képtelen volt Kiera gondolatát kiszorítani az elméjéből.

Hogyan használod az envisage szót egy mondatban?

1, Senki sem tudja elképzelni a totális atomháború következményeit . 2, elég egyszerűnek kell lennie; Nem képzelek semmi nehézséget. 3, Milyen szintű profitot képzel el? 4, Én személy szerint úgy képzelem el, hogy együtt maradnak.

Emanate - Tanulj meg egy angol szót minden nap

22 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent az, hogy elképzel?

1 : bizonyos módon szemlélni vagy tekinteni a nyomornegyedet a bűnözés melegágyaként képzeli el . 2: a mentális kép, különösen a megvalósítás előtt, egy teljesen új oktatási rendszert vetít előre.

Mit értesz ötlet alatt?

tárgyas ige. : elképzelést vagy koncepciót alkotni . intransitív ige. : ötletet alkotni.

Hogyan használod a kétségbeesést egy mondatban?

Példák a döbbenetre egy mondatban . Döbbenten nézték, ahogy leégett a ház. Rajongói legnagyobb megdöbbenésére a könyv megjelenése után azonnal bejelentette visszavonulását. Megdöbbenésemre nem engem választottak a munkára.

Hogyan írja le a szörnyű következményeket?

A Dire -t annak hangsúlyozására használják, hogy egy helyzet vagy esemény mennyire súlyos vagy szörnyű. A kormány szétválása súlyos következményekkel járna a belső békére nézve.

Mit jelent magyarul, hogy hectoring?

ige. hectored; hectoring\ ˈhek-​t(ə-​)riŋ \ A hektor definíciója (2/2. bejegyzés) intransitív ige. : arrogánsan vagy megfélemlítően viselkedni : zsarnokoskodni : csapnivaló.

Melyik a legközelebbi szinonimája a spekuláció szónak?

spekulál
 • szemlélni.
 • Találd ki.
 • feltételez.
 • olvas.
 • tükrözik.
 • kérődzik.
 • mérlegelni.
 • csoda.

Mit jelent a Emenate?

: forrásból kijönni . tárgyas ige. : kiadni vagy kibocsátani.

Mik a candid szinonimák?

Gyakran ismételt kérdések az őszinteségről Az őszinteség néhány gyakori szinonimája az őszinte , nyílt és egyszerű . Míg mindezek a szavak azt jelentik, hogy „hajlandóságot mutatni arra, hogy elmondja, mit érez vagy gondol”, az őszinte kifejezést az őszinteség és őszinteség jellemzi, különösen a nemkívánatos kritika vagy vélemény megfogalmazása során.

Mit jelent az, hogy elhalasztom?

1 : megengedni (valaki másnak), hogy döntsön vagy válasszon valamit. Önnek több tapasztalata van ebben, ezért rátok bízom. engedve a szakértőknek. 2 elhalasztani (valamit) : beleegyezni a követésbe (valaki más döntése, hagyomány stb.) A bíróság az ehhez hasonló esetekben precedensre halaszt.

Hogyan halasztasz el valakit?

hagyni, hogy egy másik személy döntsön , vagy elfogadja egy másik személy véleményét, általában azért, mert tiszteli az illető tudását vagy tapasztalatát: Brianhez fordultam azzal a kérdéssel, hogy mit szolgáljak a partiban.

Mit jelent példát mutatni a tekintélynek való lemondás?

/dɪˈfɜːr/ -rr- formális. megengedni valakinek vagy valaminek, hogy döntéseket hozzon helyetted, vagy megmondja, mit tegyél az iránta érzett tisztelete vagy magasabb rangja, tekintélye, tudása stb. miatt: fontos döntéseket a főnökömnek kell megkérnem.

Mi az a súlyos vészhelyzet?

rendkívüli veszélyekkel teli ; szinte reménytelen. „a vészhelyzet” szinonimák: kétségbeesett kritikus. válsághelyzetben vagy szükségállapotban van, vagy annak közelében van. melléknév.

Hogyan használj súlyos következményeket egy mondatban?

A kételkedés és az alacsony önbecsülés összekapcsolása nagyon súlyos következményekkel jár . Arra is figyelmeztette a kormányt, hogy súlyos következményekkel járhat, ha az adminisztráció megpróbálja leállítani valamelyik tételt. A szentség fizikai korlátainak figyelmen kívül hagyása a legsúlyosabb következményekkel járhat.

Ez a legszörnyűbb vagy legrosszabb?

A dire szuperlatív formája: legszörnyűbb.

A döbbenet érzelem?

A döbbenet a riadtság , a félelem vagy a súlyos csalódottság érzelmi állapotát írja le. A döbbenet első része a latin dis- előtagból származik, ami akkor jön jól, ha negatív pörgetést akarunk tenni a szavakra (becstelen, leárazás, kiábrándító stb.).

Hogyan használd a rémületet?

Döbbenet egy mondatban?
 1. A gyerekek döbbenetére nem volt annyi hó az udvaron, hogy hóembert építsenek.
 2. Nagyon megdöbbentem, amikor a szerző megölte kedvenc szereplőmet.
 3. Amikor a színész megölte magát, sok rajongót megbénított a rémülettől. ...
 4. A gépkocsi betört ablaka okozott döbbenetet.

Csalódott az ítélettől?

Elképedt mondat példa. Csüggedt és szégyenlős arccal néztek egymásra. Csodálkozva megborzongott a hidegtől és a félelemtől. A konföderációsok, akik ettől nem voltak megriadva, elérték a csomópontot, és elindultak Korinthosz felé, amelyet Rosecranok és 23 000 szövetségi katona védett.

Miért fontos az ötletelés?

Az ötletelés az új ötletek generálásának kreatív folyamata , amely különféle ötletelési technikákkal, például ötletbörzével és prototípuskészítéssel valósítható meg. Ha jól csinálják, az ötletelés segít az alapítóknak és a vezetőknek meghatározni a megfelelő problémát és annak megoldási módját.

Mi a tervezett gondolkodás?

A tervezési gondolkodás kreatív problémamegoldó folyamat . A tervezési gondolkodásnak emberközpontú magja van. Arra ösztönzi a szervezeteket, hogy azokra az emberekre összpontosítsanak, akiknek létrehoznak, ami jobb termékekhez, szolgáltatásokhoz és belső folyamatokhoz vezet.

Az ötlet gyakori szó?

Az ötletelés (és ami azt illeti, az ötletelés) közel 200 éve létezik. Az ötletelés nyilvánvalóan nem egy általánosan használt szó , és eredeti meghatározása az új ötletek vagy képek kialakításának folyamata volt, így most már teljesen értelmes.