Hogyan kell használni a remans delay spray-t?

Pontszám: 4,3/5 ( 41 szavazat )

Alkalmazzon lidokain késleltető spray-t a fej alsó részére és a pénisz szárára 10-15 perccel a szex előtt . Ezután kör alakú mintázattal dörzsölje, amíg a permet fel nem szívja a péniszét.

Hogyan használd a késleltető sprayt?

Pontosabban, az olyan késleltetett spray-k, mint a Promescent, segítenek deszenzitizálni a péniszedet a szex előtt, így tovább tud maradni az ágyban... A Delay spray-k használata
 1. Finoman rázza fel az üveget.
 2. Tartsa a felhordó fúvókát közel a péniszéhez.
 3. Nyomja meg határozottan a permetező mechanizmust a teljes permet kiengedéséhez.

Le kell mosni a késleltető spray-t?

A pénisz fejére és szárára kell permetezni közösülés előtt vagy orvosa utasítása szerint. Dörzsölje be a terméket szükség szerint, majd törölje le az összes felesleges terméket puha vagy nedves ruhával. A közösülés után a terméket le kell mosni.

A késleltetett spray rossz?

Ha az utasításoknak megfelelően használják, a késleltetett spray-k nagyon biztonságosak, és nem okozhatnak mellékhatásokat . Ez az oka annak, hogy vény nélkül kaphatók, nem vénykötelesek. Fontos, hogy az előírtnál többet ne használjon.

A késleltetett permetezés befolyásolja a termékenységet?

Azok a párok, akik teherbe esni próbálnak, kerüljék a késleltető spray használatát , mivel néhány tanulmány szerint károsíthatja a spermiumokat. Mivel a lidokain és a benzokain nem tekinthető biztonságosnak a terhesség alatt, kerülje a climax delay spray használatát, ha partnere terhes.

Meddig akarják igazán a nők, hogy kibírja!

41 kapcsolódó kérdés található

Biztonságos a késleltető óvszer használata?

Az extra time óvszer nem más, mint egy óvszer, speciálisan kialakított síkosítóval, amely segíti a férfit abban, hogy tovább bírja az ágyban. ... Minden tartós óvszer csak nagyon minimális mennyiségű síkosítót tartalmaz, ami körülbelül 4,5-5%. Megállapíthatjuk, hogy az extra time óvszer használata teljesen biztonságos .

Miért bántja az óvszer a barátnőmet?

Ha fáj az óvszer Három gyakori ok, amiért a nőknek rossz tapasztalataik vannak az óvszeres szexről, a latexallergia , a nonoxynol-9-gyel (N-9) kapcsolatos problémák és a partnerek, akik nem használnak elegendő síkosítót. A fenti problémák bármelyike ​​okozta irritáció nagyon kényelmetlenül érezheti magát egy nőben.

Az óvszer befolyásolja az érzést?

Az óvszer mechanikus akadályt képez a szexuális partnerek között , korlátozza a fizikai érintkezést, csökkenti a tapintási érzetet és csillapítja a hőátadást, mindez pedig csökkenti a szexuális élvezetet.

A climax delay óvszernek vannak mellékhatásai?

Nem, a Climax delay óvszerek nem okoznak mellékhatásokat . A hosszú távú használat csökkenti az állóképességet.

Milyen negatív hatásai vannak az óvszer használatának?

Kockázatok
 • Az óvszer latexallergiát válthat ki. A latexre adott reakciók közé tartozhat kiütés, csalánkiütés, orrfolyás, súlyos esetekben pedig a légutak szűkülete és vérnyomáscsökkenés. ...
 • Az óvszer nem bolondbiztos.

A Durex óvszer hosszabb ideig tart?

A Durex Performax Intense trójai megfelelőjéhez hasonlóan segít a férfiaknak hosszabb ideig kitartani . Emiatt minden formájú és méretű férfi esküszik ezekre a bódító óvszerekre.

Az óvszer hosszabb ideig tart az emberben?

Egyes férfiak és nők tévesen azt hiszik, hogy a férfi óvszer összehúzza a merev péniszt, ami korai magömlést okoz. Tény: ... Éppen ellenkezőleg, az óvszer segíthet a felhasználóknak hosszabb ideig fenntartani az erekciót és megakadályozni a korai magömlést, különösen akkor, ha az óvszer felhelyezése a péniszre a szexuális előjáték rutinszerű része.

Miért utálják a fiúk az óvszert?

1. Úgy gondolja , hogy az óvszer csökkenti az élvezetet . Az első számú ok, amiért a férfiak nem hajlandók beburkolni akaratukat, az az, hogy azt mondják, ez nem olyan kellemes érzés, mint a meztelenség. Ez nagyon sok férfira igaz lehet; ez azonban nem mentség az óvszerviselés mellőzésére.

Az óvszer megkönnyíti a bejutást?

Az óvszert könnyű beszerezni és könnyű használni . Segítenek megelőzni a terhességet és az STD-ket. Az óvszer pedig még jobbá teheti a szexet – komolyan.

A benzokain befolyásolja a spermát?

A LIDOKAIN-T VAGY BENZOKAINT TARTALMAZÓ OTC FÉRFI Érzéketlenítő TERMÉKEKEN nem kötelező a spermára és a termékenységre gyakorolt ​​lehetséges káros hatásokra vonatkozó figyelmeztető címkét feltüntetni – mondta az FDA az OTC termékosztályra vonatkozó, az október 2-án közzétett, a Szövetségi Nyilvántartásban közzétett szabályban.

Használható a Delay spray naponta?

A termékben használt összetevők a legtöbb ember számára biztonságosak . Meglehetősen ritkán néhány ember nemkívánatos reakciókat tapasztalhat a késleltető spray-ben használt érzéstelenítő komponensre. Ha a terméket csak a szükséges területre alkalmazza, és csak a szükséges mennyiséget alkalmazza az utasításoknak megfelelően, a késleltető spray-k használata biztonságos.

A zsibbadó spray hosszabb ideig tart?

A teszt során négy alkalommal a férfiak fele szex előtt 15 perccel érzéstelenítő sprayt, másik fele hatóanyag nélküli placebót használt. ... A permetet kapó férfiak átlagosan 2,4-szer tovább bírták, mint azok, akik placebót kaptak .

Milyen otthoni gyógymódokkal bírhatom tovább az ágyban?

A természetes megoldások nem feltétlenül ugyanazokat a kockázatokat vagy gyógyszerkölcsönhatásokat jelentik, és egyesek, például az első kettő, valóban javíthatják az általános egészségi állapotot.
 1. Leszokni a dohányzásról. ...
 2. Fitt. ...
 3. Akupunktúra. ...
 4. Növelje a cinkbevitelt. ...
 5. Növelje az L-arginin fogyasztást. ...
 6. Vegye figyelembe a gyógynövényeket.