Hogyan használjuk az étvágy szót?

Pontszám: 5/5 ( 5 szavazat )

Példák az étvágyra egy mondatban
"A savanyúság és a fagylalt volt a legfurcsább étvágy, ami a terhessége alatt felbukkant." – Nagyapámnak mindig is volt kedve a famegmunkáláshoz és a faragáshoz.

Mit jelent az étvágytalanság?

: rögzített és erős vágy : étvágy. Egyéb szavak az étvágyból Szinonimák Példamondatok Tudjon meg többet az étvágyról.

Melyek az étvágytalanság különböző formái?

Racionális étvágy. -- Vázlatoltuk az étvágy vagy konáció főbb megnyilvánulásait az élet alsóbb formáiban (cx), és ott megkülönböztettük a cselekvések különféle fajtáit, mint automatikus, reflexes, impulzív és ösztönös .

Mi az a függelékek?

Az „étvágy” meghatározása 1. természetes vágy vagy vágy . 2. természetes vagy ösztönös hajlam.

Mi az Appetency szinonimája?

Ezen az oldalon 12 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhet fel az étvágyra, mint például: étvágy , sóvárgás, étvágy, vágy, éhség, viszketés, vágy, vágy, szomjúság, kívánság és vágy.

Word - AutoKorrektur - Automatische Korrektur Nutzen bzw. Deaktivieren

15 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent az inanition angolul?

inanition \in-uh-NISH-un\ főnév. 1: a kimerült állapot, amely az élelmiszer- és vízhiányból adódik. 2: a társadalmi, erkölcsi vagy intellektuális vitalitás vagy életerő hiánya vagy elvesztése.

Mit jelent aviditás magyarul?

1 : a lelkesedés minősége vagy állapota: a : élénk lelkesedés . b : a kapzsiság fogyasztása.

Mi a leghosszabb szó?

Főbb szótárak A legnagyobb angol nyelvű szótárak leghosszabb szava a pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis , egy olyan tüdőbetegségre utal, amely nagyon finom szilícium-dioxid részecskék belélegzése következtében alakul ki, különösen egy vulkánból; orvosilag ugyanaz, mint a szilikózis.

Hogyan használod a megtestesítő szót?

Megtestesítő mondatpélda
  1. A bemutatott divatok az 1930-as évek stílusának megtestesítői voltak. ...
  2. Életmódja a fenntarthatatlan életmód megtestesítője volt. ...
  3. A szálloda a brit gyarmati elegancia megtestesítője volt Jamaicában. ...
  4. Ő volt a menő megtestesítője; de sajnos elvetette a modorát.

Mi a megtestesítő tagalog nyelven?

Az Epitome szó fordítása tagalogul: ehemplo .

Mi a természetes étvágy?

természetes vágy; vágy; mohó étvágy . főnév Konkrétan: Ösztönös hajlam vagy hajlam az állatoknál bizonyos cselekvések elvégzésére, például a fiataloknál a szopásra, a vízi szárnyasoknál a vízbe való belépésre és az úszásra; egy szervezett szervezet hajlama arra, hogy azt keresse, ami kielégíti szervezete szükségleteit.

Mi az étvágy doktrínája?

Lamarck szerint a környezet változása változásokat idéz elő az organizmusokban. Új igényeket teremt. Az új igények vagy vágyak új struktúrákat hoznak létre, és megváltoztatják az organizmusok szokásait. A vágy doktrínáját étvágynak nevezik. Ezt a következő példával mutathatjuk be: Vízimadarak (kacsa stb.)

Mit jelent sejtést tenni?

1: feltételezéssel vagy találgatással eljutni vagy következtetni: sejteni tudósok, akik azt sejtik, hogy egy betegséget egy hibás gén okoz. 2 : sejtéseket tenni, mint egy állítás jelentését sejteni. intransitív ige. : sejtéseket alkotni.

Mi a siker szinonimája?

Ezen az oldalon 89 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhet fel a sikerre, mint például: győzelem , diadal, teljesítmény, teljesítmény, elérése, teljesítése, előrébb helyezés, szerencse, kudarc, haladás és szerencse.

Mit értesz csonka alatt?

1 : lerövidítjük , vagy mintha levágnák . 2 : helyettesíteni (a kristály élét vagy sarkát) egy síkkal. csonka. melléknév. A csonka definíciója (2/2. bejegyzés)

Az étvágytalan egy szó?

in·megjelenés·n. étvágytalanság .

Milyen típusú szó a megtestesítő?

A kiviteli alakja vagy tokozása. Reprezentatív példa.

Mit jelent a tökéletesség megtestesítője?

A „tökéletesség megtestesítője” valamit jelent, ami annyira tökéletes, hogy a tökéletesség lehető legjobb példája, és magát a tökéletességet képviseli . Más szóval, nem is lehetne jobb, mint amilyen, és erre példaként szolgál.

Mi az epitome ellentéte?

Magyarázat: A „megtestesítő” valami ideális példa. Az „antitézis ” valaminek az ellenkezőjének ideális példája.

Melyik szó kimondása 3 órát vesz igénybe?

A szó 189 819 betűből áll. Valójában ez a neve egy óriási fehérje, a Titin . A fehérjéket általában az őket alkotó vegyi anyagok nevének összekeverésével nevezik el. És mivel a titin a valaha felfedezett legnagyobb fehérje, a nevének is ugyanolyan nagynak kellett lennie.

Mi a legrövidebb szó?

Az Eunoia , hat betűs, a legrövidebb szó az angol nyelvben, amely mind az öt fő magánhangzót tartalmazza. Az ezzel a tulajdonsággal rendelkező hét betűs szó adoulie, douleia, eucosia, eulogia, eunomia, eutópia, miaoued, moineau, sequoia és suoidea. (A iouea tudományos név a krétakori fosszilis szivacsok nemzetsége.)

Van olyan szó, amely mind a 26 betűből áll?

Az angol pangram egy olyan mondat, amely az angol ábécé mind a 26 betűjét tartalmazza. A legismertebb angol pangram valószínűleg „A gyors barna róka átugrik a lusta kutyán”. A kedvenc pangramom: „Elképesztően kevés diszkó kínál zenegépet”.

Mit jelent az Aquisitiveness?

Lásd a következő szinonimákat: acquisitive / acquisitiveness a Thesaurus.com webhelyen. melléknév. törekszik vagy törekszik megszerezni és birtokolni, gyakran mohón ; vagyonra, javakra stb. vágyunk: szerzõdési késztetéseink; felvásárló társaságok.

Mi az alacsony aviditás?

Az alacsony aviditás a megelőző 3-4 hónapban bekövetkezett elsődleges fertőzésre utal, a magzatra/újszülöttre való méhen belüli átvitel fokozott kockázatával. A magas aviditás az első trimeszterben kizárja a fogantatás utáni elsődleges fertőzést, és a méhen belüli átvitel alacsony kockázatát jelzi.

Hogyan használd az aviditást egy mondatban?

Aviditás egy mondatban?
  1. Az újságírónőt a vágy, hogy mindent megtudjon az esetről, hosszú munkaidőre késztette őt.
  2. A siker iránti vágya miatt Carl szinte minden idejét vállalkozása reklámozásával töltötte.
  3. A futó aranyérem iránti vágya arra késztette magát, hogy gyorsabban futhasson.